Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Servicetopper gezocht voor Makro in Lissabon! (Vlaams/NL)

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 12 oktober 2020 en 31 december 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300
Covid-update - Lissabon, Portugal
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een oranje reisadvies (noodzakelijk reizen toegestaan). Dat betekent dat je vanuit Nederland voor werkgerelateerde doeleinden gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is   momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Staat werken in het buitenland hoog op jouw bucketlist? Wil jij avonturen beleven en tegelijkertijd jouw cv een boost geven? Makro biedt jou deze kans in het zonovergoten Portugal. Lees snel verder en wie weet stap jij binnenkort in het vliegtuig om te gaan werken in Lissabon. 

Jouw dag in Lissabon
07:00 – Je wekker gaat, je opent je ogen en ziet de eerste zonnestralen al door de gordijnen glippen. Vier maanden geleden stapte je in het vliegtuig om te gaan werken in Lissabon en elke dag geniet je weer van deze bruisende stad. Met een glimlach stap je uit bed en spring je onder de douche. Ready voor een nieuwe dag!
 
07:45 – Onderweg naar het kantoor kom je langs jouw favoriete koffietentje met die gezellige Portugese man. Je haalt een koffie en verwent jezelf deze ochtend met een vers croissantje.

08:00 – De werkdag begint. Je start alle systemen op en hebt er zin in om klanten van Makro te woord te staan. Tijdens de trainingen heb je alle ins en outs geleerd over de diensten van de werkgever en hoe jij klanten een optimale klantervaring geeft. Als klantenservicemedewerker in Lissabon is geen dag hetzelfde. Elke werkdag maak je weer nieuwe dingen mee, maar het geeft altijd een fijn gevoel als de klant happy de telefoon neerlegt.
 
12:30 - Het is tijd voor een pauze. Samen met collega’s die ook werken in Lissabon eet je een broodje in de zon. Inmiddels zijn veel collega’s ook vrienden geworden en ’s avonds of in het weekend plan je vaak leuke activiteiten. Na een gezellige lunch ga je weer aan de slag. 
 
17:00 – De werkdag zit erop en tevreden loop je het kantoor uit. Vanmiddag heb je veel klanten kunnen helpen met uiteenlopende vragen. Soms moest je wat uitzoeken, maar inmiddels weet je vaak direct wat de klant nodig heeft. Samen met een aantal vrienden besluit je om vanavond een hapje te eten bij het nieuwe restaurant om de hoek. Maar eerst nog even naar het park om te genieten van het heerlijke weer en alle mensen.

22:00 – Na een superleuke avond met je vrienden kom je thuis. Wat was het weer gezellig. Het is zo fijn om vrienden te hebben die weten hoe het is om te werken in het buitenland. Naast een superleuke baan beleef je samen de leukste avonturen in het bruisende Lissabon. Ja, hier houd je het nog wel een tijdje vol! ;)

Vind je het spannend om te verhuizen naar Lissabon? Niet nodig! Yobbers helpt je hiermee en legt je graag uit hoe dit proces verloopt: 
 1. Je solliciteert via de “solliciteren” knop
 2. Wij nemen contact met je op en je CV wordt doorgestuurd naar de werkgever 
 3. De werkgever neemt contact met je op voor een interview en bespreekt met jou de testresultaten
 4. Je bent aangenomen! Gefeliciteerd!
 5. Je kunt starten met regelen: boek een vliegticket, schrijf je in/uit, vraag een DigiD aan en zorg dat je een ID kaart hebt
 6. Je vertrekt. Gaaf! Je vliegt naar bestemming en daar wacht een collega je op. Hij brengt je naar je accommodatie waar je even rustig kunt bijkomen van de reis
 7. De eerste dagen heb je nog genoeg vrije tijd om de stad te ontdekken! 
 8. De training gaat van start. Je leert nu alles wat je nodig hebt. Laat het avontuur maar beginnen!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Het is een internationale carrière in een multiculturele omgeving met goede begeleiding

 • Je krijgt een bruto maandsalaris van €1.247,96 (zonder accommodatie) of €949,35 (met accommodatie)

 • Presteer je goed? Topper! Dan krijg je een prestatiebonus!

 • Wil je nog meer uitdaging? Er is ruimte om door te groeien

 • Je zorgverzekering wordt voor je geregeld

 • Je kunt gratis cursussen volgen zoals Portugese taalcursussen, surflessen en vele andere activiteiten

 • Je vliegticket wordt terugbetaald (na 12 maanden)

 • De werkgever organiseert leuke maandelijkse activiteiten

 • Moeten we nog doorgaan?

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijke afhandelen van vragen per telefoon en mail

 • Je draait een werkweek van 40 uur

 • Je bent bereid om in shifts te werken

 • Meedraaien in een professioneel en internationaal team

 • Je blijft begripvol en denkt in oplossingen

Wat vragen wij van jou?

 • Je spreekt vloeiend Vlaams of Nederlands

 • Je spreekt en schrijft goed Engels

 • Je hebt goede luister- en typevaardigheden

 • Bereid om minimaal 1 jaar te wonen en werken in Lissabon

 • Je beschikt over een afgerond schooldiploma

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 12 oktober 2020 en 31 december 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Vacature vragen

Damien

Is het ook mogelijk om meer informatie te krijgen over de in en outs van wat je te wachten staat en wat je allemaal moet doen? Want het klinkt wel interessant.

Reactie van werkgever:

Hi Damien,

Leuk dat je geïnteresseerd bent om in het buitenland aan de slag te gaan! Als medewerker bij de klantenservice bied je hulp aan klanten, zoals wanneer de klant zonder hulp ergens niet uitkomt of wanneer de klant een vraag heeft. Deze hulp biedt je in de vorm van telefonisch contact, contact per mail en bij sommige projecten via de chat. Graag zien wij je sollicitatie tegemoet, zodat wij je verder kunnen informeren over deze functie.

Groet,
Feya

Gerelateerde artikelen