Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Nieuw concept in Lloret de Mar is op zoek naar personeel!

 • Functie Salonmedewerker / propper
 • Locatie Lloret de Mar, Spanje
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 30 dagen tussen 6 mei 2019 en 1 november 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €700 - €1500
Covid-update - Lloret de Mar, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) nog code oranje. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden zoals werken in Spanje. Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Klaar voor een onvergetelijke zomer? Dat begrijpen wij heel goed! Jij kunt gaan werken in Lloret de Mar als salonmedewerker en propper voor een uniek concept. Een mooie kans om heerlijk te genieten op het strand en daarnaast te werken in het buitenland. Hieronder volgt wat informatie over deze vacature in het buitenland.

Jouw werkzaamheden in Lloret de Mar
Houd je van feesten en beauty? Dan gaan we de goede kant op! Ben jij daarnaast spontaan, enthousiast, prettig gestoord en lig je graag in de zon? Top! Dan voldoe je al aan de belangrijkste functie-eisen. Wat ga je doen? Jij gaat werken in Lloret de Mar als salonmedewerker en propper. Het is een combinatie van het helpen van klanten in een beautysalon en klanten overtuigen van het gebruik maken van deze beautysalon. Het kan dus voorkomen dat je aan het werk bent in de beautysalon of dat jij lekker buiten aan het flyeren bent. Het is een geheel nieuw concept dat zich richt op eenvoudige schoonheidsbehandelingen en vanaf april van start gaat in Lloret de Mar. Dus jij kunt vanaf april naast het werken in het mooie Lloret de Mar lekker gaan zonnen op het strand van Lloret de Mar!

Je nieuwe werkgever
Jij helpt als medewerker van een geheel nieuw concept in Lloret de Mar mee aan de opbouw van dit concept. Jouw succes is dus ons succes en andersom! Wij willen ervoor zorgen dat je relaxte werkomstandigheden hebt en goede voorwaarden. Je krijgt dan ook een slaapplek in een luxe villa met zwembad en privéstrand! Klaar voor deze uitdaging? Lees dan snel hoe werken in Lloret de Mar kan zijn.

Werken in Lloret de Mar
Lekker zonnen op het strand van Lloret de Mar naast je werk? Geniet dan tijdens het werken in Lloret de Mar van de ideale baan. Wij snappen het ook wel als je af en toe even een duik wilt nemen in het heerlijke blauwe water. Daarnaast is werken in Lloret de Mar prima te doen, omdat je buiten en binnen zult werken. Ga ontdekken hoe het er aan toe gaat in het mooie Lloret de Mar en beleef zomerse avonturen. Denk jij dat je de ideale kandidaat bent om dit unieke concept tot een succes te maken? Solliciteer dan snel op deze vacature en wellicht kun jij in april beginnen met werken in Lloret de Mar.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Vast marktconform salaris

 • Slaapplek in een villa met zwembad en privestrand

 • Lachen, gieren, brullen

 • De tijd van je leven

Werkzaamheden

 • Eenvoudige schoonheidsbehandelingen uitvoeren in de salon

 • Klanten binnenhalen voor de salon

Functie-eisen

 • Spontaan

 • Enthousiast

 • Doorzetter

 • Betrouwbaar

Beschikbaarheid

Minimaal 30 dagen tussen 6 mei 2019 en 1 november 2020.

Over bedrijf

Jeff

Jeff

Beautybedrijf met verschillende basic behandelingen.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Romy Jennifer

Hi Jeff!

Deze vacature klinkt super. Staat deze nog open? Zou starten eventueel later kunnen dan April, en is werken ook mogelijk voor langer dan een maand? :)

Ik hoor het heel graag!

Groetjes Romy

Quinta

Hi,
Hoeveel dagen per week werk je? En het salaris geeft aan 700 - 1500 per maand. Waar is dit afhankelijk van?

Kimberly

Heb je een schoonheidsopleiding nodig voor deze vacature ?

Reactie van werkgever:

Nee, je krijgt een interne opleiding :)

Iris

Wat zijn de werkzaamheden en wat voor salon?

Reactie van werkgever:

Eenvoudige schoonheidsbehandelingen in een schoonheidssalon.

Dwayne

Wat voor werkzaamheden vinden er plaats in de salon zelf? Ik kan namelijk heel goed flyeren maar ik weet niet precies wat jullie doen in de salon. Het concept lijkt me in ieder geval heel erg leuk !

Gerelateerde artikelen