Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Versterk het klantenservice team internationaal bedrijf Cork

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Cork, Ierland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 365 dagen tussen 25 sep 2017 en 31 dec 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Wat ga je doen in deze baan? 
In deze klantenservice baan in Cork ga jij klanten aan de telefoon supporten die vragen hebben betreft gemaakte boekingen of problemen hebben tijdens de geplande vakantie. In deze klantenservice baan ondersteun je Nederlanders via de mail en telefoon. Bij deze specifieke klant is het belangrijk dat je snel kan schakelen en (creatief) problemen oplost. Naast de support die jij biedt in deze klantenservice baan, ben je daarnaast enthousiast, klantvriendelijk en doe jij er alles om klanten een onbezorgde vakantie te geven.

Voor wie ga je werken?
In deze klantenservice baan ga je werken voor onze klant in Cork, Ierland. Het bedrijf is een Iers outsource bedrijf en biedt klantenservice aan verschillende bekende bedrijven wereldwijd. Ze staan bekend om hun jonge en internationale uitstraling en werkomgeving. Momenteel is het bedrijf constant aan het groeien in Cork en naar andere locaties en nu op zoek naar Nederlands sprekende kandidaten om het team in Cork uit te breiden.

Waar zijn we naar op zoek?
Voor deze klantenservice baan, ga jij werken in het buitenland en klaar om de stap naar Cork in Ierland te maken. We zijn daarbij op zoek naar Nederlands sprekende kandidaten met een goed level van Engels. Je hebt uitstekende schrijf- en communicatie vaardigheden in beide talen. Ervaring in klantenservice is een pre en ben jij ook flexibel aangezien je in shifts zal werken van maandag tot zondag. Ook is het voor onze klant in deze klantenservice baan belangrijk dat je enthousiast, resultaat gedreven, extravert en goed kan plannen en organiseren. Daarnaast heb je zelf ook affiniteit met reizen en vakantie plannen en ben jij binnen 4 weken beschikbaar.

Waar ga je werken?
Voor deze klantenservice baan ga je werken in het buitenland, in Cork. Cork is na Dublin de tweede grote stad van Ierland, wat een bruisende stad is. Ze staan bekend om het hulp bieden in Hurling, Football en Rugby en zijn er veel leuke eet- en drinkgelegenheden. Cork is al een thuisstad voor veel nationaliteiten en biedt je een multiculturele omgeving waar je zal wonen en werken. Daarnaast biedt Cork een waanzinnige natuur en omgeving voor dag- en weekend trips.

Interview en Salaris
Onze klant is opzoek naar Nederlands sprekende kandidaten die binnen 4 weken beschikbaar zijn. Voor het interview van deze klantenservice baan in Cork heb je eerst een kort motivatie gesprek met daarna een online talen test in het Engels en Nederlands. Als jij deze behaald zal jij een interview hebben met een HR manager via Skype. Wij zullen jou ook helpen met de voorbereiding.

Heb jij deze klantenservice baan? Het salaris is €21,900 met daarbij support in het verhuizen. Werk in de late shift, dan wordt jouw salaris verhoogd met 12,5%. Daarnaast zijn er goede secundaire voorwaarden, zoals voor deze klant een reis voucher ter waarde van €500 en een jaarlijkse bonus van €1000.

Grijp jij deze kans om te gaan werken in Cork? Solliciteer dan snel via de onderstaande sollicitatiebutton!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Bieden hulp in de verhuizing naar Cork

 • Je ontwikkelt jezelf in een internationale werkomgeving

 • Je doet waardevolle buitenlandse werkervaring op

 • Een fantastische ervaring in de prachtige stad Cork!

Werkzaamheden

 • Je beantwoordt vragen over boekingen of problemen tijdens de geplande vakantie

Functie-eisen

 • Je bent binnen 4 weken beschikbaar

 • Staat communicatief sterk in je schoenen

 • Je spreekt/schrijft vloeiend Engels en Nederlands

 • Je bent flexibel (werktijden)

 • Ervaring in de klantenservice is een pré

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen tussen 25 september 2017 en 31 december 2019.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Carla

Beste,

Ik ben super geinteresseerd, mijn zusje en ik nemen een tussen jaar en zouden graag dit willen doen. Kunnen we per oktober beginnen, is dat dan mogelijk?
Hoor het graag.
met vriendelijke groeten,

Carla du Chatinier

Sharan

goeden dag ik ben vanuit suriname en wou graag vragen of er de moglijkheid bestaat om voor mij te solliciteren?

Reactie van werkgever:

Helaas niet als je geen Europees paspoort hebt.

Annick

Hi,

Ik zie dat deze functie al enige tijd openstaat, maar er staat dat je beschikbaar moet zijn binnen 4 weken. Ik heb een opzegtermijn bij mijn huidige baan. Is het ook mogelijk om op een later moment te beginnen?

Eliza

Hallo

Zou u met mij contact op kunnen nemen ? Ik en mijn vriend hebben interesse in deze baan

Vriendelijke groet

Eliza

Reactie van werkgever:

Hi Eliza,

Graag zie ik je sollicitatie tegemoet zodat ik je kan contacten.

Vriendelijke groet,
Anneloes

Nuzjdar

sorry ik had nog 1 vraag.
is er een mogelijkheid om zelf eventueel te kiezen om in Mei bijvoorbeeld te starten.

Reactie van werkgever:

Als je interesse hebt, raad ik je zeker aan om te solliciteren, zo zal ik verder alles uitleggen over de klant telefonisch en de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen