Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Maak gebruik van jouw klantenservice talent in Casablanca!

 • Functie Customer Service Agent
 • Locatie Casablanca, Marokko
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 06 jul 2020 en 31 dec 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Klaar om een nieuw, avontuurlijk en onvergetelijk hoofdstuk aan je leven toe te voegen? Top! Pak dan je koffers en ga werken in Marokko! In dit nieuwe hoofdstuk ga je aan de slag als klantenservice medewerker in Casablanca. Benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Lees dan snel verder!

Waarin ga jij uitblinken?
En toen stond je ineens in het adembenemende Marokko. Je gaat werken in Casablanca als klantenservice medewerker, dit kan administratief of technisch! Je bent daarbij verantwoordelijk voor het contact hebben met klanten. Met jouw talenten help je de klanten zo optimaal mogelijk. Dit heeft als uiteindelijke doel dat de inschrijvingen van de klanten behouden blijven. Het behouden van een positieve klant relatie staat hierin uiteraard voorop! Als technische klantenservicemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bestaande klantenbestand. Het verhaal gaat nog verder, want naar wat voor soort avonturier wordt er gezocht? Dat wordt hieronder uitgelegd!

Dit ben jij gewoon!
Om te beginnen kijk je ernaar uit om ervaringen op te doen in een nieuwe omgeving! Avontuurlijkheid stroomt dus door je aderen. Daarnaast ben je communicatief sterk. Dat horen de klanten bijvoorbeeld doordat je op een positieve en respectvolle manier met ze om gaat. Je bent ook oplossingsgericht en betrouwbaar. But, what’s in it for you? Ten eerste is werken in Casablanca een hele mooie ervaring! Andere benefits zijn: een betaalde training, vier uitstapjes per jaar, een goed salaris en je werkt in een mensgericht organisatie met leuke collega’s. Het is zelfs mogelijk om samen te werken met vrienden en familie. Oh ja, het kantoor is vlakbij het strand! Na een dag werken in Casablanca kun jij dus lekker met je collega’s een duik nemen.

Over Casablanca
Hoe zal wonen en werken in Casablanca zijn? Veelzijdig! In Casablanca bruist een kosmopolitische flair met trendy restaurants, veel shop mogelijkheden, authentieke cafés en een levendig nachtleven. Casablanca heeft wat dat betreft een modern karakter, al heeft het zeker ook een interessante geschiedenis. Om daarachter te komen is het interessant om het oude gedeelte van de stad te bezoeken! Daarvoor moet je naar de Medina. In dit gedeelte van de stad verkopen handelaren al jarenlang goederen vanaf karren. Het is ook de plek waar locals met veel enthousiasme vertellen over de geschiedenis van de stad. Casablanca is dus een veelzijdige stad met vele mogelijkheden! Schrijf jij een nieuw hoofdstuk in je levensboek? Pak deze kans dan met beide handen aan en solliciteer vandaag nog!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een betaalde training

 • Een goed salaris!

 • Je werkt in een mensgerichte organisatie

 • Interessante doorgroeimogelijkheden

 • Teambuilding-uitstapjes

 • Zorgverzekering en pensioensparen

Werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het contact met en het helpen van de klant

 • Zorgen voor zoveel mogelijk succesvolle inschrijvingen

 • Het behouden van een positieve klant relatie

 • Jij beantwoordt alle uiteenlopende vragen, geeft advies en komt met passende oplossingen!

 • Je zorgt ervoor dat alles wordt gedocumenteerd!

Functie-eisen

 • Je bent communicatief sterk en toont empathie!

 • Je bent oplossingsgericht en betrouwbaar

 • Je gaat met een positieve en respectvolle manier met de klant om

 • Je bent gemotiveerd om de klanttevredenheid hoog te houden

 • Je bent goed in Nederlands/Vlaams/Engels

 • Callcenter ervaring is een pré (geen vereiste)

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 6 juli 2020 en 31 december 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Douâa

Hey,
Ik woon in België maar ik heb een Nederlandse nationaliteit. Kan ik in aanmerking komen? ( wat betreft mijn sollicitatie ik heb 2x aangeduid dat mijn nummer één Belgische nummer is maar uiteindelijk zie ik dat mijn nummer met +31 is opgeslagen in plaats van +32, kunt u dit wijzigen anders zou het moeilijk zijn om mij te bereiken)

Hartelijk dank en een fijne avond.
Douae

Reactie van werkgever:

Hi Douâa,
Leuk dat je interesse hebt! Wanneer je in het bezit bent van een EU nationaliteit, dan kun je in aanmerking komen voor deze vacature. Tevens heb ik je nummer aangepast in je profiel.

Groet Linda

Younes

Hey,
Ik heb heel wat ervaring in zowel de toeristische sector als telefoonwerk en zoek toch naar een uitdaging voor de komende jaren. De vacature in Casablanca lijkt mij net iets voor mij en is toch net dat tikkeltje meer. Komen Vlamingen ook in aanmerking? Dank je.
Younes

Reactie van werkgever:

Hi Younes,
Leuk dat je interesse hebt! Wij zullen spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Groet Linda

Eva

Dag Eline,

Ik vroeg mij af wat de core business is van het bedrijf in kwestie.

Groeten,
Eva

Reactie van werkgever:

Hi Eva,
Deze werkgever is gespecialiseerd in klantcontact in diverse talen. De werkgever is op zoek naar mensen voor verschillende projecten voor de Nederlandse markt.

Groet Linda

Dirkje

Zou het ook voor 3 maanden in de zomer kunnen?

Reactie van werkgever:

Hi Dirkje,

Het gaat hier om een vaste baan voor minimaal 12 maanden. Mocht je op zoek zijn naar een baan voor kortere periode, dan kan je tussen het vakantiewerk aanbod kijken.

Groet Eline

M

Hoi,

Ik heb gereageerd vanuit de website. Ik heb een Turkse nummer, omdat ik sinds 2016 in Turkije verblijf. Kunnen zij mij eventueel met Whatsapp bereiken? of kunnen zij ook gewoon mij op mijn Turkse nummer bereiken?

Reactie van werkgever:

Hallo Meryem,

We zullen je via je Turkse nummer gaan bellen. Mochten we je niet kunnen bereiken, dan zullen we via WhatsApp contact met je opnemen :)

Eline

Gerelateerde artikelen