Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Enthousiaste receptie kanjer gezocht in Nassfeld!

 • Functie Receptie
 • Locatie Nassfeld, Oostenrijk
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van 12 dec 2020 t/m 31 mrt 2021.
 • Minimum leeftijd 20 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1500 - €1600

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Wil jij komende winter werken in een prachtige omgeving, met sneeuw en veel zon? Wellicht is deze vacature in Oostenrijk dan perfect voor jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste kanjer die graag in een jong team wil komen werken.

Wat ga je doen?
We zoeken collega’s die wel van aanpakken weten en het leuk vinden om het de gasten van verschillende nationaliteiten naar hun zin te maken. Als receptiemedewerker zorg je voor een fantastische indruk! Zo kan je worden ingezet om gasten te helpen inchecken, van informatie te voorzien, wegwijs te maken naar hun geboekte chalet maar ook het controleren van de schoonmaak van de huisjes, dagelijkse rondes over het park en het uitchecken behoort tot de werkzaamheden wanneer je gaat werken in Oostenrijk.

Wat kan je in je vrije tijd gaan doen?
Je werkt tussen de 30-40 uur per week en dus is er ook genoeg tijd om te ontspannen en sportief bezig te zijn in de omgeving. Ons chaletpark staat op slechts 1 km van het grootste skigebied van Karinthië; Nassfeld. Nassfeld heeft met 30 skiliften en 110 kilometer piste een aanbod voor elke wintersporter. We zitten vlakbij de Italiaanse en Sloveense grens en de Weissensee is slechts 30 km bij ons vandaan.

Ben jij een harde werker en een echte levensgenieter? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan! We bieden je een echte uitdaging waar je veel (levens)ervaring mee opdoet!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Accommodatie

 • Een unieke levenservaring

 • Marktconform salaris

Werkzaamheden

 • Organiseren van activiteiten

 • De gasten een perfecte vakantiebeleving bieden

 • Receptiewerkzaamheden

Functie-eisen

 • Je bent een levensgenieter

 • Je werkt hard

 • Je bent enthousiast

 • Relevante ervaring is een pré

 • Nederlands, Engels, Duits (Minimaal 2 van deze talen beheersen en Duits is een pré)

Beschikbaarheid

De gehele periode van 12 december 2020 t/m 31 maart 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Nathalia

Beste,
Ik ben een meisje van 19 jaar en geintreseerd in het aanbod, nu zie ik wel dat de minimum leeftijd 20 jaar is.
Is het mogelijk om te starten als 19 jarige?
Ik heb 5 maand ervaring in klantenservice en ben ook volledig 6 talig; Pools, Nederlands, Engels, Frans, Portugees en Spaans.
Ik ben serieus over het aanbod en ik kan meteen starten.
Hoop zo snel mogelijk iets van u te horen!
Met vriendelijke groet,
Nathalia

Reactie van werkgever:

Goedemorgen morgen Nathalia, bedankt voor je vraag. Op zich is het niet een issue maar we zitten momenteel midden in de solicitatie procedure, hebben voldoende kandidaten en zijn bijna klaar. Mocht het nodig zijn dan laten we je het weten

vriendelijke groeten
Fred

Gyan

Goedemorgen, zojuist heb ik jullie mijn motivatie toegestuurd. Ik hoop dat de werkgever net zo enthousiast wordt van mijn motivatie en skills als dat hun vacature mij geënthousiasmeerd heeft.
Grt, Gyan

Marita

Goedenavond!

Hebben jullie ook stagiares in dienst? Voor volgend jaar ben ik op zoek naar een afstudeerstage, daarom ben ik alvast een beetje aan het oriënteren van wat ik nou precies wil binnen de hospitality industry. Ik vroeg mij af uit hoeveel mensen het team bestaat? En wat is de gemiddelde leeftijd van de medewerkers?

Ik kijk uit naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,
Marita

Hannah

Goedemiddag!

Ik ben benieuwd of jullie iets kunnen vertellen over de aanwezige accomodatie voor medewerkers? Daarnaast ben ik benieuwd naar de indeling van de werkdagen, zijn de uren verdeeld over 7 dagen of zijn er ook dagen dat je vrij bent? En zijn de uren aaneengesloten of werk je in ochtend/middag/avond shifts? Ik kijk uit naar jullie reactie!

Met vriendelijke groet,

Hannah

Reactie van werkgever:

Goedemorgen Hannah, er is een kamer aanwezig voor eigen gebruik, de keuken en badkamer wordt gedeeld met anderen. De uren zijn zoveel mogelijk verdeeld over 5 werkdagen, in de piek is 6 dagen werken niet uitgesloten. Dus je hebt ook vrije dagen. De uren zijn deels aaneengesloten maar door het seizoen heen kan er ook in shifts worden gewerkt, mede afhankelijk van de bezetting.
Mocht je interesse hebben dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Lineke

Marc

Goedendag is deze functie voor 1 of 2 personen beschikbaar?

Reactie van werkgever:

Goedemiddag Marc, we zoeken op dit moment 1 persoon. Mocht je interesse hebben dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Groet, Lineke

Gerelateerde artikelen