Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Training Assistants gezocht voor in Torremolinos, Spanje!

 • Functie Training assistant
 • Locatie Torremolinos, Spanje
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 14 januari 2019 en 27 maart 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Torremolinos, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) nog code oranje. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden zoals werken in Spanje. Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ben jij avontuurlijk ingesteld en ben jij toe aan een unieke uitdaging door te gaan werken in het buitenland? Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar enthousiaste Training Assistants voor in het prachtige Torremolinos aan de Costa del Sol in Spanje! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Je functie
Wanneer jij gaat werken in Torremolinos ga jij als Training Assistent helpen bij het maken van documentatie en administratieve taken met betrekking tot het leveren van trainings- en organisatie ontwikkelingsprogramma's. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van training events, coördineren met instructeurs, het verkrijgen van de benodigde instructiemateriaal en je geeft de planningen door aan de HR van de organisatie. Ook maak je gebruik van de database van de organisatie om gegevens, rapporten over de trainingen en werknemers statistieken in te voeren en om de voortgang van de werknemers te rapporteren zodat dit gepresenteerd kan worden aan de trainers en de HR van de organisatie.

Je werkgever
Jij gaat deel uitmaken van een toonaangevende organisatie op het gebied van internetbeveiliging, help en ondersteuning wanneer je gaat werken in Torremolinos. Je werkgever is gespecialiseerd in het geven van geweldige dienstverlening aan particulieren en aan kleine ondernemingen. Dit kan de werkgever bieden door het top team vol met IT-experts die 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar voor zijn voor de consument. De werkgever is een snelgroeiend en zeer succesvol help en support bedrijf, dat zelfs als beste wordt gezien in hun branche! En jij hebt nu de kans om voor ze aan de slag te gaan!

Werken in Torremolinos
Werken aan de Costa del Sol is iets waar menig mens jaloers op zal zijn! Jij hebt nu de kans om dit avontuur werkelijk aan te gaan door te gaan werken in Torremolinos, gelegen aan de Costa del Sol!  De Costa del Sol bestaat uit prachtige kilometers lange stranden en vele (strand) bars! Samen met je internationale collega's kun jij hier de tijd van je leven hebben! Ga bijvoorbeeld in je vrije tijd de omgeving ontdekken, genieten op het strand van de zon met een cocktailtje in je hand of beoefen éen of meerdere watersport activiteiten. Er is van alles te doen en te beleven!

Krijg jij al zin om te werken in Spanje? Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen! Wacht niet te lang met solliciteren en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor meer informatie! We zien je sollicitatie graag tegemoet!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Uitdagend werk in ‘s werelds beste ondersteunings-en beveiligingsbedrijf

 • Ontbijt, lunch en diner worden dagelijks geserveerd in onze restaurant

 • Een goed salaris!

 • We organiseren regelmatige evenementen voor het hele kantoor

 • Trainingen voor carrière en persoonlijke ontwikkeling

 • Dagelijks vers fruit en regelmatige verrassingen!

Werkzaamheden

 • Je helpt bij het maken van documentatie en administratieve taken met betrekking tot het leveren van trainings- en organisatie ontwikkelingsprogramma’s

 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen van trainingenevents, coördineren met instructeurs, het verkrijgen van de benodigde instructiemateriaal en de planningen doorgeven aan de HR.

 • Je maakt gebruik van een database om gegevens, rapporten over de trainingen en werknemers statistieken in te voeren en om de voortgang van de werknemers te rapporteren zodat dit gepresenteerd kan worden aan de trainers en de HR van de organisatie

Functie-eisen

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

 • Je hebt kennis van word en excel

 • Je hebt ervaring in de sales

 • Je bent een typische mensen mens

 • Je kunt goed in een team werken

 • Je bent heel geduldig

 • Je vindt het niet erg om te reizen en te werken tussen Marbella en Torremolinos

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 14 januari 2019 en 27 maart 2020.

Over bedrijf

AnyTech3651

AnyTech3651

AnyTech365 is een PC en Internet Help en ondersteuning bedrijf, gespecialiseerd in het verstrekken van kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan particulieren en kleine ondernemingen. AnyTech365 is opgericht door een team van internet en beveiligingssoftware ondernemers met een aantal zeer succesvolle bedrijven op onze CV's. De hoeksteen van al deze bedrijven zijn altijd Retention, Compliance, Customer Satisfaction en hoog niveau Service en Support geweest. Deze leidende principes en waarden zijn met succes in het DNA van AnyTech365 ingebouwd, wat vandaag een van de leidende Europese bedrijven is op het gebied van internetbeveiliging, Help en ondersteuning. We zijn er goed in om eindgebruikers, kleine bedrijven en softwareleveranciers de best mogelijke service te bieden, door een team van vriendelijke en gecertificeerde IT-experts beschikbaar te hebben, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wij zijn gevestigd in Marbella, Spanje, één van de grootste en meest populaire vakantie bestemmingen in Europa. Deze locatie ideaal en zorgvuldig gekozen, letterlijk alle nationaliteiten en leeftijdsgroepen voelen zich aangetrokken tot de Costa del Sol, voor de meeste is het weer en de levensstijl integrerend. Wij zijn dan ook trots om te zeggen dat we elk land en taal dekken met zeer gemotiveerde native sprekende agenten, klaar om te spreken met onze klanten en eindgebruikers! Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren!
Vacature status
In behandeling
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen