Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Helpdesk medewerker gezocht hoofdstad van Ierland!

 • Functie Helpdesk medewerker
 • Locatie Dublin, Ierland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 365 dagen tussen 6 april 2017 en 6 april 2018.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Dublin, Ierland
Informatie voor het reizen naar Ierland!
Voor Ierland geldt momenteel een “geel” reisadvies. Je kan dus gewoon jouw avontuur van werken in Ierland starten! Vanaf 19 juli kan jij ook met een coronabewijs naar Ierland reizen en hoef je niet meer in quarantaine na aankomst. Voor meer informatie over de Corona situatie kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Wat ga je doen in deze baan? Voor deze baan in het buitenland zal jij gaan werken als helpdesk medewerker voor de Nederlandse markt. Het is jouw verantwoordelijk om inkomende telefoontjes en mailtjes te beantwoorden van klanten, het managen van de inkomende tickets en administratie en dat jij vraagstukken door kan verbinden naar de betreffende afdeling. Daarnaast kan jij ook als taak krijgen nieuwe Nederlandse medewerkers in te werken en te coachen. Verder is het uiteraard belangrijk je persoonlijke en team targets te behalen. Onze opdrachtgever Als jij gaat werken in het buitenland in deze helpdesk rol ga jij aan de slag voor onze internationale opdrachtgever, een wel bekend merk in elk huishouden. Ze zijn een van de grote spelers in de IT en operationele industrie wereldwijd. Jij wordt onderdeel van het Nederlandse team in Dublin waar hun Europese supportcentrum zit, waar nationaliteiten van over de hele wereld aan het werk zijn. Waar zijn wij naar op zoek? Om aan de slag te gaan als helpdesk mederwerker in het buitenland, bij onze klant in Dublin, zijn wij op zoek naar Nederlandssprekende kandidaten met een goed niveau van Engels. Daarnaast heb jij ervaring met werken in een snelle en groeiende werkomgeving en heb jij ervaring met werken onder stress en targets. Omdat het een helpdesk rol is, is het uiteraard belangrijk om te willen werken in helpdesk/IT sector omgeving, je hebt de kennis en wilt ook meer leren over de groeiende industrie en technologieën. De helpdesk rol is een fulltime baan, dus werk je 40 uur per week, voornamelijk met shifts van maandag tot vrijdag, maar wordt flexibiliteit verwacht voor het werken in weekenden. Uiteraard wil jij werken in het buitenland en zie jij jezelf werken in een internationale omgeving. Interview en Salaris Voor deze helpdesk rol in het buitenland, zal onze klant starten met een technische test welke jij online op jouw computer kan maken en wanneer jij deze succesvol hebt gemaakt een telefoon interview zal volgen. De werkgever biedt steun bij jouw verhuizing, met een tijdelijke accommodatie en kosten voor vliegticket. Zie jij jezelf al helemaal werken in een internationale omgeving en heb je altijd al meer willen zien van het bruisende Dublin? Solliciteer dan snel via de onderstaande button!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Goed salaris

 • Ondersteuning in de verhuizing naar Dublin

 • Tijdelijke accommodatie

 • Betalen je vliegticket

 • Een leerzame ervaring in het buitenland dat ook goed staat op je CV!

Werkzaamheden

 • Het beantwoorden van inkomende telefoontjes en mailtjes

 • Het managen van tickets en administratie

 • Je stuurt vragen door naar de juiste afdeling

Functie-eisen

 • Vloeiend Nederlands en een goed niveau Engels

 • Ervaring in het werken met targets

 • Je bent flexibel ingesteld

 • Je bent z.s.m. beschikbaar

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen tussen 6 april 2017 en 6 april 2018.

Over bedrijf

Careertrotter

Careertrotter

Careertrotter is een internationaal recruitment agency dat zich specialiseert in meertalige vacatures. We helpen Nederlandstaligen aan banen in Ierland, Duitsland, Polen etc. Hierbij kun je denken aan Customer Service, IT support, Sales en Account management, administratie en junior HR vacatures.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Vacature vragen

Anneloes

Hi Daphne, helaas niet voor onze klanten, zij zijn op zoek naar kandidaten die minstens 1 jaar beschikbaar zijn. Succes met het vinden van een tijdelijke baan!

Daphne

Hallo, ik heb interesse in deze vacature, maar ben pas vanaf 15 juni beschikbaar en slechts tot midden augustus want dan ga ik verder studeren. Is solliciteren dan nog wel een optie?

Eliza

hallo

Ik zou graag meer informatie willen over deze functie zou u contact op kunnen nemen met mij ?

Vriendelijke groet
Eliza

Reactie van werkgever:

Hi Eliza,

Wat goed om te horen dat je interesse hebt! Als je online solliciteert, ontvang ik jouw gegevens en zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Vriendelijke groeten,
Anneloes

Anneloes

Goedemorgen Martit, jouw motivatie en CV ontvang ik graag in het Engels. Ik kijk er naar uit.

Marit

Is het de bedoeling dat je je motivatie in het Nederlands maakt of in het Engels?
Met vriendelijke groet,
Marit

Gerelateerde artikelen