Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Allrounder gezocht voor een gezellig hotel in Oostenrijk!

 • Functie Allround medewerk(st)er
 • Locatie Jenig, Oostenrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 8 weken tussen 10 juni 2019 en 30 september 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 30
 • Bruto maandsalaris €700 - €1500

Omschrijving

Lijkt het jou leuk om te werken in het buitenland? En de zomer door te brengen in de Oostenrijkse bergen? Dan is deze vacature in het buitenland ideaal voor jou! Wij bieden jou een unieke kans om de hele zomer gratis in de Karnische Alpen te verblijven! Je krijgt een fiets ter beschikking om de omgeving te verkennen.

Even voorstellen
Wij zijn Lisa en Dennis, allebei midden 30 en we hebben drie jonge kinderen. Vijf jaar geleden hebben wij de keuze gemaakt om te werken in het buitenland. We hebben een hotel overgenomen in het zuiden van Oostenrijk, tegen de Italiaanse grens aan. Dankzij de gunstige ligging is het hier over het algemeen de hele zomer heerlijk weer met temperaturen rond de 25 graden. Kom jij bij ons werken in het buitenland?

Over je nieuwe baan
Wij zijn een kleinschalig hotel met 22 kamers, wanneer je reageert op deze vacature in het buitenland en aangenomen wordt, zullen we dan ook altijd intensief met elkaar samenwerken. Je zult bezig zijn met verschillende werkzaamheden binnen het hotel. Denk aan het opzetten van het ontbijt tot het opruimen van de keuken en eetzaal.

Werken in Oostenrijk
Zie jij jezelf al werken in Oostenrijk? Het schitterende land is niet alleen populair onder wintersporters. In de zomer is er ook genoeg te doen en zit je met temperaturen rond de 25 graden altijd warm. Met een schitterende natuur en prachtige bezienswaardigheden zit je altijd goed door te gaan werken in Oostenrijk! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Unieke werkervaring

 • Werken in een gezellig team

Werkzaamheden

 • Opzetten en opruimen van het ontbijt

 • Terras bedienen

 • Diner voorbereiden, serveren, afwassen, opruimen

 • Kamers schoonmaken

Beschikbaarheid

Minimaal 8 weken tussen 10 juni 2019 en 30 september 2019.

Over bedrijf

Hotel Sonnleitn

Hotel Sonnleitn

Even voorstellen; wij zijn Lisa en Dennis. We hebben drie jaar geleden besloten om ons leven in Nederland achter te laten en om het Oostenrijkse avontuur aan te gaan. In Oostenrijk hebben wij een kleinschalig hotel gekocht. Het hotel ligt dichtbij het skigebied van Nassfeld, tegen de Italiaanse grens aan. Wat wij erg belangrijk vinden in ons hotel is persoonlijk contact; gasten moeten zich voelen alsof ze thuis zijn.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Jasmijn

Beste Lisa en Dennis,
Op dit moment zie ik dat er alleen gesolliciteerd kan worden op de zomerperiode. Nou zag ik dat jullie ook van december tot maart open zijn. Nu weet ik niet of jullie voor die periode ook naar mensen op zoek zijn. Aangezien ik zeer geïnteresseerd ben in deze vacature maar alleen beschikbaar ben in de winterperiode vroeg ik me af of ik me daar al voor kan aanmelden indien nodig.
Met vriendelijke groet,
Jasmijn

Reactie van werkgever:

Goedenavond Jasmijn,

Bedankt voor je bericht en voor je interesse in onze vacature.

We zijn inderdaad ook nog op zoek naar personeel voor de winterperiode van midden december tot midden / eind maart. Als je deze periode beschikbaar bent, dan kan je op deze (zomer)vacature solliciteren, maar dan weet ik dat het voor de winter is.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Lisa.

Marcel

Is het ook mogelijk om er minimaal een jaar te blijven werken ??? Of gaat het alleen puur om die 8 weken.
Mvg Marcel

Reactie van werkgever:

Beste Marcel,

Bedankt voor het bericht.

We zijn voor het zomerseizoen op zoek naar personeel van 1 juni tot 30 september. Vervolgens is ons hotel gesloten tot halverwege december. Daarna zijn we op zoek naar personeel van halverwege december tot eind maart. Vandaar dat we helaas geen jaarcontract kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groeten,

Lisa.

Lisen

ik heb intresse in de vacature.Hoe kan ik daarvoor solliciteren aub?

Reactie van werkgever:

Beste Lisen,

Bedankt voor het bericht en je interesse in onze vacature.

Aan de rechterkant van de vacature staat een oranje knop waar op staat 'solliciteren'. Als je daar op gedrukt hebt, dan komt na het invullen van jouw gegevens de sollicitatie bij ons binnen.

Met vriendelijke groeten,

Lisa & Dennis

Rijk

Beste Lisa en Dennis,

Ik ben heel erg geïnteresseerd in jullie vacature. Ik ben echter maar 4 weken beschikbaar (van 22-06 tot 20-07), maak ik dan nog een kans? Bij voorbaat dank voor de reactie.

Met vriendelijke Groeten,
Rijk

Reactie van werkgever:

Beste Rijk,

Bedankt voor je bericht en voor je interesse in onze vacature.

Het is helaas niet mogelijk om maar voor een periode van vier weken te komen.

We wensen je veel succes met je verdere zoektocht.

Met vriendelijke groeten,

Lisa & Dennis

Gerelateerde artikelen