Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Werk voor Bol.com in zonnig Lissabon!
Populair

 • Functie Customer service agent
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen augustus 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €900 - €1300

Het is mogelijk om te starten op 30 augustus 2021, 20 september 2021, 11 oktober 2021, 25 oktober 2021 en 1 november 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Lissabon, Portugal
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een oranje reisadvies (noodzakelijk reizen toegestaan). Dat betekent dat je vanuit Nederland voor werkgerelateerde doeleinden gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is   momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ben jij toe aan een nieuw avontuur en wil jij het Portugese leven ervaren? Wil jij ontbijten in de zon en na je werk naar het strand? Je vrijdagmiddagborrel verplaatsen naar de mooiste dakterrassen van Lissabon? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker voor Bol.com in de hoofdstad van Portugal! 
 
Klantenservice medewerker bij Bol.com ☀️
Bol.com heet niet voor niets de winkel van ons allemaal, iedereen heeft er weleens iets besteld! Klanten hebben vaak vragen over producten, bestellingen en retouren. Ook kan het voorkomen dat iemand een klacht heeft. Het is dan aan jou om dit zo klantvriendelijk mogelijk op te lossen via de telefoon, mail of chat! Tijdens een uitgebreide training leer je natuurlijk hoe je dit het beste kunt doen. Zo ben jij straks een echte klantenservice topper!
 
Bol.com is op zoek naar mensen die bereid zijn om minimaal één jaar te wonen en werken in Lissabon. Denk jij in oplossingen, kan jij goed luisteren en vind je het leuk om klanten blij te maken vanuit Lissabon? Dan is deze vacature in Portugal echt wat voor jou!

Vanwege het coronavirus werk je op dit moment vanuit je nieuwe appartement in Lissabon. Maar geen zorgen, je hebt nog genoeg contact met je collega’s! Je kunt er namelijk voor kiezen dat de werkgever in Lissabon jouw accommodatie regelt. Je zit dan met je internationale collega’s in een appartement, hoe gezellig is dat?! Wil jij weten hoe de werkgever in Portugal precies met de Corona situatie omgaat? Lees het in deze blog
 
Werken in Lissabon 🇵🇹
Lissabon is een bruisende stad en perfect om in te werken! Je kunt er namelijk ontzettend veel doen. Surfen op de oceaan, zonnen op het strand, cultuur snuiven in de kloosters of mooie museums bezoeken. En wat dacht je van een terrasje pakken met je collega’s na een lange werkdag? 
 
Ook fijn aan werken in Portugal: het is er veel goedkoper dan in Nederland! Je kunt dus vaak genoeg genieten van het Portugese eten in de restaurants! Wil jij de Portugese taal goed onder de knie krijgen? Kies voor de taalcursus óf voor een van de sportlessen die de werkgever aanbiedt! Kortom: er is genoeg te doen wanneer jij gaat werken in het zonnige Lissabon!
 
Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan in Lissabon? Solliciteer dan nu en voordat je het weet begin jij aan je nieuwe baan in Portugal! Je kunt hier lezen hoe ons sollicitatieproces verloopt.
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je ontvangt een fijn bruto maandsalaris van €1.247,96 (zonder accommodatie) of €949,35 (met accommodatie)

 • Je krijgt betaalde trainingen

 • Wil je nog meer uitdaging? Je kunt een taalcursus volgen of sportlessen nemen!

 • Je papieren en accommodatie worden voor je geregeld

 • Je kunt doorgroeien naar hogere posities

 • Je hebt ook vakantiedagen, tijd genoeg dus om deze stad te ontdekken!

 • Je neemt een onvergetelijke levenservaring weer mee terug naar huis waar je de rest van je leven iets aan hebt!

 • Je vliegticket wordt terugbetaald door de werkgever (na 9 maanden in dienst)

 • Je PCR test wordt door de werkgever vergoed!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Klantvriendelijk vragen beantwoorden per telefoon, mail of chat

 • 40 uur per week werken

 • Klantgericht zijn en communicatief sterk

Wat verwachten wij van jou?

 • Bereid om minimaal 12 maanden te wonen en werken in Lissabon

 • Naast Nederlands, beheers je zowel schriftelijk als mondeling de Engelse taal goed. (Engels B2 niveau)

 • Je hebt goede luister- en typevaardigheden

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk

 • Dat je minimaal een middelbaar schooldiploma bezit

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen augustus 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
16 dagen geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Veelgestelde vragen

Heb ik recht op vakantiedagen wanneer ik ga werken in het buitenland?
Als werknemer heb jij altijd recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. Wil jij je vakantiedagen inzetten? Overleg dit dan met je werkgever in het buitenland.
Hoe regel ik een accommodatie in het buitenland?
Je hebt natuurlijk een plek nodig om te wonen wanneer jij in het buitenland gaat werken. Het verschilt uiteraard per werkgever wat zij aanbieden qua accommodatie en wat zij voor je kunnen betekenen. In ieder geval kan elke werkgever je van tips voorzien voor het vinden van geschikte woonruimte! Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie over het vinden van een woonruimte in het buitenland!
Wat kan ik verwachten van werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wij snappen dat je misschien vragen hebt over de situatie in de landen waar wij vacatures aanbieden. We helpen jou hier graag mee en daarom hebben wij in deze blog een overzicht gemaakt van de situatie per land. Onze tip is om je goed in te lezen in de richtlijnen van het land waar jij graag wilt gaan werken. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent. Neem ook gerust contact op met onze recruiters. Zij geven je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Hulpcentrum.

Vacature vragen

Kay Lene

Ik Ben nog nooit alleen in een ander land geweest.. word je daar goed begeleid?? En hoe? Ik zou het geweldig vinden. Ik heb geen diploma, wel ervaring hier en daar. Vind het best eng en wil graag in contact komen met iemand die ook in het buitenland wil werken.

Reactie van werkgever:

Hi Kay Lene,
Wat leuk dat jij interesse hebt om aan de slag te gaan in het buitenland! Wij kunnen goed begrijpen dat dit een spannende stap is om alleen te zetten. Wij zullen jou voor, tijdens en na je avontuur ondersteunen. Tevens kun jij lid worden van ons Yob Travelers community op Facebook! Hierbij kun jij in contact kunt komen met andere avonturiers die via ons in het buitenland gaan starten.

Mocht je nog vragen hebben, laat dit dan gerust weten via de chat op onze website!

Groet Linda

Esmee

Hi! ik heb gesolliciteerd en ben zeer geintresseerd! zouden jullie contact met mij kunnen opnemen?

Reactie van werkgever:

Hi Esmee, wat leuk dat je hebt gesolliciteerd voor deze vacature!
We hebben je sollicitatie ontvangen en ik zie dat je een afspraak hebt gepland op 13 mei, maar we kunnen je natuurlijk ook eerder contacten.
Nogmaals dank voor je interesse en we zullen je contacten.
Groetjes, Lisa

Gabriela

Hallo, wegens dat deze functie 12 maanden duurt ,is er ook sprake van vakantie of vakantiedagen ?
Met vriendelijke groeten.

Reactie van werkgever:

Hi Gabriela!
Bedankt voor je interesse in deze vacature.
Wanneer je bij deze werkgever aan de slag gaat kom je onder contract te staan vanuit de internationale werkgever. Volgens de Portugese wet heb je recht op 22 vakantiedagen per jaar.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de chat op de website of telefonisch.
Groetjes, Lisa

Merthe

Beste

Ik ben 18 jaar, student in het middelbaar onderwijs en zit momenteel in mijn laatste jaar. Het ziet ernaar uit dat ik mijn diploma niet ga halen... Zou ik kans hebben op deze functie zonder diploma? Ik weet namelijk zeker dat ik mijn taken op het werk goed zou kunnen uitvoeren.

Reactie van werkgever:

Hi Merthe,

Bedankt voor je interesse in de vacature en leuk dat je hebt gesolliciteerd!
Helaas is het voor deze vacature een vereiste dat je beschikt over een afgerond schooldiploma.
Ik heb je gemaild om te kijken naar andere mogelijkheden.

Groetjes, Lisa

Gilles

Ik heb interesse in de vacature en wil graag werken in buitenland en iets administratief doen kunt u mij contacteren?

Reactie van werkgever:

Hi Gilles,

Bedankt voor je interesse in deze vacature.
Ik zie dat je ook heb gesolliciteerd voor andere vacatures.
Wij zullen je vandaag contacten om alles telefonisch samen te bespreken.
Tot straks!

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt