Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Club in het bruisende Sunny Beach zoekt proppers!

 • Functie Propper
 • Locatie Sunny Beach, Bulgarije
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 5 weken tussen 04 jul 2020 en 31 aug 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Uitgaansleven
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Sunny Beach, Bulgarije
Informatie voor het reizen naar Bulgarije!
Voor Bulgarije geldt momenteel een "oranje" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Bulgarije kan reizen voor noodzakelijke doeleinden (zoals werken in Bulgarije), mits je een negatieve PCR test hebt met een geldigheid van 72 uur. Je hoeft in Bulgarije dan niet in quarantaine. Je kan je ook laten vaccineren in Bulgarije (eerste en/of tweede prik, vaccin mag jij zelf kiezen), de werkgever zal jou hierbij helpen. Verder hebben de sportscholen, restaurants, bars, bioscopen en musea hun deuren weer (beperkt) geopend! Voor meer informatie over de Corona situatie in Bulgarije kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Zie je het voor je? Een zomer werken in het buitenland? Dat is mooi! Jij kunt namelijk gaan werken in Sunny Beach als propper & ticketsseller voor een populaire club. Deze werkzaamheden ga je onder heerlijke en zonnige omstandigheden uitvoeren. Enthousiast? Bekijk dan onderstaande informatie over deze vacature in het buitenland.
 
Over de functie
Een heerlijk leven als propper in Sunny Beach. Dat is wat je tegemoet kunt gaan wanneer je ervoor kiest om te solliciteren op deze vacature in het buitenland. Als propper spreek jij tijdens het werken in Sunny Beach de Nederlandse gasten aan voor de feesten die wij organiseren. Je haalt ze met een vlotte babbel over om op de gastenlijst te staan en een kaartje te kopen. Daarna ga je 's avonds na het werken in Sunny Beach gewoon met de gasten mee-feesten. Dit maakt ons uniek. Wij zijn één van de weinige organisaties waar je ook echt met de gasten mee gaat feesten. Heb jij even geluk met jouw potentiële werkgever! Meer weten over deze werkgever? Lees dan het stukje hieronder.

Over de werkgever
Jouw potentiële werkgever staat bekend als één van de drukbezochtste beachbars in Sunny Beach. Ze organiseren feesten voor het Nederlandse publiek. Het management van de beachbar is Nederlands en draait al jaren mee in Sunny Beach. De opdrachtgever is op zoek naar enthousiaste, energieke en spontane mensen die hun team aankomende zomer kunnen versterken! Sluit jij je aan bij het team en ga jij een fantastische zomer tegemoet in Sunny Beach? Lees dan snel verder hoe het werken in Sunny Beach kan zijn!

Werken in Sunny Beach
Maak jij gemakkelijk contact met mensen en hou je wel van een feestje? Dan is werken in Sunny Beach als propper wellicht iets voor jou! Pak alvast je koffers en beleef een heerlijke zomer in het bruisende Sunny Beach. Niet alleen ga je een geweldige ervaring tegemoet, het staat ook nog eens goed op je CV. Ontmoet nieuwe mensen tijdens het werken in Bulgarije en geniet van een heerlijk cocktailtje in de beachbar. Zie jij het al voor je om als propper te gaan werken in Sunny Beach? Solliciteer dan op deze vacature in het buitenland.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Gratis accomodatie

 • Salaris

 • Gratis alcohol

 • Een topteam met leuke collega's

 • Goede werktijden (erg belangrijk)

Werkzaamheden

 • Promotie

Functie-eisen

 • Sociaal vaardig & energiek

 • Niet bang om mensen aan te spreken

 • Enthousiast & gemotiveerd

 • Verzorgd uiterlijk

 • Levensgenieter

Beschikbaarheid

Minimaal 5 weken tussen 4 juli 2020 en 31 augustus 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Jeaney

Hallo, ik wil heel graag bij jullie komen werken deze zomer en heb al een tijdje terug gemaild, weet u misschien wanneer er mailtjes terug gestuurd worden en of ik erbij zit? Met vriendelijke groeten jeaney maybeline

Robin

Hallo!
Is het ook mogelijk bij jullie te werken als je maar 4 weken beschikbaar bent? Ik ben namelijk van 30 juli tot 30 augustus beschikbaar.

Lena

Wat zijn de werktijden en het salaris? Mvg Lena

Reactie van werkgever:

Vier dagen per week hele dag, 14 -18 uur en 20:30 - 00:00
Twee dagen per week halve dag, 13 - 17 uur. 's Avonds is dan feest waarop je wordt verwacht.
Zondags altijd met het hele team vrij.

Je krijgt per ticket betaald. Gem. verkoop per dag is 25 ticket p.p. daar verdien je 110 euro mee.

Fleur

Hallo,
Kan je ook samen solliciteren?

Reactie van werkgever:

Ja hoor, gewoon doen!

Groetjes, Martijn

Jade

Hoi,
Wat zijn de werktijden? En het maandsalaris? En zijn maaltijden inbegrepen? Slaap je ook met andere of apart?
Groetjes

Reactie van werkgever:

Hoi Jade,

Je werkt vier dagen per week een hele dag, van 14:00 - 18:00 en van 20:30 - 00:00. Twee dagen per week een halve dag, van 13:00 - 17:00. 's Avonds is dan het feest waarop je wordt verwacht. Daarnaast heb je altijd op zondag vrij met het hele team zodat je wat leuks kan doen met z'n allen. Je krijgt betaald per ticket die je verkoopt, gemiddelde verkoop is 25 tickets per dag, daarmee verdien je ong. 110 euro.

Gerelateerde artikelen