Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
5.000+ Yobbers
Alle vacatures

Per Direct gezocht: Chaletstafmedewerkers voor chalets in Oostenrijk!

 • Functie Chalet host(ess)
 • Locatie Tirol, Salzburgerland, Vorarlberg, Oostenrijk
 • Periode De gehele periode van 10 januari 2022 t/m 30 april 2022.
 • Minimum leeftijd 22 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Wintersport
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Tirol, Salzburgerland, Vorarlberg, Oostenrijk
Informatie over het reizen naar Oostenrijk
De kleurcode van Oostenrijk is geel. Oostenrijk is momenteel in lockdown voor ongevaccineerden. Daarnaast gaat iedereen, ongeacht gevaccineerd, hersteld of getest, in quarantaine. Test je op dag 5 negatief? Dan mag je uit quarantaine. Wanneer je een boosterprik hebt gehad en een negatieve PCR-test toont, geldt de quarantaineplicht niet. Voor meer informatie over de Corona situatie in Oostenrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Voor winter 2021/2022 hebben we nog een aantal vacatures beschikbaar voor mensen die alleen of per duo/trio een chalet willen runnen (mét of zonder koken).

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? En wil je een onvergetelijk winterseizoen meemaken? Dat komt goed uit! Je hebt nu de kans om aankomende winter te gaan werken in Oostenrijk. Je kunt met je partner, vriend, vriendin of alleen een chalet gaan runnen! Wat je kan verwachten van deze vacature in het buitenland? We leggen het hieronder uit!

In het algemeen
In de basis komt het erop neer dat jij zorgt dat de gasten tevreden zijn. Van het ontvangen van gasten tot het afhandelen van betalingen, met jouw enthousiasme komt het helemaal goed en zorg je voor een prettige sfeer! Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Je bent één dag per week vrij wanneer je bij ons komt werken in Oostenrijk. Wel is het belangrijk dat je op deze dag het ontbijt verzorgd van de gasten, daarna ben je echt vrij!

Huishoudelijk
Bij het runnen van een chalet horen natuurlijk huishoudelijke werkzaamheden. Wanneer je gaat werken in Oostenrijk begin je de dag met het verzorgen van het uitgebreide ontbijtbuffet. ‘s middags na het skiën zet je de thee klaar voor de gasten en uiteraard maak je een rondje door de kamers om het schoon te houden. Ook zorg je ervoor dat het pad naar het chalet sneeuwvrij is en de gasten tevreden zijn.

Het contact met de gasten
Ben jij spontaan en gastvriendelijk? Gelukkig maar! Het is namelijk de bedoeling dat je aanwezig bent bij het ontbijt en diner wanneer je bij ons komt werken in Oostenrijk. Ook zorg je in de middag voor een kopje thee of koffie. Eén á twee keer per week organiseren jullie een activiteit voor de gasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rodelavond, skitour of fondueavond. Dit is afhankelijk van de wensen van de gasten en jouw creativiteit! 

Het organisatorische gedeelte
Daarnaast ga je contacten onderhouden! Bijvoorbeeld met de skischool, skiverhuur en wasserij. Je doet inkopen voor het ontbijt en diner, zorgt dat alle huishoudelijke attributen aanwezig zijn en denkt mee aan oplossingen voor veel eventuele veel voorkomende problemen. Ook kan het voorkomen dat je een keer gaat babysitten op een avond. Er is ontzettend veel mogelijk in overleg! Een fantastisch avontuur waarbij geen één dag hetzelfde is. Solliciteer snel via de website en ga werken in het buitenland!

Kookchalet
Is koken je passie? We zoeken ook nog personeel voor onze kookchalets. Hier heb je dezelfde verantwoordelijkheden maar verzorg je ook het diner! Dat betekent dat je 's avonds een 3-gangen diner klaarmaakt voor onze gasten. Lijkt je dit wat? Geef dit dan aan in je motivatie! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Onderkomen

 • Skipas

 • Reiskostenvergoeding

 • Een werkplek in het schitterende Oostenrijk

Werkzaamheden

 • Ontbijt serveren

 • Inkopen doen

 • Koken ( in de kook chalets)

 • Koffie en thee klaarzetten

Functie-eisen

 • Je hebt de beschikking over eigen auto

 • Je bent gastvrij en representatief

 • Je bent zelfstandig en flexibel

 • Jij bent iemand die van aanpakken weet

 • Indien je voor een kookchalet solliciteert: ervaring met koken voor grote groepen.

Beschikbaarheid

De gehele periode van 10 januari 2022 t/m 30 april 2022.

Over het bedrijf

Chatel Reizen

Chatel Reizen

Châtel Reizen organiseert - al sinds 1985 - wintersportvakanties op basis van een plezierige formule, die een grote groep wintersporters blijkt aan te spreken. Door de goede kanten van een verblijf in een hotel te combineren met de voordelen van een appartement of chalet, kan uw wintersportvakantie nog plezieriger worden.
Vacature status
Vervuld
Jean-Paul

Beste Chatel Reizen,
Is deze vacature nog steeds actueel, kunt u mij ook de info toe mailen ? Indien beide partijen geïnteresseerd zijn, kan ik per direct beginnen. Ik ben al in Oostenrijk.

Met vriendelijke groet,
Jean Paul

Reactie van werkgever:

Hoi Jean Paul, we zoeken nog 1 medewerker vanaf januari voor de rest van het seizoen. Dus als het je leuk lijkt dan zien we je sollicitatie via Yobbers graag tegemoet dan hebben we je emailadres en kunnen we je de informatie toesturen! mvg Chatel Reizen

Audrey

Hoi hoi, staat deze vacature nog open? En is er de mogelijkheid om te starten mid januari? Hoeveel uur wordt er verwacht te werken? Alvast bedankt!

Reactie van werkgever:

Hoi Audrey, de vacature staat nog open! We hebben natuurlijk het liefst dat je met de kerst kan beginnen maar we kunnen altijd even met je kijken of later starten mogelijk is. Als je geïnteresseerd bent kunnen we ons informatiedocumentje ook even naar je mailen daar staat ook wat meer in over uren e.d.

Babet

Hi,
Ik beschik helaas niet over een rijbewijs. Is het alsnog mogelijk om te solliciteren?

Groet.

Reactie van werkgever:

Hoi Babet,
Daar kunnen we meestal wel wat voor regelen, dus je mag gewoon solliciteren!
We zien het graag tegemoet.
mvg Chatel Reizen

Aducta

Helaas lukt het me niet om de beschikbaarheid datum in te vullen. (Het systeem weigert dit). Hierdoor kan ik niet doorgaan om te solliciteren. Kunt u dit probleem oplossen?

Gerelateerde artikelen