Alle vacatures

Customer Success Specialist gezocht voor Shell in Krakau!

 • Functie Customer Success Specialist
 • Locatie Krakau, Polen
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen september 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Een perfecte carrière kans: werken bij Shell! En ook nog eens vanuit het prachtige Krakau. Shell is actief in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 90.000 mensen. Jouw nieuwe werkgever staat voor eerlijkheid, integriteit en respect voor mensen. Op jouw nieuwe werkplek krijg je de kans om samen te werken met mensen van over de hele wereld omdat het bedrijf zo internationaal is. Ga jij deze uitdaging aan?

Jouw baan in Krakau
Wanneer jij gaat werken in Krakau ga je als Customer Success Specialist aan de slag. Als Customer Success Specialist weet jij klanten op de beste manier te helpen wanneer zij tegen problemen aanlopen. De problemen kunnen opspelen gedurende het gehele aankoopproces, vanaf het contract tot het opzetten van het account, en van het plaatsen van een order tot de betaling. Door jouw kennis die je opdoet tijdens het werken in Krakau ben jij altijd bereid om klanten te helpen! Jij bent de aangewezen persoon voor het ondersteunen van de klanten van Shell.
Deze functie is een belangrijk onderdeel van de Deal Management Journey, welke cruciaal is voor de klantbeleving. Het is van belang dat contracten worden opgesteld, eventueel gewijzigd en ook worden beheerd en jij ziet hierop toe! Klanten kunnen altijd terugvallen op jou en dit weten ze ook. Je zorgt voor follow-ups met klanten over eventuele ontbrekende contractdocumentatie. Jij helpt altijd bij problemen en je werkt samen met de IT-teams voor het goed laten verlopen van de interne processen. Zie jij het wel zitten om in het centrum van de wereldwijde activiteiten van Shell te werken? En heb jij het vermogen om de behoeften van de klant te begrijpen? Dan is deze vacature in Krakau zeker iets voor jou!

Werken in Krakau
Wonen en werken in Krakau is perfect voor diegene die houdt van gezelligheid, lekker eten en cultuur. Krakau staat bekend als de mooiste stad van Polen, mede door de indrukwekkende oude straatjes om uren in rond te dwalen, de middeleeuwse sfeer en de oude burcht. De stad is erg authentiek en charmant! Bezoek Rynek Glówny, het marktplein van de stad, of ga langs de Wawel burcht, het koninklijke kasteel op een kleine heuvel middenin de stad, met op de binnenplaats een grote kathedraal. Werken in Krakau biedt de kans om veel van de cultuur te leren en in je vrije tijd de rest van Polen te ontdekken!

Zie jij jezelf al lopen door de prachtige oude straatjes van Krakau? En ook nog eens je cv boosten tijdens het werken in het buitenland? Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en solliciteer snel op deze vacature! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een fijne werkomgeving in een modern kantoor

 • Jij krijgt de kans om je persoonlijk én professioneel verder te ontwikkelen

 • Je gaat werken in de indrukwekkende stad Krakau

 • Jij bent de aangewezen persoon voor het ondersteunen van de klanten van Shell

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij weet perfect op de wensen en behoeften van de klant in te spelen

 • Het doorvoeren van relevante wijzigingen in de klantovereenkomst

 • Het opstellen, wijzigen en beheren van contracten

 • Optreden bij klachten van klanten

 • Helpen bij problemen waar klanten tegen aanlopen in het aankoopproces

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beheert Nederlands op minimaal B2-niveau

 • Eerdere ervaring in de klantenservice is een pré

 • Een Bachelor of vergelijkbaar diploma heeft de voorkeur

 • Je staat open voor feedback en mogelijkheden tot prestatieverbetering

 • Wanneer je de Franse taal spreekt kan dat een plus zijn

 • Je bent klantgericht en kan dan ook goed inspelen op de wensen en behoeften van de klant

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen september 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 september 2021

Veelgestelde vragen

Hoe regel ik een accommodatie in het buitenland?
Je hebt natuurlijk een plek nodig om te wonen wanneer jij in het buitenland gaat werken. Het verschilt uiteraard per werkgever wat zij aanbieden qua accommodatie en wat zij voor je kunnen betekenen. In ieder geval kan elke werkgever je van tips voorzien voor het vinden van geschikte woonruimte! Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie over het vinden van een woonruimte in het buitenland!
Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.
Krijg ik een werk contract bij de werkgever in het buitenland of bij jullie?
Wanneer je gaat werken in het buitenland, krijg je een werkcontract van je nieuwe werkgever in het buitenland. Je bent dus niet bij Yobbers in dienst.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt