Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Google Ads zoekt klantenservice topper in Lissabon!
Populair

 • Functie Klantenservicemedewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen maart 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €900 - €1300

Het is mogelijk om te starten op 10 mei 2021 en 24 mei 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Goed nieuws! Portugal voert vele versoepelingen door m.b.t. de Corona maatregelen. Op dit moment zijn onder andere alle winkels, restaurants, cafés, bioscopen en theaters weer open. 🎉 😃

Wil jij jouw cv een boost geven? Ontdek de mogelijkheden van werken in het buitenland en start als klantenservicemedewerker in Lissabon. Google Ads biedt jou de kans om het druilerige Nederland achter te laten en het avontuur aan te gaan. Lees snel verder hoe jouw dag eruitziet als je aan de slag gaat voor de nr. 1 zoekmachine ter wereld!

Jouw dag in Lissabon

08.00 – Je wekker gaat en de zon komt je al tegemoet door de gordijnen. Je kijkt hoe het bruisende Lissabon ontwaakt. Nog niet zo lang geleden stapte je in het vliegtuig naar Portugal. Klaar voor het avontuur! Inmiddels werk je alweer drie weken in Portugal en voel je je helemaal thuis in het zonnige Lissabon. Je kleed je snel om, zodat je onderweg naar kantoor nog even een Bica (espresso) en een verse croissant van Fabrica Coffee Roasters kan scoren. 

09.00 – Je arriveert op je werk. De recruiter van Yobbers heeft je geholpen bij het vinden van een tof project. Op basis van je interesses en beschikbare startdatum heb je gekozen om aan de slag te gaan in Lissabon voor Google Ads. Tijdens de trainingen heb je geleerd hoe je zakelijke klanten een optimale klantervaring geeft en heb je alle ins en outs geleerd over marketingadvertenties. Superinteressant! Inmiddels beantwoord je zelfstandig allerlei vragen die binnenkomen via de e-mail, chat of telefoon over onlinemarketingproducten, strategieën en marketingcampagnes voor Nederlandse bedrijven. 

12:30 – Lunchtijd. De Italiaanse Lorenzo heeft al geappt dat ze een lunchspot in de zon hebben. Chill! Na een paar weken werken in Lissabon heb je al een internationale vriendengroep opgebouwd. Het is fijn om mensen te kennen die ook het avontuur zijn aangegaan en weten hoe het is om te werken in het buitenland. In het begin was het Engels praten nog een beetje onwennig, maar al snel raakte je eraan gewend. Tijdens de lunch plannen jullie om vanavond een drankje te doen in de wijk Bairro Alto. Na de lunch ga je weer aan de slag. Je helpt klanten met hun vragen en het is fijn als je merkt dat de klant na jullie gesprek happy de telefoon ophangt!

17:00 – Je werkdag zit erop. Vanavond kook je samen met je huisgenoten. Je deelt met drie andere een appartement. Supergezellig! Het was heel fijn dat de werkgever dit voor je heeft geregeld! Vandaag staat een traditionele Portugese piri-piri op het menu. Zelfgemaakt uiteraard. ;)

20:00 – Tijd voor een drankje in Bairro Alto. Dit is één van de leukste plekken in Lissabon om de dag af te sluiten. De wijk heeft een straat vol met bars, waar de gezelligheid vaak al op straat begint. Het leuke aan Lissabon is dat de stad enorm veel te bieden heeft. Dat is ook de reden dat je hebt gekozen om te werken in Lissabon. Naast een uitdagende baan, geniet je van de zon en al het leuks dat je in deze bruisende stad kunt doen. Voor nu: A sua saúde, oftewel proost!

Covid-19 informatie Portugal 
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Portugal! 🇵🇹 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Portugal vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) en vul ook deze Passenger Locator Card in. Vanwege de huidige regelgeving is er ook een quarantaine plicht van 14 dagen, die je kan uitzitten in je accommodatie in Portugal. Hiervoor dien je je te registreren via deze site

Ook is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Portugal in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Volg diverse trainingen en ontvang een Google Ads certificaat

 • Een internationale carrière in een multiculturele omgeving met goede begeleiding

 • Je zorgverzekering wordt voor je geregeld

 • Je kunt gratis cursussen volgen zoals het volgen van Portugese taalcursussen, surflessen en vele andere activiteiten

 • Je krijgt een bruto maandsalaris van €1.247,96 (zonder accommodatie) of €949,35 (met accommodatie)

 • Je kan kiezen uit een taalcursus en/of sportactiviteiten en de werkgever organiseert leuke maandelijkse activiteiten

 • Presteer je goed? Topper! Dan krijg je een prestatiebonus!

 • Wil je nog meer uitdaging? Er is ruimte om door te groeien

 • Je vliegticket wordt terugbetaald door de werkgever (na 9 maanden in dienst)

 • Je PCR test wordt door de werkgever vergoed!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen van de zakelijke klant per telefoon, mail of chat

 • Je blijft begripvol en denkt in oplossingen

 • Meedraaien in een professioneel en internationaal team

 • Je draait een werkweek van 40 uur

 • Je bent bereid om in shifts te werken

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt bij voorkeur minimaal over een MBO Niveau 4 diploma

 • Je hebt interesse in marketingactiviteiten

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk

 • Je kunt goed strategisch denken

 • Je kunt vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Je kunt goed Engels in woord en geschrift. (B2 niveau)

 • Bereid om circa 1 jaar te wonen en werken in Lissabon

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen maart 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
6 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Waarom is het salaris lager in het buitenland dan in Nederland?

Het bruto salaris ligt in het buitenland over het algemeen lager dan het bruto salaris in Nederland omdat de kosten van levensonderhoud ook lager zijn dan in Nederland. Je salaris zal dus veel meer waard zijn waardoor jij rijkelijk kunt leven!

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?

Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven.

 • Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig.

 • Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op.

 • Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan!

 • Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.

Heb ik een bepaald opleidingsniveau of diploma nodig om te kunnen solliciteren op een vaste baan vacature?

Soms is een bepaald opleidingsniveau, diploma of ervaring een vereiste voor de vacatures die wij aanbieden op onze website. Dit zal altijd beschreven staan in de vacature.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Djim

Hi!

- Is het mogelijk om na een bepaalde tijd je eigen accommodatie te vinden?
- Zijn er ook een ander aantal uren beschikbaar, bijvoorbeeld 32 uur per week?

Thanks

Reactie van werkgever:

Hi Djim,

Je kunt er inderdaad voor kiezen om eerst gebruik te maken van de gedeelde accommodatie en op termijn je eigen accommodatie te regelen. De vaste banen zijn allen 40 uur per week.

Mocht je nog verdere vragen hebben, stel ze dan gerust!

Groet Eline

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt