Alle vacatures

Combineer klantenservice & sales en ga werken in Slowakije!
Populair
Nieuw

 • Functie Customer Service & Sales Agent
 • Locatie Slowakije
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1300 - €1400

Het is mogelijk om te starten op 10 november 2021 en 1 december 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Slowakije

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ga werken in Slowakije als Customer Service & Sales Agent en combineer klantenservice met sales. Jij kan een goed luisterend oor bieden maar ook met verschillende salestechnieken zorgen dat de klant nog enthousiaster wordt. Voeg deze waardevolle ervaring toe aan je cv en start met werken in Slowakije!  

Een nieuwe baan in Slowakije!
Wanneer je gaat werken in Slowakije ga je aan de slag voor een innovatief bedrijf, Dyson! Dit merk is marktleider in technologie en brengt dan ook regelmatig mooie (en vooral handige) producten op de markt. Binnen jouw functie voer je zowel klantenservice taken uit, als sales taken. Je zorgt er in ieder geval voor dat klanten tevreden zijn. Als klanten een klacht hebben, help jij met het zoeken naar een passende oplossing. Daarnaast weet je met ‘upselling’ nog meer innovatieve producten te verkopen, die misschien wel deel van de oplossing zijn. Als Customer Service & Sales Agent ben je een aanspreekpunt voor de klant, je bent dan ook bereid om klanten goed te helpen en een luisterend oor te bieden. Je wordt voorbereid op de functie met een training, waardoor jij alle kennis opdoet van Dyson! Met deze kennis ga jij daarna klanten helpen. Vind jij het leuk om voor een groot, internationaal merk te werken en ben jij niet bang voor het behalen (en overstijgen) van targets? Dan is deze functie écht iets voor jou! 

Jouw nieuwe werkgever in Slowakije
Het project in Slowakije waarvoor jij gaat werken is Dyson. Dit is een internationaal merk, je hebt er misschien wel eens van gehoord! Tijdens jouw baan in het buitenland als Customer Service & Sales Agent werk je dan ook in een internationale omgeving. Daarom is het belangrijk om naast Nederlands, ook Engels te kunnen spreken. Bij deze werkgever krijg je een goed salaris, je krijgt ook lunchvouchers die je kunt gebruiken om gezellig te lunchen met je collega’s. Dit bedrijf werkt ook met een bonussysteem, dus als jij goed presteert heb je ook nog eens kans op leuke aanvullingen bovenop je salaris. Jouw nieuwe werkgever in Slowakije vindt het daarnaast ook belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen, daarom worden er trainingen aangeboden zodat jij je persoonlijk en professioneel kan blijven ontwikkelen. Wanneer jij gaat werken in Slowakije, heb je bij deze werkgever zelf de keuze om vanuit huis (wel binnen Slowakije), vanuit het kantoor in Bratislava of hybride te werken. Hybride werken betekent dat je zowel thuis als op kantoor gaat werken. De training om je klaar te stomen voor deze functie vindt wel plaats op kantoor in Bratislava. Af en toe werk je ook in het weekend, maar je hebt in ieder geval 2 weekenden vrij per maand! 

Wonen en werken in Slowakije 
Start een internationale carrière door te gaan werken in Slowakije! Het zal een prachtige ervaring worden die je nooit zult vergeten. Slowakije is beroemd om haar indrukwekkende kastelen en ruïnes maar ook om haar ruige bergachtige natuur. Ontdek tijdens het werken in Slowakije het bruisende Bratislava met haar schilderachtige straatjes en wandel langs de Donau. Wandel in je vrije tijd naast het werken in Slowakije door het ruige Tatra gebergte, die overloopt in de rust van de bossen. Of ontdek de authentieke dorpen die de charme van het land benadrukken. Ook kun je gezellig eten en op een terrasje zitten tijdens het werken in Slowakije en het kost bijna niets, de kosten liggen in Slowakije namelijk lager dan in Nederland! Ook accommodatie is een stuk goedkoper dan in Nederland, dit zul je gaan merken wanneer je op zoek gaat naar een fijne woonplek in Slowakije! Bekijk deze blog eens over het vinden van accommodatie in het buitenland, dit zal jouw zoektocht makkelijker maken. 

Werk in een internationaal team en maak gemakkelijk nieuwe vrienden tijdens het werken in Slowakije. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Solliciteer snel! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Werken voor het innovatieve merk: Dyson

 • Combineer klantenservice én sales

 • Werken met een bonussysteem als toevoeging op je goede salaris

 • Interne trainingen om jezelf verder te ontwikkelen

 • Je krijgt lunchvouchers van je werkgever

 • De mogelijkheid om hybride te werken (binnen Slowakije)

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je helpt klanten wanneer zij tegen problemen aanlopen met de producten van Dyson

 • Je past salestechnieken zoals 'upselling' toe om meer te kunnen verkopen

 • Je kan een luisterend oor bieden voor klanten

 • Je vindt samen met de klant een passende oplossing voor problemen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je spreekt naast Nederlands ook goed Engels

 • Je kan goed werken in een team

 • Ervaring in klantenservice of sales is een plus

 • Je vind het leuk om contact te hebben met klanten

 • Je kan werken met MS Office

 • Je vindt het niet erg om af en toe in het weekend of een avond te werken

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 14 november 2021

Veelgestelde vragen

Heb ik een bepaald opleidingsniveau of diploma nodig om te kunnen solliciteren op een vaste baan vacature?
Soms is een bepaald opleidingsniveau, diploma of ervaring een vereiste voor de vacatures die wij aanbieden op onze website. Dit zal altijd beschreven staan in de vacature.
Ik wil graag samen met een vriend/vriendin werken in het buitenland, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, ieder apart solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken.
Zijn er doorgroeimogelijkheden voor mij?
Heb je ambities voor in de toekomst? En ben je benieuwd welke uitdagingen er in het verschiet liggen als je gaat werken in het buitenland? Veel vacatures die worden aangeboden op Yobbers bieden diverse doorgroeimogelijkheden aan. Wanneer jij laat zien dat je meer in je mars hebt, zal je al snel kunnen doorgroeien binnen de organisatie. Dit gebeurt soms al binnen drie maanden. Dat is nog eens snel. Heb jij al een leuke vacature op het oog? We helpen je graag om je buitenlandse avontuur werkelijkheid te maken en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen