Alle vacatures

HR-adviseur gezocht in het adembenemende Praag

 • Functie HR adviseur
 • Locatie Praag, Tsjechië
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Wil jij wonen in een stad die ook wel "openluchtmuseum" genoemd wordt? Dan is dit jouw kans! Praag kent smalle straatjes, indrukwekkende pleinen en torentjes. Maar, don't let this fool you, het is ondertussen ook een super moderne en hippe stad! Jij krijgt nu de kans om in Praag te gaan werken als HR-adviseur. Ontdek deze prachtige stad en boost ondertussen je CV! Waar wacht je nog op?! Lees snel deze vacature in Praag en wie weet stap jij binnenkort in het vliegtuig naar Tsjechië. ✈️

Wat kun jij straks allemaal op je CV zetten? 
Als HR-adviseur in Praag ondersteun jij namens de werkgever een bekend Europees bedrijf met hun HR-activiteiten. Je geeft de klant een passend advies via de telefoon en e-mail over werk gerelateerde vragen. Als je gaat werken in Praag is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je druk met contractbrieven en functiewijzigingen en de andere dag beantwoord je allerlei vragen met betrekking tot het salaris, gegevens en uitkeringen. Met jouw flexibele houding is dit geen probleem. Je houdt van deze afwisseling en vindt het leuk om mensen op deze manier te kunnen helpen. 

Je werkt in een internationale werkomgeving waar je tijdens je werk voornamelijk Nederlands spreekt. Tijdens de trainingen leer je alle processen en til je jouw Excel en Word skills naar een hoger niveau. Heb je ambitie om door te groeien? 💪🏻 Dan zit je hier helemaal goed. De werkgever geeft jou diverse mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen als HR-professional. 

Het bedrijf waar je gaat werken in Praag
Je gaat aan de slag bij een toonaangevende organisatie binnen de managementconsultancy branche. Het bedrijf levert diensten in meer dan 40 industrie- en bedrijfstakken. Kortom, als je kiest voor deze vacature in het buitenland kom je terecht in een veelzijdige en ambitieuze organisatie!

In dit team wordt je direct opgenomen. Super easy dus om vrienden te maken. Nieuwe ideeën zijn binnen het bedrijf meer dan welkom. De gemiddelde leeftijd op de werkvloer is 20-35 jaar oud. Je krijgt ervaren collega's die je gaan helpen bij jouw start binnen het bedrijf. En voor je het weet ben jij die expert die andere collega's gaat helpen de best mogelijke start te krijgen binnen het bedrijf! Hoe leuk is dat?!

Ga je werken bij dit bedrijf in Praag? Lucky you! Je krijgt een chill relocatiepakket, vijf weken vakantie 🏖 en vouchers voor o.a. maaltijden, recreatie- en sportactiviteiten. Jouw nieuwe werkgever helpt jou met het maken van een vliegende start in Praag! 
 
Ben jij die HR-adviseur die deze uitdaging aan wil gaan? 😃 Solliciteer dan vrijblijvend via de website van Yobbers en ontvang meer informatie. Vergeet vooral niet om ook je Engelstalige CV toe te voegen aan je account!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Waardevolle internationale werkervaring

 • Je professionaliseert jouw cv

 • Je volgt professionele trainingen

 • Je ontvangt diverse maaltijdcheques en recreatie/wellness/sport vouchers

 • Je krijgt vijf weken vakantie op jaarbasis

 • Er is een aantrekkelijk relocatie pakket beschikbaar: je vliegticket wordt vergoed en je krijgt een maand tijdelijke accommodatie aangeboden

 • Er is een aantrekkelijk bonussysteem

 • Er zijn doorgroeimogelijkheden beschikbaar

 • Je krijgt een aantrekkelijk salaris

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je staat direct in contact met klanten op het gebied van HR gerelateerde zaken

 • Bezig met het invoeren van data in de HR administratie systemen: Uitkeringen, promotie, In- en uitstapactiviteiten en andere functiewijzigingen

 • Diverse HR gerelateerde documenten opstellen: contractbrieven

 • Het bijhouden van persoonsgegevens

 • Constant verbeteringen aanbrengen in projecten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Je hebt basiskennis van Excel en Word

 • Je bent een teamplayer en hebt een proactieve werkhouding

 • Je bent leergierig en hebt oog voor detail

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 oktober 2021

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Veelgestelde vragen

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.
Ik wil graag samen met een vriend/vriendin vrijwilligerswerk in het buitenland doen, is dat mogelijk?
Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, ieder apart solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken.
Moet ik de taal van het land waar ik ga werken spreken?
Voor de meeste vacatures is het van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Soms wordt er gevraagd om een tweede vreemde taal zoals Spaans, Duits of Frans. Dit komt echter niet heel vaak voor. Met Engels kun jij je vaak al heel goed redden in het buitenland!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt