Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Schoonmaaktopper gezocht in het schitterende Oostenrijk!

 • Functie Schoonmaaktopper
 • Locatie Mittelberg, St. Leonhard im Pitztal, Oostenrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode De gehele periode van februari 2021 t/m maart 2021.
 • Minimum leeftijd 23 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 48
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Op zoek naar avontuur? Je vindt het in Oostenrijk! Deze vacature in het buitenland is ideaal voor enthousiaste toppers die wel van een uitdaging houden. Lees snel verder!

Over het bedrijf
Je gaat werken in een luxe resort dat bestaat uit 13 chalets, 13 appartementen, wellness faciliteiten, binnenzwembad, bistro en buitenterras met vijver. Wij bieden een unieke ervaring, gecombineerd met alle comfort en avontuur waar gasten naar op zoek zijn, allemaal binnen bereik.

Over je nieuwe baan
Per midden December 2020 kun je gaan werken in Oostenrijk! Als schoonmaak topper zorg je onder andere voor orde en netheid in en rond om de chalets en appartementen. In drukke tijden kan het zijn dat je bijspringt in de voorbereiding en met de distributie van de ontbijtmanden, 's avonds in de bistro of met het sneeuwschuiven. Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet, en dagelijks resultaat wil zien van zijn werk. Je gaat deel uitmaken van een team van professionals, dat ambitieus en ondernemend is. Je levert een bijdrage aan het kwaliteitsniveau van de service richting de gast (in al zijn facetten). Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het schoonhouden van het resort. Dit is jouw kans om onderdeel uit te maken van een uniek vakantieconcept. 
 
En dan nog even dit
- We zijn gastvrij
- Tonen oprechte interesse en betrokkenheid
- Zijn gedreven en laten graag hun passie zien
- Handelen pro-actief en ondernemend
- We zijn flexibel en hebben oog voor detail
- We spreken vloeiend in het Engels en Duits (andere talen zijn ook welkom!)
 
We bieden een tijdelijk contract, met een 6-daagse werkweek. Het definitieve salaris wordt bepaald op basis van ervaring, kwalificatie en gemaakte afspraken.
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Volledig nieuw resort met prachtig uitzicht

 • Een team van professionals

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je rapporteert aan het hoofd schoonmaak

 • Je bent mede verantwoordelijk voor de complete gang van zaken in het resort

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent representatief

 • Je bent verantwoordelijk

 • Je bent in staat zelfstandig te werken

 • Je weet van aanpakken

 • Je beheerst de Engelse taal

Beschikbaarheid

De gehele periode van februari 2021 t/m maart 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Kun je bij vakantiewerk ook korter dan de gevraagde periode werken in het buitenland?

Voor de vakantiewerk vacatures zijn de werkgevers op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor de gevraagde periode aan de slag te gaan. Wijkt je beschikbaarheid iets af? Dan kun je dit met de desbetreffende werkgever bespreken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Govert

Ik heb een tijdje geleden een sollicitatie verstuurd. Ik krijg hier alleen geen reactie op en ik zie ook dat de vacature verloop datum verandert. Ik ben nog steeds beschikbaar voor de volledige werk periode maar zou wel graag een reactie krijgen.

Reactie van werkgever:

Beste Govert, Bedankt voor je reactie. De vacature datum wordt automatisch verlengd als de functie nog niet ingevuld is. Ik stuur je via een email een reactie, had je inderdaad nog tegoed van me. Excuses daarvoor. Gr. Vivian

Kimberley

Hallo Vivian,

Is deze vacature nog beschikbaar? (Ook wegens Corona etc)
Zo ja, zou u een (minimale) salaris indicatie kunnen geven? Ik begrijp dat dit wat af kan wijken maar dan heb ik een beetje een idee aangezien de accommodatie er bij in zit. :)

Alvast bedankt en ik kijk uit naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,
Kimberley Snip

Reactie van werkgever:

Beste Kimberley,
Op dit moment nemen we vooralsnog geen mensen aan ivm de huidige ontwikkelingen. In Oostenrijk zijn alle accomodaties op dit moment gesloten tot 30 november. Het is afwachten wat daarna gebeurd en de maatregelen hier in Oostenrijk zijn. Je kunt natuurlijk solliciteren, dan kunnen we bekijken of je CV aansluit. Mocht je solliciteren kan ik je ook meer info geven over de arbeidsvoorwaarden. Groetjes, Vivian

Merye

Hoi Vivian,

Graag zou ik alsnog willen solliciteren! Heeft u voor mij een e-mail waar ik mijn motivatie en cv naartoe kan sturen? Omdat de minimum leeftijd 23 is kan ik niet solliciteren op de website.

Met vriendelijke groet,

Merye

Reactie van werkgever:

Hoi Merye, via wndrlx.com vind je meer informatie over ons, inclusief gegevens. Gezien dit een openbaar platform is, mogen we geen gegevens delen.

Merye

Goedemorgen,

Ik zie dat de minimum leeftijd 23 jaar is. Ik ben 20 jaar en geïnteresseerd in deze vacature. Ik heb ervaring in de schoonmaak en seizoenswerk. Graag hoor ik van u of 23 jaar een harde eis is.

Met vriendelijke groet,

Merye

Reactie van werkgever:

Hoi Merye, het klopt dat de minimum leeftijd 23 jaar is. Tot op heden hebben we geen goede ervaring gehad met hele jonge kandidaten. Dit heeft o.a. ook te maken met levenservaring en opgedane werkervaring. Werken in het buitenland, ver weg van vrienden en familie is niet voor iedereen weggelegd en valt voor velen vies tegen. Je kunt natuurlijk solliciteren, misschien kan je motivatie en je CV ons overtuigen.
Met vriendelijke groet,
Vivian

Frans Willem

Geachte heer/mevrouw,
Is het ook mogelijk om voor een periode van 3 weken aanwezig te zijn?

Met vriendelijke groeten,

Frans Willem de Pater

Reactie van werkgever:

Beste Frans Willem, Bedankt voor je berichtje. 3 weken periode is te kort. Wij zijn op zoek naar collega's voor de periode midden December tot en met Maart. Mocht je alsnog geïnteresseerd zijn, zie ik je sollicitatie graag tegemoet. Groetjes Vivian

Gerelateerde artikelen