Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Beleef mooie tijden als teens entertainer bij TUI Magic Life

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris €1000
Covid-update - Spanje, Italië, Griekenland, Turkije, Tunesië en Egypte
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië. De besmettingen nemen sterk af in Italië, super fijn! Bij aankomst in Italië moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). 

Het dragen van een mondkapje in Italië is verplicht in publieke binnenruimtes en in het OV. Momenteel zijn de terrassen, bars, bioscopen en sportscholen weer (beperkt) open. Goed nieuws dus!

Omschrijving

Heel veel gezellige mensen, de zon hoog aan de hemel en gezellige collega's. Het kan jouw nieuwe werkomgeving zijn! Deze vacature in het buitenland brengt jou zoveel moois. We geven je hier wat meer informatie over wat je kunt verwachten.

Even voorstellen
Je gaat werken voor TUI Magic Life, onderdeel van de TUI group. Dat is werelds grootste bedrijf in de toeristische sector. Dan zit je goed! Het bedrijf is beroemd om de magische vakantiemomenten die het bezorgt aan vakantiegasten op 16 verschillende locaties. Daarnaast staat het bekend om de hoogwaardige kwaliteit die geleverd wordt, al 25 jaar lang! Jouw nieuwe werkgever zorgt voor accommodatie, maaltijden, vluchten en verzekeringen. Go for it!

Over je uitdaging
Als Teens Entertainer maak je van elke dag een feestje. Want samen met je internationale collega's creëeren en voeren jullie een entertainment programma uit gericht op jongeren tussen 13 en 16 jaar. Het is dan ook belangrijk dat je goed kunt connecten met deze doelgroep. Daarnaast kun jij moeiteloos een gesprek voeren in het Duits. Je zorgt voor een fijne sfeer en zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijke tijd beleven. Naast een dagprogramma is er ook een avondprogramma en sluit je aan bij de disco 's avonds. Enthousiast? Hou dat vast!

Wat je te wachten staat
Onvergetelijke tijden! Werken in het buitenland brengt je zoveel moois. Waag de sprong in het diepe en sluit vriendschappen voor het leven. Samen met je collega's geniet je van het prachtige weer, doe je fantastische activiteiten en ontdek je de wereld. De avonturen liggen binnen handbereik, het is aan jou om de stap te zetten. En wat dacht je hoe internationale werkervaring op je cv staat? In the pocket! Mis dit niet en solliciteer via de oranje button op deze vacature in het buitenland!

Let op! Vragen, cv's en sollicitaties dienen in het Engels of Duits opgesteld te worden bij deze vacature in het buitenland. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een marktconform salaris

 • Een zomercontract

 • Sociale verzekeringen

 • Vluchten

 • Accommodatie en maaltijden

 • De kans om te werken voor het nummer één entertainment team

Werkzaamheden

 • Je zorgt voor een fantastische sfeer

 • Je creëert een divers entertainment programma en voert deze uit

 • Je entertaint tieners tussen de 13 en 16 jaar

 • Je beleeft een onvergetelijke zomer

Functie-eisen

 • Je bent vriendelijk, open en hebt verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je hebt een positieve uitstraling en kunt omgaan met tieners

 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

 • Relevante ervaring is een pré

 • Je bent fysiek in goede staat, je werkt de hele dag in de zon

 • Je kunt improviseren

 • Je spreekt naast Engels ook Duits

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden tussen 1 april 2020 en 31 oktober 2020.

Over bedrijf

TUI MAGIC LIFE

TUI MAGIC LIFE

TUI MAGIC LIFE, subcompany of the TUI Group, offers all inclusive holidays in 16 different clubs around the world for families, couples, singles and friends. At TUI MAGIC LIFE, all inclusive doesn’t stop with food & drink. Our guests can look forward to the broadest and most comprehensive all inclusive offer around. Our vision is to make guests holiday MAGIC and unique!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Boukje

Ik ben erg geïnteresseerd in deze vacature, maar omdat ik mijn vakantie al heb geboekt eind juli kan ik van april tot juli. Ik kan nu niet op solliciteren klikken omdat er staat dat ik niet voldoe aan de minimale periode, wat moet ik nu doen?

Mathilde

ik heb interesse in de vacature maar ik kan van 1 april tot eind augustus in verband met school, is dit ook mogelijk?

Priscilla

Ik ben super geintereseerd in deze vacature maar Ik spreek jammer genoeg niet zo heel goed Duits maar ben zeker bereid het meer te leren en ik spreek wel vloeiend Engels is dat een probleem ?? Verder is mijn vraag wordt het eten naast accomodatie ook vergoed ??

Annelie

Ik ben beschikbaar vanaf half april tm eind augustus. Maar ik heb 1 juli mijn diploma uitreiking. Dit kan/mag ik niet missen. Aangezien het hoogseizoen dan net begint, is het dan wel haalbaar om in die tijd een paar dagen vrij te krijgen?

Romy

Ik heb een vraagje, ik zie dat jullie vacatures hebben voor entertainers van TUI. Ik zou heel graag willen werken. Maar ik moet eerst 5 maanden stage lopen in het buitenland. Ik wil graag naar de omgeving Side in Turkije. Omdat ik daar een eigen appartement hebt. Maar zou dat misschien te combineren zijn, werk en stage?Want ik zag dat je voor een langere periode beschikbaar moest zijn. En dat komt mooi uit als ik stage zou kunnen lopen.

Reactie van werkgever:

Thank you for your email .
For us one of the requirements is Worldwide flexible so we can't promise you a destination .

Gerelateerde artikelen