Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Nederlandse IT-support gezocht internationaal bedrijf Dublin

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Dublin, Ierland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 365 dagen tussen 18 september 2017 en 31 december 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Dublin, Ierland
Informatie voor het reizen naar Ierland!
Voor Ierland geldt momenteel een “geel” reisadvies. Je kan dus gewoon jouw avontuur van werken in Ierland starten! Vanaf 19 juli kan jij ook met een coronabewijs naar Ierland reizen en hoef je niet meer in quarantaine na aankomst. Voor meer informatie over de Corona situatie kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Voor wie ga je werken?
Onze klant is een Iers succesverhaal dat langzaam begonnen is maar de laatste jaren enorm hard gegroeid is. Onze klant helpt snel groeiende internationale merken door voor hen de klantendienst en technisch support aan te bieden. Onze klant heeft het hoofdkantoor in Cork, een kantoor in Dublin dat in de laatste 4 jaar van 300 naar meer dan 2000 medewerkers gegroeid is. Werken in Ierland voor deze werkgever is een ideale eerste stap.

Wat is de baan?
Deze Nederlandstalige vacature in Dublin is het verzorgen van het technisch ondersteuning voor een snel groeiend “internet of things” merk. Je neemt telefoontjes en beantwoordt e-mails en probeert, indien mogelijk, technisch support aan te bieden en anders eventueel een vervangend product toe te sturen. Je werkt hoofdzakelijk maandag tot vrijdag, maar weekend-diensten en late diensten zijn wel onderdeel van de werkweek.

Wie zoeken we?
Gezien deze vacature in Dublin is, sta je uiteraard open om te gaan wonen in werken Ierland. Verder heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven. Gezien het hier om een technische support functie gaat heb je een redelijke basiskennis van IT en je kun met logisch nadenken problemen oplossen zoals het geen-verbinding-hebben-met een LAN network.

Waar is de baan?
Deze Nederlandstalige vacature is in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dublin is vanuit Nederland goed te bereiken met 10 vluchten dagelijks en een stad waar menig Nederlander is begonnen met werken in het buitenland en wat voor velen waarschijnlijk wel de beste move voor hun carrière is geweest, want Dublin word ook wel “The Silicon Valley of Europe” genoemd. Verder is het enorme leuke stad met super gezellige pubs en een mooie natuur om de stad heen.

Interview proces en salaris
Om deze baan in Ierland te krijgen zul je door 3 stappen gaan in het sollicitatieproces. Een snelle telefoon screening gevolgd door een assessment van je talen en IT kennis en gaat dit goed heb je een interview via Skype. Krijg je de baan, dan is startsalaris indicatie €24.000,- bruto per jaar en je krijgt 2 weken onderdak wanneer je begint, zodat je tijd hebt om je eigen plek te vinden. Verder heb je nog enkele bonussen en andere voorwaarden en werk je in 1 van de coolste kantoren van Dublin. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een internationale werkomgeving

 • Twee weken onderdak zodat je tijd hebt om je eigen plekje te vinden

 • Ze regelen je verzekeringen

 • Je doet waardevolle buitenlandse werkervaring op en maakt connecties voor het leven

 • Een geweldige ervaring in Dublin!

Werkzaamheden

 • Je staat Nederlandstalige klanten te woord per telefoon, e-mail, chat of via online forums.

Functie-eisen

 • Je spreekt/schrijft vloeiend Engels en Nederlands

 • Redelijke basiskennis van IT

 • Je bent bereid om te verhuizen naar Dublin

 • Je hebt een flexibele instelling

 • Staat communicatief stevig in je schoenen

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen tussen 18 september 2017 en 31 december 2019.

Over bedrijf

Careertrotter

Careertrotter

Careertrotter is een internationaal recruitment agency dat zich specialiseert in meertalige vacatures. We helpen Nederlandstaligen aan banen in Ierland, Duitsland, Polen etc. Hierbij kun je denken aan Customer Service, IT support, Sales en Account management, administratie en junior HR vacatures.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Vacature vragen

Quincy

Hallo,

Ik was van plan om te solliciteren, alleen is er iets fout gegaan en is mijn motivatie nu leeg.
Zou ik het eventueel opnieuw kunnen doen?

Met vriendelijke groet,

Quincy Kleinjans

Reactie van werkgever:

Hi Quincy,

Ik heb je net een uitnodiging gestuurd, graag zien we je cv tegemoet.

Herbert

Lisanne

Goedemiddag,

Ik wil graag wat vragen met betrekking tot de IT kennis die je moet bezitten. Ik heb veel klantenservice en administratieve ervaring. Aan wat voor soort basiskennis moet ik denken als het gaat om IT? Ik zou dan kunnen inschatten of ik wellicht in aanmerking kom.

Reactie van werkgever:

Hi Lisanne,

sorry voor de late reactie. Als je je telefoon met een wifi netwerk kan verbinden en geen probleem hebt om wat meer te leren over IT dan is dat voldoende. Verder hebben we ook andere vacatures dus mocht dit geen match zijn kunnen we altijd nog andere functies bespreken. Mijn advies is dus altijd solliciteren.

Herbert

Gerelateerde artikelen