Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Allrounder horeca gezocht op de Dominicaanse Republiek!

 • Functie Allrounder horeca & toerisme
 • Locatie Bavaro, Punta Cana, Dominicaanse Republiek
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 21 januari 2019 t/m 1 juli 2019.
 • Minimum leeftijd 20 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Horeca
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Werken in Punta Cana, je leest het goed! Dat zijn nog eens zonnige locaties. Tropische avonturen liggen binnen jouw handbereik. Ben je gastvrij, klantvriendelijk, enthousiast en wil je werken in een toeristische omgeving? Dan is deze vacature in het buitenland voor jou!

Over je zonnige uitdaging
Als host of hostess heet je mensen welkom voordat ze op een excursie gaan. Je stelt ze op hun gemak, verschaft ze van de nodige informatie en begeleid je ze naar hun excursie. Daarnaast ben je ook inzetbaar als host/ hostess op de excursies. Als barmedewerker(ster)/ serveerder(ster) werk je in de horecaconcepten van je nieuwe werkgever. Hierbij verleen je uitstekende service aan klanten.

Over je nieuwe werkgever
Wij zijn het Nederlandse dynamische moederbedrijf van verschillende horecaconcepten op de Dominicaanse Replubliek. We bieden bootexcursies aan grote en kleine groepen die het mooie Punta Cana vanaf het water willen ontdekken. Daarnaast bieden we in ons café onder andere fantastisch ontbijt, heerlijke lunch, tropische versnaperingen en de lekkerste koffie. 

Werken in Punta Cana
Over paradijzen gesproken. Punta Cana, een parel van de Dominicaanse Replubiek. Hagelwitte stranden, azuurblauw water en de zon hoog aan de hemel. Het kan jouw nieuwe werkomgeving worden wanneer je gaat werken in Punta Cana. In je vrije tijd kun je exotisch genieten aan de Caribische zee, met je collega's de omgeving ontdekken en ook nog eens waardevolle werkervaring opdoen. Zie jij jezelf al rondlopen op de Dominicaanse Replubiek? Dan mag je deze kans niet missen, haal je zomerkleding maar weer uit de kast en solliciteer!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een motiverende en collegiale werkomgeving op een geweldige tropische plek in een dynamische omgeving waar er ruimte is voor je eigen inbreng en creatieve ideeën

 • Een plaats waar je naast werkervaring ook een dosis levenservaring kunt opdoen

 • Een marktconform salaris

 • Huisvesting

Werkzaamheden

 • Welkom heten van gasten voordat ze op excursie gaan

 • Meegaan op excursies als host/ hostess

 • Het serveren van gerechten en drankjes in de horeca concepten van het bedrijf

 • Werken als barmedewerker in de horeca concepten van het bedrijf

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring in soortgelijke functie en je hebt affiniteit met toerisme

 • Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld

 • Je hebt een uitstekende kennis van de Engelse en Nederlandse taal

 • Je bent stressbestendig en een teamplayer

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je barst van de creativiteit en energie

Beschikbaarheid

De gehele periode van 21 januari 2019 t/m 1 juli 2019.

Over bedrijf

Aquaholic Boat Trips S.R.L.

Aquaholic Boat Trips S.R.L.

Aquaholics S.R.L. is het Nederlandse dynamische moederbedrijf van Breakers Coffee Shop, Breakers Cafe, Breakers Beach en Boat Trips Punta Cana. Met Boat Trips Punta Cana bieden we bootexcursies aan grote en kleine groepen die het mooie Punta Cana vanaf het water willen ontdekken. Breakers Coffee Shop, Breakers Café en Breakers Beach zijn horeca concepten waarbij kwaliteit en service centraal staan. Eigenlijk is het concept eenvoudig: lekker eten gemaakt van verse producten, goede koffie, lekkere sapjes, en een goede service. De sfeer op alledrie de plekken is ongedwongen en relaxed.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Rik

Wel gereageerd geen antwoord betekent dit dat de vacature compleet vervuld is ?

Romy Jennifer

Hi, ik had een aantal vraagjes!

Ik heb zelf in Nederland op een partycruise gewerkt, hier ontving ik gasten, deed ik bediening en sprong vaak bij achter de bar. Ik vond dit erg leuk werk en zou graag weer met iets soortgelijks beginnen! Daarom spreekt deze vacature mij onwijs aan,
Ik ben zelf op het moment al woonachtig in het buitenland, hierdoor weet ik niet of het mogelijk zou zijn om nog voor Februari te beginnen. Is de positie nog open? Zo ja, zou iets later beginnen misschien een optie zijn?
Verder vroeg ik me af hoe het zit met accommodatie (de eerste weken).

Ik kijk uit naar jullie reactie!

Met vriendelijke groet,
Jennifer

Carla

Wordt het vliegticket vergoed?

Esther

Hallo,

Mijn naam is Esther en ik ben zeer geïnteresseerd in de positie! De vacature en punta cana spraken mij gelijk aan. Ik werk al 9 jaar in de horeca, van bediening tot host en ben momenteel ook Freelancer in de horeca en ben dus flexibel en overal inzetbaar. Mijn vraag is per wanneer de baan is? Ik hoop spoedig iets te horen.

Met vriendelijke groet,

Esther van Esdonk

Sabine

hallo,
Ik heb erg veel interesse in deze baan, ik zou alleen een maand uitwerk tijd hebben bij mijn huidige baan maar zou daarna wel tot het einde van deze periode kunnen blijven. is dat een mogelijkheid?

Groetjes

Reactie van werkgever:

Hartelijk dank.voor je reactie.
Kan je me iets vertellen over ervaring ?

Gerelateerde artikelen