Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Help gestrande reizigers in Duitsland in München!

 • Functie Voertuighulpverlener
 • Locatie München, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van mei 2021 t/m september 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 32
 • Bruto maandsalaris €2100 - €2200

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - München, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "groen" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Zet een nieuwe stap in je internationale carrière en ga werken in Duitsland. Voor de ANWB-alarmcentrale in München zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten die staan te popelen om gestrande vakantiegangers te helpen. Ga een geweldige levenservaring tegemoet en ontdek wat werken in München jou allemaal te bieden heeft!

De functie
Wanneer jij gaat werken in München zal jij als voertuighulpverlener gestrande vakantiegangers geruststellen aan de telefoon. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat een beschadigde auto vanuit Duitsland weer snel terug naar Nederland wordt gebracht. Of je helpt een gezin dat een auto-ongeluk heeft gekregen en snel een vervangende auto nodig heeft. Je gaat de klanten te woord staan en coördineert en organiseert relevante hulp aan mensen die in het buitenland problemen hebben gekregen met hun auto, motor of caravan door mechanische schade of een aanrijding. Daarnaast begeleid je reparaties bij lokale garages. Je onderhoudt contact met verzekeringsmaatschappijen ten aanzien van te leveren diensten en je adviseert en draagt zorg voor de administratieve afwikkeling. Je zult werken in Duitsland binnen een team van hulpverleners in onregelmatige diensten (weekend-, avond- en dagdiensten). Het is dus belangrijk dat jij flexibel bent.

Om deze functie perfect uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij klantgericht bent en de gave hebt om je goed te kunnen verplaatsen in de situatie van anderen.... het is natuurlijk niet niets om in het buitenland te stranden! Ook heb jij een hoog werktempo en vind je het een uitdaging om als 'een spin in het web' met meerdere zaken tegelijkertijd bezig te zijn. Het is dus belangrijk dat jij niet snel in de stress raakt! De ideale kandidaat is daarnaast ook kostenbewust en zakelijk. Als iemand bijvoorbeeld geen dekking heeft voor de gevraagde hulp, dan vertel jij dit en verwijs je hem eventueel door naar een andere instantie. Zelfstandig werken kan jij als de beste maar een goede samenwerking met je collega's vind jij ook erg belangrijk en je wissels met hen relevante informatie uit. Een dynamische en uitdagende baan dat erg goed op je cv staat! Ben jij het totaalplaatje en zie jij jezelf als dé ideale kandidaat? Wacht dan niet te lang met solliciteren en ga werken in München.

Je werkgever
De hulpverlening van de ANWB strekt zich uit over de hele wereld. Dag en nacht wordt er vanuit heel Europa, maar ook van ver daarbuiten, een beroep gedaan op de Alarmcentrale in Den Haag. In de Europese landen waar altijd veel Nederlanders op vakantie gaan, zijn steunpunten opgericht die ter plaatse hulp kunnen coördineren. Deze steunpunten bevinden zich in Barcelona, Lyon en München. Jij hebt nu de kans om voor de ANWB te werken in München!

Werken in München
Er valt er genoeg te ontdekken wanneer je gaat werken in München, van het Oktoberfest tot de kerstmarkten op het Stephansplatz. De lokale bevolking zijn echte levensgenieters, enorm trots op hun stad en delen graag met iedereen. Ontmoet nieuwe mensen en ga na een werkdag samen proosten in een van de vele 'biergartens', winkelen in hippe winkelstraten of kies eens voor een culinair tripje naar het museum. Het kan allemaal in het fantastische München! Is deze uitdaging iets voor jou en kan je niet wachten om te starten met werken in het buitenland? Solliciteer dan snel op deze leuke vacature!

Covid-19 informatie Duitsland
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Duitsland! 🇩🇪 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Duitsland vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 48 uur) geschreven in het Duits, Frans of Engels. Na aankomst ga je 10 dagen in quarantaine, maar na een negatief testresultaat op de vijfde dag mag jij alweer uit quarantaine. Vul ook voor vertrek de Digitale Einreiseanmeldung in. Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Duitsland in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een afwisselende baan in een dynamische, hectische werkomgeving en een leuk team van collega's

 • Een interne opleiding van twee weken

 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden en een tijdelijke Duitse arbeidsovereenkomst

 • Een bruto maandsalaris van €2200,- op basis van een 32 urige werkweek (dit is netto ongeveer €1500,-)

 • Indien gewenst: gemeubileerde huisvesting in München (€700,- per maand)

 • Indien je aan kan tonen dat je huisvesting hebt in NL dan is de kosten van huisvesting in München €350,- per maand

Werkzaamheden

 • Je staat klanten te woord en coordineert en organiseert relevante hulp aan mensen die in het buitenland problemen hebben gekregen

 • Je werkt in een team van hulpverleners in onregelmatige diensten (weekend-, avond- en dagdiensten)

 • Je schakelt soepel: van meeleven met de klant naar analyseren van het probleem tot het snel regelen van een oplossing

 • Je behoudt het overzicht en je hebt oog voor details

Functie-eisen

 • Je bent klantgericht en hebt de gave om je goed te kunnen verplaatsen in de situatie van anderen

 • Stressbestendig en altijd opzoek naar de juiste oplossing

 • Communicatief vaardig en dienstverlenend

 • MBO+ of hoger werk-en denkniveau

 • Je spreekt uitstekend Nederlands, Duits en Engels

 • Om te kunnen werken in het buitenland beschik je over voldoende kennis om met een computer om te kunnen gaan

 • Enige basiskennis van auto's/autotechniek en je wilt hier graag over leren tijdens een interne opleiding

Beschikbaarheid

De gehele periode van mei 2021 t/m september 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen