Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Chaletstafmedewerker (single) voor chalet in Oostenrijk!

 • Functie Chalet host(ess)
 • Locatie Tirol, Salzburgerland, Vorarlberg, Oostenrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode De gehele periode van 10 dec 2020 t/m 30 apr 2021.
 • Minimum leeftijd 22 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Wintersport
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Voor winter 2020/2021 hebben we alleen nog een vacature beschikbaar voor iemand die alleen een chalet wil runnen (zonder koken). Alle chalets voor een duo zijn reeds voorzien!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? En wil je een onvergetelijk winterseizoen meemaken? Dat komt goed uit! Je hebt nu de kans om aankomende winter te gaan werken in Oostenrijk. Je kunt met je partner, vriend, vriendin of alleen een chalet gaan runnen! Wat je kan verwachten van deze vacature in het buitenland? We leggen het hieronder uit!

In het algemeen
In de basis komt het erop neer dat jij zorgt dat de gasten tevreden zijn. Van het ontvangen van gasten tot het afhandelen van betalingen, met jouw enthousiasme komt het helemaal goed en zorg je voor een prettige sfeer! Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Je bent één dag per week vrij wanneer je bij ons komt werken in Oostenrijk. Wel is het belangrijk dat je op deze dag het ontbijt verzorgd van de gasten, daarna ben je echt vrij!

Huishoudelijk
Bij het runnen van een chalet horen natuurlijk huishoudelijke werkzaamheden. Wanneer je gaat werken in Oostenrijk begin je de dag met het verzorgen van het uitgebreide ontbijtbuffet. ‘s middags na het skiën zet je de thee klaar voor de gasten en uiteraard maak je een rondje door de kamers om het schoon te houden. Ook zorg je ervoor dat het pad naar het chalet sneeuwvrij is en de gasten tevreden zijn.

Het contact met de gasten
Ben jij spontaan en gastvriendelijk? Gelukkig maar! Het is namelijk de bedoeling dat je aanwezig bent bij het ontbijt en diner wanneer je bij ons komt werken in Oostenrijk. Ook zorg je in de middag voor een kopje thee of koffie. Eén á twee keer per week organiseren jullie een activiteit voor de gasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rodelavond, skitour of fondueavond. Dit is afhankelijk van de wensen van de gasten en jouw creativiteit! 

Het organisatorische gedeelte
Daarnaast ga je contacten onderhouden! Bijvoorbeeld met de skischool, skiverhuur en wasserij. Je doet inkopen voor het ontbijt en diner, zorgt dat alle huishoudelijke attributen aanwezig zijn en denkt mee aan oplossingen voor veel eventuele veel voorkomende problemen. Ook kan het voorkomen dat je een keer gaat babysitten op een avond. Er is ontzettend veel mogelijk in overleg! Een fantastisch avontuur waarbij geen één dag hetzelfde is. Solliciteer snel via de website en ga werken in het buitenland!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Onderkomen

 • Skipas

 • Reiskostenvergoeding

 • Een werkplek in het schitterende Oostenrijk

Werkzaamheden

 • Ontbijt serveren

 • Inkopen doen

 • Koken ( in de kook chalets)

 • Koffie en thee klaarzetten

Functie-eisen

 • Je hebt de beschikking over eigen auto

 • Je bent gastvrij en representatief

 • Je bent zelfstandig en flexibel

 • Jij bent iemand die van aanpakken weet

 • Indien je voor een kookchalet solliciteert: ervaring met koken voor grote groepen.

Beschikbaarheid

De gehele periode van 10 december 2020 t/m 30 april 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Ivan

Hallo
Ik ben arts van opleiding, samen met mijn vrouw runnen we een camping in de Ardèche tot eind okt waar ik mijn praktijk heb.
Zi
Mijn echtgenote zou wel eens een avontuur willen starten.
Soliciteren kan ik maar doen als ik zekerheid heb dat een partner meekan daar ik een vervanger moet inschakelen om mij praktijk over te nemen.
Ik lees hier dat dit er momenteel niet inzit?
Moest dit veranderen mag u mij altijd contacteren.
Mvg
Ivan

Anouk

Hallo,

Zijn er nog plekken voor 2personen voor een kookchalet? Ik hoor graag!

Groeten,
Anouk

Bart

Je geeft aan dat ik ondanks mijn leeftijd van 18 jaar kan solliciteren, maar als ik wil solliciteren krijg ik de melding dat ik niet voldoe aan de minimum leeftijd

Reactie van werkgever:

Beste Bart,

De leeftijdsindicatie is geen harde eis hoor! We kijken vooral naar iemand zijn werk en levenservaring :) Daarbij is het hebben van een auto wel een verplichting voor de functie!

Vriendelijke groeten,
Chatel Reizen

Henderika

Ik heb wel veel interesse in deze jobazr heb geen auto

Reactie van werkgever:

Helaas, voor de functie is een auto wel een eis!

Met vriendelijke groeten,
Chatel Reizen

Sabrina

Hallo, ik vroeg mij af of de eigen auto echt een vereiste is?

Met vriendelijke groet, Sabrina

Reactie van werkgever:

Hoi Sabrina,

Dat is eigenlijk wel een vereiste, eventueel hebben we één chalet (voor 1 persoon) waar je eventueel ook zonder auto naar toe kan.

Vriendelijke groeten,
Liesbeth Wille

Gerelateerde artikelen