Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Enthousiaste avonturier gezocht in het zonnige Lissabon!

 • Functie Klantenservicemedewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 12 oktober 2020 en 31 december 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €900 - €1300
Covid-update - Lissabon, Portugal
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een oranje reisadvies (noodzakelijk reizen toegestaan). Dat betekent dat je vanuit Nederland voor werkgerelateerde doeleinden gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is   momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Bom día! Heb jij zin in een uitdagend avontuur in het zonnige Portugal? Wil jij je grenzen verleggen en een jaar werken in het buitenland? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Lees snel verder en waan je alvast in de Portugese hoofdstad Lissabon!  
 
Zo ziet jouw avontuur in Lissabon eruit
“Dames en heren, we zijn zojuist geland in Lissabon. De lokale tijd is 09:30 uur en de temperatuur is 23°C”, roept de piloot om. Het is zover: over enkele minuten zet je voet op Portugese bodem. Je voelt een kleine spanning in je buik, maar je bent klaar voor het avontuur. Over drie dagen begint de training en daarna ga je aan de slag als klantenservicemedewerker in Lissabon voor een uitdagend project. De welkomstservice van de werkgever staat al in de ontvangsthal op je te wachten om je naar jouw nieuwe accommodatie brengen. Je hebt gekozen voor een accommodatie die je deelt met een aantal collega’s die ook werken in Lissabon. Samen koken, de stad verkennen en op stap. Gezellig! 

Bij binnenkomst tref je al je eerste huisgenoot én collega Bart. Hij praat je enthousiast bij over de dagelijkse werkzaamheden. Om 09:00 uur start de werkdag. Gedurende de dag heb je nauw contact met de klanten van bijvoorbeeld Zalando, Bol.com, Philips, UPS, Facebook of een andere bekende organisatie. Die namen staan goed op jouw cv! Je beantwoordt zelfstandig uiteenlopende vragen die binnenkomen via de e-mail, chat of telefoon over diensten, bestellingen, retouren, leveringen en ga zo maar door. Bart vertelt dat hij al na vier maanden werken in het buitenland is doorgegroeid tot een nieuwe functie. Zo te horen zijn er interessante doorgroeimogelijkheden als je gaat werken in Lissabon!

Nadat je intrek hebt genomen in je nieuwe kamer, neem je de metro naar het centrum van de stad. Eens kijken wat Lissabon allemaal te bieden heeft! Inmiddels is het 12:30 uur en een beetje trek heb je wel. Snel maak je even een tussenstop om een Pastéis de Belém (gebak met custardvulling) op de kop de tikken. Wat lekker! En dat voor maar 1 EUR!  Als je begin van de avond terugkomt, zijn jouw nieuwe collega’s al begonnen met koken en hebben al rekening gehouden met jou. Wat een warm welkom! Tijdens het eten vertellen ze dat ze veel ondernemen met collega’s die inmiddels ook vrienden zijn geworden. Fijn dat er mensen zijn met wie je hetzelfde avontuur beleeft! Er schijnt ook een groep wekelijks te kitesurfen na het werk. Dat lijkt je ook wel wat! Na het diner nodigen ze je uit om nog een drankje te drinken in hun favoriete bar. Je bent een klein beetje moe van alle nieuwe indrukken, maar besluit toch even mee te gaan. Morgen kan je namelijk nog lekker uitslapen, voordat je écht gaat werken in Lissabon. 

Aan het einde van de dag blik je nog even terug. Eén ding is zeker: je hoeft je niet te vervelen in het mooie Lissabon! Morgen staat een bezoek aan het strand van Estoril op de planning, want hé, nu je je niet meer in het druilerige Nederland bevindt, wil je natuurlijk wel optimaal genieten van die zonnestralen.

 
Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?
We snappen dat het super spannend is om zomaar te gaan werken in Lissabon, maar wij helpen jou graag met de voorbereiding. Hierbij dus even stap voor stap hoe het proces om te werken in het buitenland eruitziet.

 1. Je solliciteert via de “solliciteren” knop
 2. Wij nemen contact met je op
 3. Je CV wordt doorgestuurd naar de werkgever
 4. De werkgever neemt contact met je op voor een interview en bespreekt met jou de testresultaten
 5. Je bent aangenomen! Topper!
 6. Het regelen kan beginnen! Denk hierbij aan: het in- en uitschrijven, aanvragen van een DigiD, boeken van een vliegticket 
 7. Je vertrekt. Spannend! De welkomstservice van de werkgever ontvangt je op het vliegveld en brengt je naar jouw accommodatie 
 8. De eerste dagen verken je jouw nieuwe woonplaats. De trainingen kunnen beginnen. Je wordt ingewerkt en leert de organisatie kennen. Laat het avontuur maar beginnen!

Zie jij jezelf al het vliegtuig instappen en werken in Lissabon? Dat begrijpen wij heel goed! Solliciteer vrijblijvend en upload je cv op je profiel bij Yobbers. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • In Lissabon ga je de zon tegemoet; geen koude winters en heerlijke zomers!

 • Werk voor internationale organisaties als Zalando, Bol.com, Philips, UPS of Facebook

 • Een bruto maandsalaris zonder accommodatie €1.247,96

 • Een bruto maandsalaris met accommodatie €949,35

 • Je volgt diverse trainingen, krijgt goede begeleiding en boost je CV

 • Je accommodatie wordt voor je geregeld

 • Kies uit diverse sportactiviteiten of Portugese taalles en ontmoet veel nieuwe (internationale) vrienden

 • Het is een onvergetelijke levenservaring waar je de rest van je leven wat aan hebt

 • Moeten we nog doorgaan?

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail of chat

 • Je blijft begripvol en denkt in oplossingen

 • Meedraaien in een professioneel en internationaal team

 • Je draait een werkweek van 40 uur

 • Je bent bereid om in shifts te werken

Wat verwachten wij van jou?

 • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Je spreekt goed Engels (in woord en geschrift)

 • Goede luister- en typevaardigheden

 • Bereid om circa 12 maanden te wonen en werken in Lissabon

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 12 oktober 2020 en 31 december 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Vacature vragen

Sophie

Hi,

Ik heb nog een vraagje die u ongetwijfeld al vaker hebt gehoord maar kun je ook solliciteren als je 8/9 maanden zou willen werken? Het lijkt me namelijk erg leuk om dit avontuur te starten maar ik word 18 op 10 november maar ik wil graag in september 2021 beginnen aan een nieuwe opleiding.

Groet Sophie

Reactie van werkgever:

Hi Sophie,

Wat leuk dat je enthousiast bent over het werken in Lissabon! Voor deze vacature dien je een minimale beschikbaarheid te hebben van 12 maanden. Voor kortere periodes kan je tussen de vakantiewerk vacatures kijken.

Groet Eline

Sophie

Hi! Ik ben net nog 17 en wordt in november 18. Is het mogelijk om dan te solliciteren?

Groetjes Sophie

Reactie van werkgever:

Hi Sophie,

De minimale leeftijd om voor deze vacature aan de slag te gaan is 18 jaar. Je kunt eventueel alvast solliciteren zodat we het sollicitatieproces met je kunnen bespreken.

Groet Eline

Mau

Hoi,

Is het mogelijk mijn hond mee te nemen eventueel in andere accomodatie los van jullie venootschap? tis men droom maar die kan ik niet achterlaten :D

Reactie van werkgever:

Hi Mau,

Wanneer je je hond graag zou willen meenemen dien je een eigen accommodatie te regelen. Huisdieren zijn in de accommodaties vanuit de werkgever niet toegestaan.

Eline

Marijn

Hallo, €949 bruto op basis van 40 uur is wel weinig ermee rekening houdend dat je veel kosten hebt daar en bijv. verzekering of telefoonabonnement ook doorlopen. Hoe wordt dit over het algemeen ervaren?

Reactie van werkgever:

Hi,

Jouw woonkosten en zorgverzekering zitten hierbij inbegrepen. Rekening houdend met de lagere leefkosten in Portugal is dit dus een prima salaris wat er overblijft!

Jildou

Lisa

Is het mogelijk om dit samen met mijn vriendin te doen?

Reactie van werkgever:

Hi Lisa,

Dat is zeker mogelijk! Jullie mogen allebei afzonderlijk solliciteren, in het gesprek met de recruiter kun je dan aangeven dat jullie samen willen gaan zodat we daar in de planning rekening mee kunnen houden. We zien de sollicitaties graag tegemoet :)

Jildou

Gerelateerde artikelen