Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Run met z'n tweeën een boutique hotel in de Oostenrijkse Alpen!

 • Functie Hotelmanager
 • Locatie Mühlbach am Hochkönig, Oostenrijk
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode De gehele periode van 15 december 2022 t/m 15 maart 2023.
 • Minimum leeftijd 25 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca en Hotel
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Mühlbach am Hochkönig, Oostenrijk
Informatie over het reizen naar Oostenrijk
De kleurcode van Oostenrijk is groen. Oostenrijk is momenteel in lockdown voor ongevaccineerden. Daarnaast gaat iedereen, ongeacht gevaccineerd, hersteld of getest, in quarantaine. Test je op dag 5 negatief? Dan mag je uit quarantaine. Wanneer je een boosterprik hebt gehad en een negatieve PCR-test toont, geldt de quarantaineplicht niet. Voor meer informatie over de Corona situatie in Oostenrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen hotel te runnen en te gaan werken in het buitenland? Dan is dit jouw kans! Een boutique hotel in de Oostenrijkse Alpen is op zoek naar 2 mensen die het hotel gaan runnen! Het hotel heeft 15 kamers en tussen de 20 tot max. 40 gasten! Werken in het buitenland is een unieke ervaring die je niet mag missen! 

Jullie baan
Jullie komen te werken in de Oostenrijkse Alpen. Op 900 meter hoogte, vind je het recent gerenoveerde Marmotta Alpin Hotel,  een toffe locatie om te gaan werken in het buitenland! Met een uniek uitzicht op het rustieke bergdorpje Mühlbach is het Marmotta Alpin Hotel dé ideale locatie voor een zomer of wintervakantie in Salzburgerland. De ruime luxueuze kamers met balkon, wellness, restaurant, gezellige lounge en bar met Belgische bieren, zonnige terrassen, privé parking, gratis Wifi, ski- en fietsruimte maken van Marmotta Alpin Hotel meer dan de moeite waard in een van de mooiste streken van Oostenrijk. Jullie gaan het hotel runnen en hebben dus veel diverse taken! Jullie zijn verantwoordelijk voor het schoonmaken, het klaarmaken van het ontbijt en soms het diner, inchecken en uitchecken en de bar bedienen. Met jullie gastvrijheid verwelkomen jullie de gasten met een glimlach! 

Werken in Oostenrijk 
Jullie avontuur van werken in het buitenland start in Oostenrijk! Het hotel ligt op 5 minuten wandelen van het centrum van Mühlbach am Hochkönig en vlakbij de KarbachAlm lift die je naar 1921 meter hoogte brengt in het Hochkönig skigebied op de Schneeberg. Klaar voor een uitdaging? Je vindt hier tientallen skipistes met verschillende moeilijkheidsgraden en een prachtig snowboard park. Een toffe omgeving dus om te gaan werken in het buitenland! Start jullie avontuur snel! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een unieke ervaring in de bergen

 • Skipas

 • Verblijf in het prachtige hotel

 • Marktconform salaris met bonus

 • Een toffe ervaring met werken in het buitenland

Wat moet je daarvoor doen?

 • Schoonmaken

 • Maak het ontbijt klaar en eventueel het avondeten

 • Check-in en out

 • Je runt de bar tijdens de openingsuren

 • Verwelkom onze gasten als perfecte gastheer/ gastvrouw

Wat verwachten wij van jou?

 • Ontvangt gasten met een glimlach

 • Service gericht

 • Eigenaarschap nemen en klaar om te leveren

 • Enthousiast team

 • Ervaring in het ontvangen van gasten en koken is een pré

Beschikbaarheid

De gehele periode van 15 december 2022 t/m 15 maart 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 25 mei 2022

Veelgestelde vragen

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?
Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Kun je bij vakantiewerk ook korter dan de gevraagde periode werken in het buitenland?
Voor de vakantiewerk vacatures zijn de werkgevers op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor de gevraagde periode aan de slag te gaan. Wijkt je beschikbaarheid iets af? Dan kun je dit met de desbetreffende werkgever bespreken.
Ik wil graag samen met een vriend/vriendin werken in het buitenland, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, ieder apart solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken.

Wist je dat je ook een vriend(in) kan introduceren? Zo kun je samen naar het buitenland en ook nog eens een fijne extra verdienen! Lees hier alles over het introduceren van een vriend(in)!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Andries

Wij denken aan een jaar werken in het buitenland en dan ingaand lente/zomer 2023.

Andries

Wij (Anja en ik) willen graag een jaar in Oostenrijk werken en ik zag deze vacature voorbij komen. Nu is dit jaar (2022) voor ons te vroeg. Wij dachten aan 2023 en zie je voor dat jaar ook mogelijkheden?

Wat hier namelijk wordt aangeboden zou ons heel goed passen denk ik persoonlijk maar dat is natuurlijk helemaal aan jou, jullie om te beoordelen. We zouden er graag vrijblijvend over in gesprek komen en e.e.a. willen verkennen.

Reactie van werkgever:

Wij zoeken zeker iemand voor winterseizoen vanaf eind dec 2022 tot maart 2023.

Rik

Deze vacature lijkt mij fantastisch! ik werk deze zomer al 5 jaar in een hotel waar ik de keuken en de bediening gedaan heb. Ik heb dus een hoop ervaring. Het is alleen heel jammer dat ik pas 19 ben. Ik vroeg me af of ik (en wellicht mijn maat, die restaurantmanager is) toch in aanmerking kan komen voor deze baan.

Reactie van werkgever:

Ik wil jullie zeker een kans geven maar zou graag eens afspreken. Wanneer zou dat kunnen ? Mvg Kris

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt