Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Technische support gezocht voor grote automerken in Neuss!

 • Functie Technische support
 • Locatie Neuss, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 356 dagen tussen 9 november 2020 en 31 oktober 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Neuss, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "groen" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Heb jij altijd al in het buitenland willen werken? Ben jij gek op auto’s en wil jij graag mensen helpen? Ga dan aan de slag als technische support medewerker in Neuss en werk voor grote automerken! Ontdek naast het werken in Neuss wat het veelzijdige Duitsland jou nog meer te bieden heeft. Lees snel verder en kom erachter of deze vacature in het buitenland de nieuwe uitdaging is waar jij naar op zoek bent! 🇩🇪

Jouw nieuwe baan in Neuss
Wanneer jij aan de slag gaat als technische support medewerker in Neuss ben jij de contactpersoon van de dealers van grote autofabrikanten. Jij biedt hulp bij de diagnose van ingewikkelde technische zaken via de telefoon of mail en helpt bij het zoeken naar een oplossing. Moeilijk? Zeker niet! Met jouw kennis en achtergrond op het gebied van auto-elektronica gaat dit je hartstikke goed af. Daarnaast worden er voortdurend trainingen aangeboden waardoor jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen! Dit alles ga je doen in een super tof gemotiveerd en klein team bij een internationaal bedrijf. Hoe leuk is het om op deze manier jouw internationale netwerk uit te breiden tijdens het werken in Neuss?! 🙌🏻

Wonen en werken in Neuss
Er is gelukkig meer te doen dan alleen werken in Neuss! Deze stad ligt vlakbij Düsseldorf en staat bekend als havenstad wat al snel duidelijk wordt tijdens een stadswandeling. Ben je toe aan wat meer groen? Geen probleem! Breng dan eens een bezoekje aan de Botanischer Garten der Stadt Neuss. Deze stadstuin staat vol met prachtige bloemen en planten en is doordeweeks gratis te bezoeken. Na een dag op avontuur te zijn geweest in de stad kun je heerlijk ontspannen bij Hafenliebe Neuss onder het genot van een lekker Duits biertje 🍻. Het grote voordeel van wonen en werken in Neuss is dat Düsseldorf op nog geen 15 minuten afstand met het openbaar vervoer ligt! Super leuk om ook eens een bezoekje te brengen aan deze grote stad waar genoeg te beleven valt of juist hier te gaan wonen. Iets wat je zeker niet mag missen tijdens het werken in Neuss is Neuss Schützenfest. Dit is een festival dat elk jaar in het laatste weekend van augustus wordt georganiseerd. Dit feest zit vol met parades en leuke feesten vol met feestvreugde. Iets wat je zeker niet wilt missen! 

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Solliciteer dan snel op deze vacature in het buitenland en start jouw nieuwe avontuur! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Voortdurende trainingen en een uitgebreide kennismaking

 • Moderne werplekken in een professionele werkomgeving

 • Leuke en gemotiveerde collega's in een klein team

 • Uitdagende werkomgeving

 • Een unieke kans om je internationale netwerk uit te breiden!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het bieden van telefonische en schriftelijke hulp bij het vaststellen van ingewikkelde technische zaken

 • Het zoeken naar oplossingen voor deze problemen

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je een opleiding tot auto-technicus gedaan hebt

 • Dat je goede kennis op het gebied van auto-elektronica hebt

 • Dat je meerdere jaren beroepservaring als service consultant of werkplaats manager hebt

 • Dat je goed Engels spreekt

Beschikbaarheid

Minimaal 356 dagen tussen 9 november 2020 en 31 oktober 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen