Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Help Belgische klanten als Client Success Specialist in Alicante ☀️

 • Functie Client Success Specialist
 • Locatie Alicante, Spanje
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen juli 2022 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 39
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1300

Het is mogelijk om te starten op 1 juli 2022. Daarnaast zijn er andere startmomenten mogelijk in overleg met onze recruiters.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Alicante, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje een groen reisadvies. Dat betekent dat je veilig kunt gaan werken in Spanje! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Let op: voor deze vacature is het belangrijk dat je zowel Nederlands als Frans spreekt. Binnen deze functie bedien je namelijk de Belgische markt, waar je zowel klanten in het Nederlands en in het Frans gaat helpen. 

Jouw nieuwe baan in Alicante
In deze nieuwe baan als Customer Success Specialist ga jij ervoor zorgen dat klanten meer dan tevreden zijn. Doordat jij goed bent in het verlenen van service en ondersteuning, zorg jij ervoor dat klanten tevreden zijn én blijven. Je communiceert voornamelijk via e-mail en telefoon. Als team zorgen jullie voor optimale klanttevredenheid. Klanten kunnen jou bijvoorbeeld opbellen om wat aanpassingen door te voeren aan hun bestaande accounts, of over hoeveel krediet er nog open staat. Je gaat namelijk aan de slag bij een project bij een groot, internationale bank. Daardoor zijn veel vragen waar jij altijd het antwoord op weet, gerelateerd aan bankzaken.

Wonen en werken in Alicante
Alicante is een nieuwe, populaire bestemming om te wonen en werken in Spanje. Deze stad van Spanje biedt de perfecte combinatie van cultuur, culinair (hallo, vers gemaakte paella en tapas!) en bezienswaardigheden. Ook heeft Alicante een heerlijk strand. Ideaal om na een dag werken in Alicante neer te strijken met je nieuwe collega's en samen te genieten van een zoete sangria en de ondergaande zon. Werken in Alicante is de uitgelezen kans om te genieten van de Spaanse lifestyle. Die kans laat je toch niet aan je voorbijgaan!? 

En, je ontvangt leuke extra’s van de werkgever, zoals een gratis fiets abonnement, korting op Spaanse taallessen en hulp bij het regelen van praktische zaken! Kan jij niet wachten om te gaan wonen en werken in Alicante en aan de slag te gaan als Customer Success Specialist? Solliciteer dan snel en start jouw avontuur! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving in het prachtige Alicante

 • Je komt te werken in een fijn en gezellig team van een Nederlands bedrijf

 • Je krijgt een gratis fiets abonnement

 • Je krijgt korting op Spaanse taallessen

 • De werkgever helpt je bij het regelen van de Spaanse benodigde documenten

Wat moet je daarvoor doen?

 • Vragen van klanten beantwoorden via chat, e-mail en telefoon

 • Wensen en behoeftes van klanten analyseren

 • Zorgen dat de klanttevredenheid hoog blijft

Wat verwachten wij van jou?

 • Je vindt het leuk om in direct contact te staan met klanten

 • Je bent enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans en hebt minimaal basiskennis Engels

 • Je bent klaar om te gaan wonen en werken in Alicante voor minimaal 1 jaar!

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen juli 2022 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 6 juli 2022

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het vinden van een baan in het buitenland via Yobbers?
Nee, er zijn geen kosten verboden aan het vinden van een baan via Yobbers. Wij verbinden jou volledig gratis aan jouw nieuwe baan in het buitenland. Afhankelijk van de vacature waar je voor wordt aangenomen, zal je wel je reis-, verblijf- en levenskosten moeten betalen. Bij sommige vacatures wordt wel je vliegticket en/of accommodatie vergoed! 
Zijn er doorgroeimogelijkheden voor mij?
Heb je ambities voor in de toekomst? En ben je benieuwd welke uitdagingen er in het verschiet liggen als je gaat werken in het buitenland? Veel vacatures die worden aangeboden op Yobbers bieden diverse doorgroeimogelijkheden aan. Wanneer jij laat zien dat je meer in je mars hebt zal je al snel kunnen doorgroeien binnen de organisatie. Dit gebeurt soms al binnen drie maanden. Dat is nog eens snel. Heb jij al een leuke vacature op het oog? We helpen je graag om je buitenlandse avontuur werkelijkheid te maken en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is!
Ik wil graag samen met een vriend/vriendin werken in het buitenland, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, ieder apart solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken.

Wist je dat je ook een vriend(in) kan introduceren? Zo kun je samen naar het buitenland en ook nog eens een fijne extra verdienen! Lees hier alles over het introduceren van een vriend(in)!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen