Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Klantenservice medewerker gezocht callcenter Lissabon

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 365 dagen tussen 20 apr 2017 en 20 apr 2018.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Lissabon, Portugal
Goed nieuws voor reizen naar Portugal!
Voor Portugal geldt momenteel een "geel" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland naar Portugal kunt reizen met een negatieve PCR test met een geldigheid van 72 uur. Je hoeft in Portugal niet in quarantaine. Verder zijn er door het lage aantal besmettingen in Portugal vele versoepelingen doorgevoerd. Zo zijn alle restaurants, terrassen, sportscholen, contactberoepen, bioscopen en winkels gewoon weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Het werk In Lissabon ga je als Nederlandstalige klantenservice medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgever, zij werken voor een grote internationale webshop en tevens één van de grootste e-commerce sites van Nederland. Zowel telefonisch als per e-mail sta je Nederlandse klanten te woord over hun order- en statusvragen. Salaris Het bruto maandsalaris inclusief huisvesting bedraagt €949,35 (netto circa €700,-), exclusief huisvesting bedraagt het bruto maandsalaris €1248,-. Inclusief bonussen en toeslagen. In Portugal betaal je tussen de 8% en 15% inkomstenbelasting en het leven is goedkoop. Een aantal voorbeelden: een heel brood €0.30, een kop koffie €0.60, een biertje €0.95 en een maaltijd nuttigen in een restaurant kost maar €6,00! Huisvesting Huisvesting en juridische zaken worden door het welkomstteam voor je geregeld inclusief alle bijkomende kosten zoals; gas, water, licht en lokale belastingen. Je deelt een volledig ingericht appartement met twee tot drie mede collega’s, eigen slaapkamer en gedeelde badkamer/woonkamer. Waarom Lissabon? Lissabon is een wereldstad waar het ook nog eens vaak mooi weer is. De stad heeft ongeveer 300 dagen met zon per jaar. In Lissabon kun je gewoon Engels spreken. Veel mensen beheersen deze taal goed. Daarnaast is er een gezellige werksfeer en je kunt er veel doen in je vrije tijd. Ontdek naast Lissabon de unieke steden van Portugal, de vriendelijke bevolking en de mooiste stranden. Is het altijd een droom van jou geweest om in het buitenland te werken? Solliciteer dan via de onderstaande knop, dan nemen wij contact met je op en vertellen we je alles over dit werk! Blijkt het iets voor jou te zijn, dan brengen we jou direct in contact met de recruiters uit Portugal!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Bruto maandsalaris €1248,- (Inclusief bonussen en toeslagen)

 • Huisvesting en papieren

Functie-eisen

 • Minimaal VMBO |HAVO | VWO | MBO | HBO | WO

 • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Redelijk Engels spreken en schrijven (interne voertaal)

 • Goede luister- en typevaardigheden

 • Bereid om voor circa één jaar in Lissabon te wonen

 • 40 uur – 5 dagen per week beschikbaar voor werk

 • Klantgericht en communicatief sterk

 • Minimaal 18 jaar

 • Staat open voor andere culturen en werkwijze

 • Minimaal een jaar beschikbaar

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen tussen 20 april 2017 en 20 april 2018.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Vacature vragen

Lisa

Hallo,
Ik wil graag begin eind september/ begin oktober naar lissabon voor deze functie! Is het dan handig om nu te solliciteren of is het op dit moment nog te vroeg?

Groetjes,
Lisa

Reactie van werkgever:

Hi Lisa,

Ik zou zeker direct solliciteren.
Nadat je bent aangenomen plannen ze je dan in voor de training van september / oktober.

Gr Lotte

Igor

Hi kan ik iemand contacteren voor meer informatie over het werk.

Mvg.

Igor

Reactie van werkgever:

Beste Igor,

Als je op de betreffende vacature solliciteert, kunnen wij contact met jou opnemen om je meer informatie te geven over de betreffende vacature.

Groet, Lotte

Claudia

Sorry over een huisvesting staan de antwoorden al in de uitleg.

het gas water en licht is niet inclusief, wat ik dan wel zou willen weten is hoeveel je daar voor betaald per maand?

Claudia

Hallo,

Ik heb een paar vragen.

Het bruto maandsalaris inclusief huisvesting bedraagt €949,35, is dit inclusief gas, water en licht etc?? komen er geen extra kosten over heen?

En hoe zit het met verzekeringen, ziektekosten en inboedel etc? Kun je daar wat meer over vertellen.. hoeveel dat is per maand en hoe dat geregeld wordt, of moet worden.

Moet je een huisvesting delen met andere personen? zoja met hoeveel deel je dan een huis?

Mag je in de tussen tijd wel naar Nederland, of moet je echt een jaar in Portugal blijven. (wat vaak zo is)

Met vriendelijke groet,
Claudia Bruulsema.

Reactie van werkgever:

Hi Claudia!

Wat leuk dat je interesse hebt in deze functie! Het handigste is om even telefonisch contact met mij op te zoeken. Dan kan ik de vragen even duidelijk en uitgebreid toelichten.

Als je voor de rest enthousiast bent over de functie zie ik graag je sollicitatie tegemoet en kunnen we deze en andere vragen die je hebt uitgebreid doornemen!

Ik hoor graag van je!
Groetjes Lotte

Gillian

hallo Lotte ,
ik heb deze vacature al vaker zitten bekijken en wil binnenkort ook zeker mijn motivatie gaan insturen, maar er zijn nog een aantal vragen die in mijn hoofd blijven spoken.
Hoe groot is de kans dat je aangenomen word ? want ik laat best wel wat vast activiteiten achter in Nederland?
Ik heb een vriend van mij die ook al werkt voor bol.com in lissabon hoe groot is de kans dat ik bij hem in hetzelfde huis word geplaatst ?
En als je geen ervaring heb met klantenservice werk maar wel in andere sociale sectoren heb gewerkt/ stage gelopen. Is de ervaring een must of een pre ?

Reactie van werkgever:

Beste Gillian,

Helaas kan ik nu niet beoordelen hoe groot de kans is dat je wordt aangenomen, maar mocht je er niet doorheen komen: dan hoef je ook niets achter te laten in Nederland. Het is niet erg als je geen directe klantenservice ervaring hebt, een pre dus. Als je solliciteert gaan we beoordelen of je werkervaring passend is voor deze functie en in hoeverre je open staat om nieuwe dingen te leren.

Ik zie graag je sollicitatie tegemoet komen.

Groetjes, Lotte

Gerelateerde artikelen