Alle vacatures

Au Pair gezocht in het adembenemende Londen!

 • Functie Au pair
 • Locatie Londen, Engeland
 • Periode De gehele periode van 16 maart 2020 t/m 1 februari 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Au Pair
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Werken als au pair in Londen
Wij zijn op zoek naar een au pair die voor ons dochtertje Billie (8,5 maand oud) kan zorgen terwijl wij gaan werken. Wij wonen in Londen (centraal gelegen aan Regent's Park) en de moeder begint volgende maand weer met werken na haar zwangerschapsverlof. De functie bestaat uit het actief en passief oppassen, de verzorging van de baby tijdens de uren dat de moeder afwezig is. Wij werken beide lange dagen en de moeder is meestal terug thuis tussen 8 en 9 uur (kan iets vroeger zijn maar ook iets later).

Beide ouders zijn meestal de deur uit rond 8.30 a 9 uur s’ochtends. Inherent aan de functie is dat de werktijden van de au pair parallel zijn aan de werktijden van de moeder. Wij hebben een twee  slaapkamer appartement dus willen voor de au pair een aparte kamer huren bij ons in de buurt. Het voordeel is dan dat de au pair toch haar of zijn eigen privacy heeft maar altijd welkom is bij het gezin thuis zodat deze ook deel is van de familie!

De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag (heel af en toe een zaterdag maar dan krijgt de au pair een tweede vrije dag wanneer de moeder thuis is). Daarnaast zoeken we iemand die maximaal 4 dagen per maand wilt oppassen in de avond (meestal een avond in het weekend).

Werken in Londen
In Londen aan de slag gaan is in elk opzicht een avontuur! Dit begint al als je 's ochtends opstaat. Je zult je absoluut geen moment vervelen. Op je vrije dag kun je de geweldige stad gaan verkennen. Loop langs de Theems en maak een ritje in de London Eye. Vanaf daar heb je geweldige uitzichten over de stad! Ook een bezoekje aan de Big Ben is een bezoekje waard, deze mag eigenlijk ook niet missen op je to-do lijst als je gaat werken in Londen. En natuurlijk mogen Buckingham Palace en de Towerbridge ook niet ontbreken! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een eigen kamer bij de ouders in de buurt, zij helpen je met zoeken

 • Een centrale plek in Londen waarvandaan alles op wandelafstand gelegen is

 • Additionele extra vrije dagen/uren in avonden en weekend (telkens indien vader thuis is)

 • Een jonge en energieke omgeving – ouders zijn 28 jaar oud

 • Trein- of vliegticket van en naar Nederland of België

Werkzaamheden

 • Voeden van de baby

 • Wassen/verschonen van de baby

 • Passieve oppas tijdens slaapuren van de baby

 • Actieve oppas tijdens wakkere uren

 • Licht huishoudelijke werkzaamheden zoals boodschappen doen, koken, vaatwas, wassen/strijken, opruimen

Functie-eisen

 • Enige ervaring met de verzorging van zeer jonge kinderen

 • Flexibiliteit qua werkuren

 • 4 avonden per maand oppassen

 • Bereidheid om naast de verzorging van de baby ook enige licht huishoudelijke taken uit te voeren

 • Spreken van de Nederlandse en Engelse taal (bij voorkeur Nederlands als moedertaal)

Beschikbaarheid

De gehele periode van 16 maart 2020 t/m 1 februari 2021.

Over het bedrijf

Gastgezin

Gastgezin

Wij zijn op zoek naar een au pair die voor ons dochtertje Billie (8,5 maand oud) kan zorgen terwijl wij gaan werken. Wij wonen in Londen (centraal gelegen aan Regent's Park) en de moeder begint volgende maand terug te werken na haar zwangerschapsverlof. De functie bestaat uit het actief en passief oppassen, de verzorging van de baby tijdens de uren dat Moeder afwezig is. Wij werken beide lange dagen en de moeder is meestal terug thuis tussen 8 en 9 uur (kan iets vroeger zijn maar ook iets later). Beide ouders zijn meestal de deur uit rond 8.30 a 9 uur s’ochtends. Inherent aan de functie is dat de werktijden van de au pair parallel zijn aan de werktijden van de Moeder. De ouders hebben een twee slaapkamer appartement dus willen voor de au pair een aparte kamer huren bij de ouders in de buurt. Het voordeel is dat de au pair toch haar of zijn eigen privacy heeft maar altijd welkom is bij het gezin thuis zodat deze ook deel is van de familie. De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag (heel af en toe een zaterdag maar dan krijgt de au pair een tweede vrije dag wanneer de moeder thuis is). Daarnaast zoeken de ouders iemand die maximaal 4 dagen per maand wilt oppassen in de avond (meestal een avond in het weekend). Wat de ouders bieden - Een eigen kamer bij de ouders in de buurt voor een bedrag van GBP 800 per maand. De ouders willen deze samen met je zoeken. Daarnaast krijg je een eigen sleutel van het appartement van de ouders zodat je altijd binnen en buiten kan lopen en deel uitmaken van het gezin - De ouders wonen centraal Londen waar alles op wandelafstand gelegen is - Een au pair vergoeding van GBP 800 per maand - Additionele extra vrije dagen/uren in avonden en weekend (telkens indien vader thuis is) - Een jonge en energieke omgeving – ouders zijn 28 jaar oud - Trein / vlieg ticket van en naar Nederland / België Werkzaamheden - Voeden van de baby - Wassen/ verschonen van de baby - Passieve oppas tijdens slaapuren van de baby - Actieve oppas tijdens wakkere uren - Licht huishoudelijke werkzaamheden zoals boodschappen doen, koken, vaatwas, wassen/strijken, opruimen Functie-eisen - Enige ervaring met de verzorging van zeer jonge kinderen - Flexibiliteit qua werkuren - Maximaal 4 avonden per maand oppassen - Enthousiasme/passie/zorgzaam voor de baby - Bereidheid om naast de verzorging van de baby ook enige licht huishoudelijke taken uit te voeren - Spreken van de Nederlandse en Engelse taal (bij voorkeur Nederlands als moedertaal) Beschikbaarheid - Minimaal 365 dagen liefst startend vanaf februari 2020
Vacature status
Vervuld

Vacature vragen

Marinda

hallo ik zou vanaf 3 juli kunnen beginnen. is dit een probleem

Mees

Beste,

Momenteel heb ik een tussenjaar nadat ik de sportopleiding het Cios heb afgerond. Ik heb veel pedagogische ervaring opgedaan. Momenteel zit ik in Oostenrijk waar ik skilessen geef. Vanaf 1 sept begin ik met een nieuwe studie, vandaar dat ik max tot 1 sept kan blijven. Ik ben beschikbaar vanaf begin/eind maart of begin April (afhankelijk van de weer condities). Wellicht hebben jullie ook wat aan een oppas voor 4/5 maandjes. Ik hoor graag van jullie!

Met vriendelijke groet,
Mees Tax

Monique

Ik heb geprobeerd te reageren maar ik kan de beschikbaarheid niet veranderen
Ik ben per direct beschikbaar vind het hartstikke leuk met kinderen en vroeger paste ik ook veel op kinderen van werkende gezinnen

Nicky

vanaf ongeveer een half jaar. Het zou me heel erg leuk lijken om bij jullie aan de slag te kunnen gaan als au pair! Ik wil alleen wel graag in 2020 weer beginnen aan een studie en vroeg me daarom af of jullie misschien ook iemand zoeken voor een half jaar… Zo niet, dan ga ik gewoon weer verder proberen te zoeken. Maar ik vond dit gewoon zo’n mooie kans en het voelt alsof alles klopt, dat ik het toch even wilde vragen. Niet geschoten is immers altijd mis.

Met vriendelijke groet,
Nicky Gijsen

Reactie van werkgever:

Hi Nicky,

Excuses, zien nu pas je tweede deel van je vraag. Dat kunnen we overwegen dus raden je aan om te solliciteren.

Groet,
Sander

Nicky

Goedenavond!
Ik zag deze vacature voorbij komen en het voelde echt alsof het zo hoorde te zijn. Ik heb namelijk nog een tussenjaar en mijn contract van mijn huidige baan loopt in februari af. Ik was aan het zoeken naar mogelijkheden in London. Ik ben namelijk vorig jaar voor het eerst in London geweest en dit voelde gewoon echt als een soort thuis! Au pair in London lijkt me daarom een super mooie ervaring. Ik pas hier in Nederland al zo'n 3 jaar op en heb ook veel ervaring met baby's

Reactie van werkgever:

Hi Nicky,

Bedankt voor je reactie. Graag even solliciteren dan kunnen we verder contact opnemen.

Groet,
Sander

Gerelateerde artikelen