Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

EA Sports zoekt een Remote Videogame Tester in het zonnige Spanje!

 • Functie Videogame Tester
 • Locatie Spanje, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van mei 2021 t/m augustus 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Hulp aangeboden
 • Categorie IT
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Spanje, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Voor Spanje geldt momenteel een "oranje" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden (zoals werken in Spanje), mits je een negatieve PCR test hebt met een geldigheid van 72 uur. Je hoeft in Spanje niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Zit jij het liefst de hele dag in een videogame en is een leven in Spanje precies wat jij zoekt? Dan is deze unieke vacature net iets voor jou! Jij kunt nu aan de slag als Videogame Tester bij EA Sports! En het mooiste is: je mag deze vacature vervullen vanuit elke plaats in Spanje! Lees snel verder om erachter te komen of dit dé uitdaging voor jou is! 

Over jouw nieuwe baan in Spanje
Jouw nieuwe werkgever? EA Sports! Dat staat nog eens mooi op jouw cv. Jouw nieuwe werkgever entertaint miljoenen mensen over de hele wereld met de meest verbazingwekkende en meeslepende software in de industrie. Daarom werken bij EA dan ook alleen de meest gepassioneerde en creatieve mensen. 

EA Madrid is de thuisbasis voor alle internationale testen. Hier vind je computeringenieurs, producers, geluids- en taalspecialisten die werken om de best mogelijke versies te leveren van alle EA titels in meer dan 30 verschillende landen. Daarnaast kom je terecht in een levendige, multiculturele omgeving waar elke medewerker een belangrijke rol speelt in een bruisende organisatie. 
 
Als Lokale Videogame Tester krijg je een belangrijke verantwoordelijkheid om de taalkwaliteit van producten te controleren en ervoor te zorgen dat alle EA-procedures worden gevolgd voordat ze worden gecertificeerd door EA's Compliance & Certification Group. Met jouw input draag je daarnaast bij aan EA's World Wide Customer Experience service. 

Vanwege Covid zal je remote werken. Dat zijn nog eens kansen! Want dat betekent dat je zelf kan bepalen vanuit welke locatie je werkt in Spanje. Daarnaast krijgen kandidaten die al woonachtig zijn in Spanje de voorkeur. 

Werken en wonen in Spanje
Tijdens het werken in Spanje hoef jij je geen moment te vervelen. Samen met de vrienden die je ontmoet kan je genieten van alles wat Spanje te bieden heeft. En in Spanje valt altijd iets te ontdekken. Neem bijvoorbeeld eens een fietstour of bekijk de mooiste hotspots van Spanje. Laat je verrassen door de Spaanse keuken, trek door naar één van de vele gezellige kroegjes van de stad en sluit de avond geheel in stijl af!

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Covid-19 informatie Spanje
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Spanje! 🇪🇸 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Spanje vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) die geschreven is in het Engels, Frans, Duits of Spaans. Vul ook voor vertrek het digitale Health Control Formulier in. Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Spanje in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽

Let op! Vragen, cv's en sollicitaties dienen in het Engels opgesteld te worden bij deze vacature in het buitenland. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Unieke werkervaring in Spanje!

 • Relocatie pakket voor kandidaten buiten Spanje

 • Een dynamische werkomgeving

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je zorgt ervoor dat alle bugs correct worden gerapporteerd (in het Engels en Nederlands) en vóór de release worden verwijderd

 • Je informeert Lead and Senior testers over problemen die het testproces zouden kunnen vertragen

 • Je zoekt pro-actief naar manieren om eigen kennis en procedures te verbeteren

 • Je volgt EA security procedures omtrent apparatuur en software security

 • Je rapporteert aan de Linguistic Team Lead

Wat verwachten wij van jou?

 • Native Dutch en vloeiend in Engels (zowel in woord als geschrift)

 • Vermogen om te testen op een gedetailleerde en gestructureerde manier

 • Je hebt affiniteit met video games, de game industrie en platforms zoals PC, Mac, Consoles (PS3, PS4, Xbox360, Xbox One)

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 • Pro-actie en een teamplayer

 • Je weet raadt met een Microsoft omgeving

Beschikbaarheid

De gehele periode van mei 2021 t/m augustus 2021.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Hoe blijven jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het buitenland?

Wij nemen de gezondheid en veiligheid van onze avonturiers erg serieus en willen dat jullie werkomgeving op elk moment veilig en gezond is. Dagelijks hebben onze recruiters contact met onze klanten (de werkgevers in het buitenland). Zo blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook heeft Yobbers een speciaal team samengesteld dat alles in de gaten houdt met betrekking tot het coronavirus. Uiteraard bekijken zij de site van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de sites van de overheden in het buitenland en de site van het WHO (World Health Organization) en volgen hun adviezen op.

Zijn er doorgroeimogelijkheden voor mij?

Heb je ambities voor in de toekomst? En ben je benieuwd welke uitdagingen er in het verschiet liggen als je gaat werken in het buitenland? Veel vacatures die worden aangeboden op Yobbers bieden diverse doorgroeimogelijkheden aan. Wanneer jij laat zien dat je meer in je mars hebt, zal je al snel kunnen doorgroeien binnen de organisatie. Dit gebeurt soms al binnen drie maanden. Dat is nog eens snel. Heb jij al een leuke vacature op het oog? We helpen je graag om je buitenlandse avontuur werkelijkheid te maken en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is!

Ik heb specifieke vragen over de vaste baan vacature, aan wie kan ik die stellen?

Heb je vragen over een vaste baan vacature? Stel ze dan gerust via onze website chat. Wij beantwoorden graag al je vragen voor je. Heb je al gesolliciteerd op een leuke vaste baan vacature? Dan zal ons team van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen. Aan een van onze collega’s van recruitment kun je ook al je vragen op afvuren.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Luc

Is dit alleen een tijdelijke baan?

Fabrizio

Is dit een flexibele job?
Met andere woorden valt deze job te combineren met een andere full time job?

Gerelateerde artikelen