Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Legendarisch restaurant in Tirol zoekt enthousiast personeel

 • Functie Meerdere
 • Locatie Kitzbühel, Oostenrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 4 maanden tussen 9 december 2019 en 19 april 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1600

Omschrijving

Sneeuw, zon en bergen; jij bent er gek op! En dat komt goed uit. Je kunt gaan werken in Oostenrijk! Dagelijks kun je genieten van het beste wat het winterseizoen te bieden heeft. Geïnteresseerd? Houden zo! Dan vertellen we je graag meer over deze vacature in het buitenland.

Even kennismaken
Het restaurant bestaat al decennia en is bijna even legendarisch als de stad Kitzbühel. Het is gelegen op een Alm en zorgt voor prachtige uitzichten op het omringende berglandschap. De gasten behoren tot de fine fleur van de (Zuid-) Duitse en Oostenrijkse business en society.  Ze hebben ofwel een eigen (tweede,derde) huis in de omgeving waar ze met familie en vrienden genieten van het goede van het leven of gaan er graag op (winter-)sportvakantie. Daarnaast wordt het restaurant heel veel en druk bezocht door de 'Einheimische'. Vanaf mei 2019 is het restaurant compleet omgebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen de eigenaar (niet: pachter) wil nu een team samenstellen dat gebaseerd is op expertise, enthousiasme en drive om gasten het naar hun zin te maken en daarvoor worden beloond. Ga jij de uitdaging aan? Er zijn verschillende functies beschikbaar.

Wat ga je doen in één van de functies?
Restaurantleider
Als restaurantleider geef je leiding aan een team bedieningsmedewerkers. Voor deze functie is het belangrijk dat je ook zelf flink de handen uit de mouwen kunt en wil steken en kunt fungeren als gastheer en gezicht van het restaurant. Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je aantoonbaar relevante ervaring en referenties hebben. Minimaal op het niveau van chef de rang of vergelijkbaar en ambitie hebben met deze stap niet alleen je vakmanschap maar ook leiderschap-ambitie en -capaciteiten te bewijzen.

Senior bedienings medewerk(st-)ers
Het restaurant is daarnaast op zoek naar een aantal ervaren krachten voor het restaurant. Je hebt het niveau van een commis de rang dan wel relevante ervaring in vergelijkbare restaurants (in Oostenrijk, Nederland of elders). Je wordt mede-verantwoordelijk voor het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen (indien gewenst geef je informatie over de menukaart of reik je suggesties aan), het doorgeven van de bestellingen aan de keuken, het afrekenen met de gasten en indien nodig vang jij eventuele opmerkingen en adviezen van de gasten op en zorg je dat deze binnen het team behandeld worden.

Medewerk(st-) bediening
Ben je enthousiast? Heb je al enige ervaring als kelner opgedaan en wil je de bijzondere sfeer en intensiteit van wintersport in Tirol en Kitzbühel aan den lijve ervaren? Dan kun je de belangrijkste functie-eisen afstrepen en kom je in aanmerking voor deze functie. In het team zul je een belangrijke rol spelen aangezien jouw belangrijkste taak het serveren en uithalen van gerechten en drankjes zal zijn. Hiermee ben jij de steun en toeverlaat van collega's en de motor van het team. Samen met jouw nieuwe collega's zorg je voor fantastische service! 

Ben jij de volgende die gaat werken in het buitenland? Het ligt binnen handbereik. Zorg dat je deze kans niet mist en solliciteer op één van bovenstaande functies. Wie weet loop jij aankomend winterseizoen rond in het bruisende Oostenrijk! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Marktconform salaris

 • Accommodatie

 • Waardevolle- en onvergetelijke werkervaring

 • Gedeelde fooienpot

 • 40 uren per week verdeeld over 4 dagen

 • Gratis skipas

Werkzaamheden

 • Afhankelijk van functie

Functie-eisen

 • Je spreekt Duits

 • Je bent enthousiast en gedreven

 • Je hebt relevante ervaring

 • Overige functie-eisen afhankelijk van functie

Beschikbaarheid

Minimaal 4 maanden tussen 9 december 2019 en 19 april 2020.

Over bedrijf

Wirtshaus Steuerberg

Wirtshaus Steuerberg

Das Wirtshaus Steuerberg is een legendarische HotSpot in Kitzbühel. Over enkele weken zijn we weer dagelijks geopend voor gasten en vrienden. De nuchtere, familiaire sfeer en de typische service zijn al jaren een belangrijk kenmerk van de Steuerberg. Uiteraard in combinatie met een kwalitatieve hoogwaardige - 2 Hauben-nivo- keuken. Een bezoek aan de Steuerberg is een absolute 'must-do' in het kader van de typische, mondaine Kitzbühel-ervaring.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Geert

Und wieviel Tagen pro Woche sind Arbeitstagen?

Josefien

Hallo,

Is een kortere periode werken ook mogelijk? (veel ervaring en een echt keiharde werker) of werken in de drukkere weken bij jullie?
Groetjes Josefien

Reactie van werkgever:

Beste Josefien, wij zijn op zoek naar medewerk(st)ers die voor een langere periode bij ons in Oostenrijk willen komen werken. Niet alleen maar voor het winterseizoen.
groetjes, Greet Ulfman

Geert

Hallo,
Heb je een gedeelde kamer?
Ik stel namelijk mijn privacy zeer op prijs.

Mvg
Geert

Reactie van werkgever:

Hi Geert,
Nee...je deelt geen (slaap)kamer.....alleen de badkamer dient gedeeld te worden.
groetjes, Greet

Gerelateerde artikelen