Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Zet de eerste stap naar een winterseizoen als skileraar!

  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Uren per week 32, 40
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Italië
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië. De besmettingen nemen sterk af in Italië, super fijn! Bij aankomst in Italië moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). 

Het dragen van een mondkapje in Italië is verplicht in publieke binnenruimtes en in het OV. Momenteel zijn de terrassen, bars, bioscopen en sportscholen weer (beperkt) open. Goed nieuws dus!

Omschrijving

Voordat je het weet vullen de skipistes zich weer met sneeuw, wordt er geproost op het winterseizoen en race je met een noodgang van de bergen. Wij willen wintersport liefhebbers graag een kans bieden om maximaal te genieten van dit seizoen. Hoe je dat doet? Door bijvoorbeeld te gaan werken in het buitenland als skileraar!

Nu al?!
Het kan zijn dat je denkt, wat zijn jullie vroeg, en dat klopt. Over het algemeen staan de wintersport vacatures nog niet online. Maar jullie kennen ons, die komen vanzelf! Dan wil je die kans natuurlijk niet missen. Daarom draaien we het eens om. Via deze vacature kun jij je alvast aanmelden voor een legendarisch winterseizoen! Op deze manier heb jij jouw interesse nu al aangetoond om aankomende winterseizoen op avontuur te gaan.

Nog even dit
Je kunt jezelf aanmelden via de oranje sollicitatieknop. Het is belangrijk dat je profiel goed is ingevuld en vervolgens in ieder geval aangeeft welke periode je beschikbaar bent, waarom je graag wilt werken in het buitenland als skileraar en of je beschikt over een Anwärter. Heb je geen skidiploma? Dan zijn er gelukkig verschillende mogelijkheden om deze te behalen of ergens aan de slag te gaan waar dit niet noodzakelijk is.

Vervolgens?
Zodra de vacatures online staan. Checken we of jouw profiel overeenkomt met het gewenste profiel van de werkgever. Is it a potential match? Dan brengen wij jou in contact met de werkgever. Lekker makkelijk hé! Uiteraard kun je natuurlijk altijd zelf nog solliciteren op de vacatures. 😃
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

  • Afhankelijk van werkgever

Werkzaamheden

  • Skiles geven

  • Begeleiden

  • Een onvergetelijk winterseizoen beleven!

Functie-eisen

  • Afhankelijk van werkgever

Beschikbaarheid

Minimaal 4 weken tussen 1 oktober 2019 en 29 februari 2020.

Over bedrijf

Dutch Employees Holiday Jobs

Dutch Employees Holiday Jobs

Dutch Employees is het internationale werving- en selectiebureau voor Nederlanderse werkzoekenden met buitenlandse ambities! Dutch Employees en Grenzelooswerk zijn zusterondernemingen van elkaar. Het gezamenlijke doel is om de sollicitatiekansen van ambitieuze werkzoekende te vergroten! Op zoek naar een job buiten Nederland? Wacht niet langer en solliciteer direct op één van onze gave vacatures!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Janno

Hoi, ik zag deze toffe vacature en ben geïnteresseerd. Ik zit op dit moment t/m december voor studie in het buitenland. Is het om te solliciteren hiervoor noodzakelijk in Nederland een sollicitatiegesprek o.i.d. te voeren?

Gerelateerde artikelen