Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Help klanten van Sonos in het veelzijdige Cluj, Roemenië

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Cluj, Roemenië
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 24 mei 2021 en 31 dec 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Let op: Vanwege de huidige situatie is het momenteel enkel mogelijk om te starten wanneer je al in Cluj bent.

Ben jij toe aan een nieuw avontuur en word jij enthousiast van het helpen van mensen? Kom dan werken als klantenservice medewerker voor Sonos in Cluj! Ontdek naast het werken in Cluj-Napoca, zoals deze stad officieel heet, wat voor prachtige plekjes zich schuilhouden in het prachtige Roemenië. Lees snel verder over hoe jouw dag eruit ziet wanneer jij de uitdaging aan gaat als klantenservicemedewerker in Cluj!

Jouw dag in Cluj
08:00 - De wekker gaat en je wordt rustig wakker. Je wrijft nog eventjes in je ogen en denkt terug aan afgelopen weekend. Wat een ongelofelijk vet weekend heb je achter de rug! Gisteren ben je samen met 3 collega’s naar Turda Gorge geweest, net buiten Cluj. Hier gingen jullie via een zipline naar de 600 meter diepe kloof. Wat een adrenaline gierde er door je lichaam! Eenmaal beneden liepen jullie via prachtige wandelpaden om bij een aantal indrukwekkende grotten aan te komen. Jullie hebben je ogen uitgekeken! Een nieuwe dag vandaag, je stapt vrolijk uit bed en kleed je snel aan. Je hebt met een collega afgesproken om nog even snel voor werk aan een ontbijtje te scoren bij Eggcetera, heerlijk! 🍳

09:00 - Je kan het nog steeds niet geloven dat je voor het grote Amerikaanse bedrijf Sonos aan de slag bent gegaan. Hoe tof is het dat jij mensen met jouw enthousiasme en opgedane kennis voor de producten en software van dit bedrijf kunt helpen! De uitgebreide training heeft je enorm geholpen. Hierdoor kun jij nu zelfverzekerd en met een fijn gevoel mensen te woord staan aan de telefoon en via de e-mail. Het is super fijn dat jij deze mensen happy de telefoon kunt laten neerleggen en kunt laten glimlachen achter hun scherm!  

12:30 - Lunchtijd! Heerlijk, het zonnetje schijnt. Het kan in de zomer lekker warm worden hier! Dat maakt het werken in Cluj nóg leuker! Eén van je collega’s appt dat hij al een lekker plekje in het central park van Cluj gevonden heeft. Jullie zijn samen begonnen aan dit avontuur in het buitenland. Heel fijn om dit te kunnen delen met iemand! Bovendien wonen er ongelofelijk veel jonge mensen in deze stad wat het erg makkelijk maakt om mensen te ontmoeten en je internationale netwerk uit te breiden! De tijd vliegt, tijd om weer aan het werk te gaan en nog meer mensen te helpen! 

17:00 - Met een voldaan gevoel loop je het kantoor uit. De werkdag zit er weer op! Je ademt de frisse lucht in en bedenkt hoe blij je bent dat je de keuze gemaakt hebt om te gaan werken in het buitenland. Wat een heerlijke levendige stad is dit. Inmiddels woon je in een fijn appartementje met twee huisgenootjes. Thuis aangekomen klopt één van de buurvrouwen aan om te vragen hoe het gaat. De mensen hier in Cluj zijn zo enorm vriendelijk en gastvrij! Na even gekletst te hebben in gebrekkig Engels, geeft ze de tip om te gaan eten bij Casa Maramureseana, een traditioneel Roemeens restaurant. En wat was het lekker! Na het eten besluiten jullie om nog even een wandeling door de stad te maken langs de brede boulevards en statige gebouwen om de maaltijd eraf te wandelen en nog even te genieten van deze heerlijke avond.

Ben jij klaar voor deze onvergetelijke ervaring en zie jij het helemaal voor je om aan de slag te gaan als klantenservice medewerker in Cluj? Solliciteer dan op deze vacature en wie weet start jij binnenkort al bij jouw nieuwe baan! Vergeet niet jouw Engelstalige CV toe te voegen. 😉

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Aantrekkelijk salaris

 • Werken in Roemenië binnen een internationale omgeving en een gezellig team!

 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling

 • Een onvergetelijke levenservaring!

 • Een training van 5 weken

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je biedt klanten ondersteuning door middel van telefoon en email

 • Je geeft informatie/ bedenkt oplossingen/adviseert klanten over diensten van het bedrijf

 • Je denkt mee over het verbeteren van de service

 • Je promoot producten en diensten van het bedrijf

 • Je zal pro-actief in het team meedraaien en mede-verantwoordelijk zijn voor de teamprestatie

 • Je behandelt salesopportunities

 • Je identificeert, analyseert en lost soft- en hardware problemen op

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je al in Cluj of omgeving bent

 • Je spreekt en schrijft Nederlands, goede beheersing van Engelse taal (B2 niveau)

 • Je bent klantgericht en hebt probleemoplossend vermogen

 • Je bent flexibel en kan gemakkelijk oplossing bedenken

 • Je hebt een proactieve houding

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 24 mei 2021 en 31 december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Hoe regel ik een accommodatie in het buitenland?

Je hebt natuurlijk een plek nodig om te wonen wanneer jij in het buitenland gaat werken. Het verschilt uiteraard per werkgever wat zij aanbieden qua accommodatie en wat zij voor je kunnen betekenen. In ieder geval kan elke werkgever je van tips voorzien voor het vinden van geschikte woonruimte! Daarnaast hebben wij ontzettend veel blogs geschreven waar wij je voorzien van handige tips voor het vinden van woonruimte in bijvoorbeeld Barcelona, Berlijn en Dublin. Deze blogs kun je hier vinden.

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Zijn er doorgroeimogelijkheden voor mij?

Heb je ambities voor in de toekomst? En ben je benieuwd welke uitdagingen er in het verschiet liggen als je gaat werken in het buitenland? Veel vacatures die worden aangeboden op Yobbers bieden diverse doorgroeimogelijkheden aan. Wanneer jij laat zien dat je meer in je mars hebt zal je al snel kunnen doorgroeien binnen de organisatie. Dit gebeurt soms al binnen drie maanden. Dat is nog eens snel. Heb jij al een leuke vacature op het oog? We helpen je graag om je buitenlandse avontuur werkelijkheid te maken en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Ana

is een Ned. CV niet genoeg?

Reactie van werkgever:

Hi Ana,
Om je in procedure te kunnen nemen voor deze vacature ontvangen wij graag je meest recente Engelse c.v.

Groet Linda

Veronica

Hallo . Ik ben Veronica en ik kom uit Roemenië. Naast Roemeens kan ik goed Nederlands,Italiaans en Engels . Ik ben van plan om dit jaar naar Roemenië te vertrekken.

Reactie van werkgever:

Hi Veronica,

Ik zie dat je inmiddels hebt gesolliciteerd voor de vacature! Wij zullen hierover contact met je opnemen.

Eline

Sharon

Hallo, ik woon al in Cluj, kan ik dan ook via jullie solliciteren?
Is het mogelijk om minder uren te werken, bijvoorbeeld 32 uur?

Reactie van werkgever:

Hallo!
Zeker kan je dan via ons solliciteren! Het is voor deze vacature alleen mogelijk om 40 uur in de week te werken.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Edward

Zal er volgend jaar rond Augustus ook een aanwezig vacature zijn?

Reactie van werkgever:

Hi Eddy!

Die kans is zeker aanwezig! Je kan het beste ergens in mei contact opnemen en dan weten we meer voor de periode in augustus!

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen