Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Nieuw social platform zoekt Content Moderator in Lissabon! Nieuw

 • Functie Content Moderator
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300

Het is mogelijk om te starten op 24 mei 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Goed nieuws! Portugal voert vele versoepelingen door m.b.t. de Corona maatregelen. Op dit moment zijn onder andere alle winkels, restaurants, cafés, bioscopen en theaters weer open. 🎉 😃

Ben jij die creatieve en zorgvuldige duizendpoot die op zoek is naar een nieuw avontuur in het buitenland? Volg jij de trends en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een internationaal team? Dan is dit jouw kans! Ga werken als content moderator voor hét opkomende social media platform in Lissabon. Combineer wonen in een van de meest zonnige steden van Europa met de ervaring van werken in het buitenland! 

Je nieuwe baan!
Je gaat werken voor hét nieuwe social media platform. Op dit platform draait het allemaal om het maken en delen van korte muziekvideo’s. Jij kunt nú deel uitmaken van deze nieuwe trend door te gaan werken in het buitenland voor dit platform in Lissabon! Voordat je start met werken als content moderator krijg je eerst een training aangeboden. Zo leer je alle ins en outs van de job, zodat je precies weet hoe het moet! Als content moderator ga je je richten op het controleren van content in de Nederlandstalige app. Jij houdt het platform vrij van illegaal en ongewenst gedrag. Jij bent een ster in het filteren van informatie en het vermijden van internetcriminaliteit. Een belangrijke rol dus ;) Dit doe je allemaal als onderdeel van een gezellig internationaal team! 

Een leven in Lissabon
Werken voor dit project in Lissabon is een keuze waar je zeker geen spijt van krijgt! Het is de ideale kans om deze zonnige stad te ontdekken. Vergeet niet je zonnebril in te pakken als je hier naartoe vertrekt! Zoek in je vrije tijd een van de vele rooftop terrassen op en drink een cocktail met je vrienden, of ontdek de prachtige gekleurde huizen in de wijk Alfama. Vergeet niet om tussendoor even te stoppen bij de overdekte Time Out Market waar je de lekkerste Portugese hapjes kunt proeven. Wist je eigenlijk dat de kosten in Lissabon veel lager liggen dan in Nederland? Je betaalt bijvoorbeeld voor een halve liter bier in Lissabon maar €2, waar het in Nederland €4 kost. Zo houd je veel meer over voor nog meer leuke dingen! Mooie bijkomstigheid van werken in Lissabon toch?! ;) Lees hier wat de andere voordelen zijn van werken in Lissabon. 

Beheers jij vloeiend de Engelse taal en denk jij de perfecte match te zijn voor deze vacature in Lissabon? Wacht niet langer en grijp deze kans! Solliciteer nu, en wie weet stap jij binnenkort al in het vliegtuig om te gaan werken in deze prachtige stad in Portugal.

Covid-19 informatie Portugal 
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Portugal! 🇵🇹 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Portugal vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) en vul ook deze Passenger Locator Card in. Vanwege de huidige regelgeving is er ook een quarantaine plicht van 14 dagen, die je kan uitzitten in je accommodatie in Portugal. Hiervoor dien je je te registreren via deze site

Ook is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Portugal in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Het is een kickstart voor je internationale carrière

 • Je ontvangt een goed salaris inclusief een 13e maand, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag

 • Er is een relocatie pakket beschikbaar

 • De werkgever kan accommodatie voor je regelen

 • Je kunt meedoen aan sportactiviteiten of een taalcursus volgen via de werkgever

 • Je ziektekostenverzekering wordt betaald (vanaf ingang contract)

 • Het is een onvergetelijke levenservaring die je de rest van je leven met je meedraagt

 • Je vliegticket wordt terugbetaald door de werkgever (na 9 maanden in dienst)

 • Je PCR test wordt door de werkgever vergoed!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het vermijden van internetcriminaliteit

 • Het controleren van content in de Nederlandstalige app

 • Het platform vrijhouden van illegaal en ongewenst gedrag

 • Het filteren van informatie

 • Het verwijderen van content dat tegen de ethische regels ingaat

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je bereid bent om in shifts te werken (24/7)

 • Dat je bereid bent om minimaal 12 maanden in Lissabon te werken

 • Dat je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend beheerst. Engels (B2/C1 niveau).

 • Dat je in bezit bent van een schooldiploma

 • Het is een pré als je ervaring hebt in een soortgelijke functie

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
2 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Waarom is het salaris lager in het buitenland dan in Nederland?

Het bruto salaris ligt in het buitenland over het algemeen lager dan het bruto salaris in Nederland omdat de kosten van levensonderhoud ook lager zijn dan in Nederland. Je salaris zal dus veel meer waard zijn waardoor jij rijkelijk kunt leven!

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?

Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven.

 • Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig.

 • Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op.

 • Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan!

 • Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Kim

Zijn er bepaalde eisen aan het schooldiploma? Als in: Wat is het minimale opleidingsniveau dat je moet hebben voor deze vacature? Of een opleiding in een specifieke richting?

Reactie van werkgever:

Hi Kim,

Voor deze vacature dien je in het bezit te zijn van minimaal een middelbareschooldiploma, of van een vervolgopleiding. Mocht je nog verdere vragen hebben, stel ze dan gerust!

Groet Eline

Nathalia

Hi, ik ben geen 21 maar 19.
Is dit echt een probleem?

Reactie van werkgever:

Hi Nathalia,

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Voor deze functie is de minimum leeftijd helaas 21 jaar. Wel zijn er andere functies in Lissabon waar de minimum leeftijd 18 is. Als er meer vragen zijn stel ze gerust in de chat.
Groetjes, Lisa

Breg

Hoe heet dit bedrijf?

Reactie van werkgever:

Hi Breg,

Bedankt voor je interesse in deze vacature.
Het is een outsourcing partner waarbij je bijvoorbeeld als klantenservice medewerker of als content moderator aan de slag kan gaan.
Solliciteer gerust zodat ik je alles telefonisch kan toelichten.

Groetjes, Lisa

Kai

Hoi! Is het mogelijk om rond Juni en Juli te beginnen? Ik heb wel interesse in deze vacature. ;)

Reactie van werkgever:

Hi Kai,

Leuk dat je interesse hebt om te gaan werken in Lissabon! Ongeveer 2 á 3 maanden zijn de meeste startdata bekend, dus we raden je aan dan te solliciteren. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kan je die gemakkelijke via de chatfunctie op de website stellen.

Groet Eline

Sanne

Hi, ik heb gesolliciteerd op deze vacature alleen nog niks gehoord.. wanneer zou ik iets van jullie kunnen horen? Groetjes,
Sanne

Reactie van werkgever:

Hi Sanne,

Mijn collega Linda heeft je op 6 januari gebeld, maar kreeg helaas geen gehoor. Ze heeft je toen tevens een Whatsapp berichtje gestuurd. Vandaag zal ze nogmaals contact met je opnemen.

Groet Eline

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt