Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ga werken als Au Pair in Malawi, the warm heart of Africa!

 • Functie Au Pair / Granny Nanny
 • Locatie Lilongwe, Malawi
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 01 aug 2019 t/m 30 jun 2020.
 • Minimum leeftijd 24 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Au Pair
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Hallo Grenzeloze Reiziger,
 
We zijn een Nederlandse familie in Lilongwe, Malawi. Op dit moment hebben we een fijne au-pair maar haar periode zit er bijna op, dus we gaan op zoek naar een nieuwe au-pair voor het volgend schooljaar. Met onze dochters van 6 en 8 wonen we hier nu een paar jaar. Mijn man is langzaam zijn consultancy werk weer aan het opbouwen na ziekte en ik werk full-time. Voor mijn werk moet ik ook regelmatig op reis. De dagen vliegen snel om en we komen vaak handen en vooral aandacht te kort om alles leuk en gezellig op de baan te houden. Daarom zijn we op zoek naar een Nederlandstalige Au Pair of Granny Nanny die het leuk vindt om een tijdje te gaan werken in het buitenland en onderdeel te worden van ons gezin. We zouden het fijn vinden als onze meisjes veel met de Nederlandse taal in aanraking komen en hun huiswerk op een leuke manier gedaan wordt. Coördinatie vaardigheden en een rijbewijs komen goed van pas om school activiteiten, play-dates etc in goede banen te leiden.
 
Als de kinderen naar school zijn ben je in principe vrij. Dit is ongeveer van half 8 tot 1. Ook ‘s avonds, in de weekenden en in overleg ook de schoolvakanties ben je vrij. Het kan uiteraard wel voorkomen dat je af en toe een avondje zult oppassen. Schoonmaken/koken wordt gedaan, dus er zijn niet veel huishoudelijke klusjes wanneer je bij ons komt werken in Malawi. Het vraagt wel een beetje aansturing van de mensen die bij ons werken. Er is ook wel tijd en flexibiliteit om eventueel vrijwilligerswerk of iets dergelijks te gaan ondernemen.
 
We kunnen je kost en inwoning aanbieden in ons grote huis in een ruime compound met zwembad; er is eventueel ook een kamer apart in het gastenverblijf bij het zwembad. Je gaat werken in Lilongwe, een rustige stad, vooral leuk voor mensen die van niet al te hectische steden houden en graag gaan sporten. Het is er overigens niet saai - tot dusver hadden de mensen die bij ons waren een levendig sociaal leven- je moet alleen geen uitgebreid theater en museum aanbod etc. verwachten. We trekken er van tijd tot tijd zelf graag op uit, kamperen of naar het meer – wellicht vind je het leuk om ook eens mee te gaan.
 
We betalen je vlucht en visum en daarnaast krijg je 300 euro per maand om leuke dingen van te kunnen doen. Met kerst ben je in ieder geval 2 weken vrij.
 
Malawi is een mooi land met supervriendelijke mensen, met veel leuke plekken om naar toe te gaan die niet al te ver weg zijn. We zoeken iemand die enthousiast wordt van kinderen en van het ontdekken van het land. Ga jij de uitdaging aan? 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Ticket en een visum

 • Redelijk wat vrije tijd

 • Tijd voor kerstvakantie

 • Accommodatie in het huis of apart in de compound met zwembad

 • Zakgeld van 300 euro per maand

Werkzaamheden

 • Naar school brengen/halen

 • Helpen met Nederlands

 • Leuke activiteiten bedenken en doen met de meisjes na school

 • Helpen met huiswerk

 • Personeel in huis aansturen

Functie-eisen

 • Je hebt zin om een leuke tijd te hebben in Malawi, niet als toerist maar als onderdeel van ons gezin

 • Zin hebben om goed voor onze meisjes te zorgen, met ze te zwemmen, Malawi te ontdekken etc.

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

 • Rijbewijs is een sterke pré, evenals reis- en werkervaring

 • Je kunt de hele periode

Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 augustus 2019 t/m 30 juni 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Rahim

Hi, jullie hadden mij een vraag gesteld maar kan de vraag helaas niet terug vinden.

Laura

heehoi ,

Mij trok deze bechrijving van uw heel erg aan !
Alleen is het vanaf 24 jaar.. ik ben 20 jaar .
maar ik kan dus niet solliciteren omdat ik niet aan de leeftijd voldoe .
kunt u mij een berichtje sturen misschien?

Alvast bedankt !

Reactie van werkgever:

Hallo Laura, bedankt voor je belangstelling, we hebben die leeftijd erin gezet omdat we wat levenservaring zoeken. Als je die hebt kun je ook solliciteren. We zijn wel al met een aantal kandidaten in gesprek. groeten, Adele

Sem

Hallo, ik heb een vraagje, ik ben 18 jaar. En deze vacature trok mij heel erg aan, omdat ik na mijn havo een tussenjaar heb genomen, en ben toe aan een uitdaging. Maar ik voldoe niet aan de leeftijd, ik heb veel ervaring met oppassen en ben erg zelfstandig. Zoeken jullie echt iemand van 24 jaar?

Reactie van werkgever:

Hi Sem, we zoeken iemand met een beetje levenservaring zodat we een beetje kunnen inschatten of iemand het een tijdje gaat volhouden. Soms heeft een jonger iemand dat ook en dat kun je zelf het beste inschatten natuurlijk. Als je verder wilt gaan stuur gewoon je sollicitatie in, dan kijken we ernaar. We zijn inmiddels wel al met wat kandidaten in gesprek. groeten, Adele

Carol

Hallo,
Mijn naam is Carol (belgische) ben 57 jaar, heel professioneel actief als storemanager.
Nog enkele jaartjes werken dan ben ik op pensioen...saai...maar ik wil nu al iets anders en avontuurlijker doen..én zeker wat kinderen aanbelangd. Alhoewel ik zelf geen kinderen heb, ben ik toch dol op hen...Ik hou van Afrika én wil er mijn droom waarmaken én vestigen.
Kunt u iets met mij doen?
groetjes Carol uit De Panne België

Reactie van werkgever:

Hallo Carol, bedankt voor je interesse. Zou je het profiel op de website willen invullen en solliciteren, dan krijg ik een beter beeld van je ervaring en achtergrond. Met vriendelijke groet, Adele

Julie

Dag, Ik heb hier interesse in maar ben pas 19 dan. Is dit een probleem? Ik babysit wel vaak en heb dus ookal ervaring..
Groetjes,
julie

Reactie van werkgever:

Hi Julie, bedankt voor je interesse. We zoeken iemand die een beetje ouder is. Sukses met verdere sollicitaties, groeten, Adele

Gerelateerde artikelen