Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Nederlands hotel in Tirol zoekt een reisbegeleider!

 • Functie Wandel reisbegeleider
 • Locatie Niederau, Wildschönau, Oostenrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 2 weken tussen 01 jul 2019 en 31 aug 2019.
 • Minimum leeftijd 24 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Hotel en Reisleiding
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Jij hebt de eerste stap naar een avontuurlijke zomer gezet! Het lezen van deze vacature in het buitenland geeft namelijk aan dat je deze zomer echt niet stil wilt gaan zitten. Wij vertellen je graag wat je kunt verwachten van het werken in Oostenrijk!

Jouw nieuwe functie
Als reisbegeleider ga je deel uit maken van een groep gasten die een wandelvakantie geboekt hebben bij het hotel. Je zorgt tijdens het werken in het buitenland voor een prettige sfeer binnen deze groep en neemt initiatief om deze gasten een fijne vakantie te bezorgen. Met veel plezier en enthousiasme ga jij gezamenlijk met de gasten wandelingen ondernemen van ongeveer 5 uur per dag en één dag is er een 
excursie naar Insbruck. Daarnaast ben je ook de rest van de dag het aanspreekpunt voor de gasten en de bindende factor binnen de groep. Ben jij sportief en zit je vol enthousiasme? Lees dan hieronder voor wie jij kunt gaan werken in Oostenrijk!

Voor wie je gaat werken in Oostenrijk?
Een sfeervol hotel pension in Niederau! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die graag ons team willen versterken. Ben jij de persoon die graag onze gasten wandelend alle mooie plekjes van de omgeving laat zien? Wij bieden je de kans om de prachtige omgeving zelf te ontdekken! Zie jij het werken in Oostenrijk zitten? Solliciteer dan op deze vacature in het buitenland.

Werken in Oostenrijk
Werken in Oostenrijk brengt je letterlijk naar ongekende hoogtes! Vanuit het hotel wandel je al snel de prachtige omgeving in. Naast alle avonturen die je in de Oostenrijkse natuur zult beleven, doe je ook waardevolle werkervaring op! Dit is een unieke kans om avontuur met werken in het buitenland te combineren. Jij kunt optimaal gaan genieten van alles wat Tirol jou te bieden heeft! Geef je cv een internationaal tintje door te gaan werken in het buitenland. Zie jij jezelf al wandelen door de Oostenrijkse hoogtes? Grijp dan deze mogelijkheid en solliciteer op deze vacature in het buitenland. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een fantastische werkvakantie in een prachtige omgeving

 • Een accommodatie in het gebergte van Oostenrijk

 • Passende vergoeding

Werkzaamheden

 • Gezamenlijk met gasten zul je vier dagen in de week een wandeling uitvoeren van zo'n 5 uur

 • Eén dag in de week is er een excursie naar Insbruck

 • Tijdens de wandeling neem je de gasten mee naar de mooiste plekjes in de omgeving

 • Je neemt initiatieven om de gasten een fijne vakantie te bezorgen

 • Je zorgt voor een prettige sfeer in de groep met wandelgasten

 • Je bent ook de rest van de dag het aanspreekpunt voor de gasten en de bindende factor binnen de groep

Functie-eisen

 • Je gaat werken in het buitenland tijdens de volgende periodes: 15-22 Juni, 13-20 Juli en 10-31 Augustus

 • Je bent sportief en hebt passie voor wandelen

 • Je bent sociaal ingesteld en gastvrij

 • Wanneer nodig neem jij de verantwoordelijkheid en ben jij initiatiefrijk

 • Je kunt goed Nederlands spreken, want met die taal zul je communiceren met je collega's

Beschikbaarheid

Minimaal 2 weken tussen 1 juli 2019 en 31 augustus 2019.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Savanna

Wat een ontzettend leuke vacature! Wij gingen vroeger vaak op wandelvakantie in Oostenrijk en dat heeft voor hele gave herinneringen gezorgd.
Ik vraag me alleen af hoe het met het vervoer van en naar Innsbruck zit voor de excursie?

Sportieve groet,
Savanna

Reactie van werkgever:

Beste Savannah,
Excuses voor deze late reactie op je vraag.
Inmiddels is deze vacature voor wandelbegeleider vervuld.
Bedankt voor de getoonde interesse.
Met vriendelijke groet,
Margriet
Pension Busker

Anouk

Wat een geweldige vacature! Ik zoek samen met mijn neef vakantiewerk. We zijn beiden 24 en erg geïnteresseerd. Zouden we beide aan het werk kunnen of is het enkel een vacature voor één persoon?

Reactie van werkgever:

Beste Anouk,
Voor de vijf weken dat we een wandelgroep te begeleiden hebben zoeken we één persoon die reisbegeleider van de groep is.
Eerlijkheidshalve moeten we aangeven al diverse positieve reacties op deze vacature te hebben ontvangen en we hebben ook al enkele mensen uitgenodigd voor een gesprek.
Voor de functie begeleider in het kinderactiviteitenteam zijn we nog wel op zoek naar nieuwe teamleden. Wie weet is dat een ook een mogelijkheid?

Met vriendelijke groet,
Margriet

Marielle

Hallo, dit lijkt me echt een gave job, al aantal jaren aan het over denken om in de zomer in Oostenrijk te blijven. Afgelopen 5 winters ook in Oostenrijk als reisbegleider/ skileraar. Is het ook mogelijk om vanaf juni tm begin september in Oostenrijk te verblijven?

Reactie van werkgever:

Beste Marielle,
Ons seizoen begint op 14 juni en loopt t/m september. De weken aangegeven in de vacature hebben we wandelgroepen waarvoor we een begeleider zoeken. De andere weken zoeken we teamleden voor de algemene dienst (zie onze vacature). Wanneer je geinteresseerd bent in een combinatie van beide zou dit ook een mogelijkheid kunnen zijn.
Met vriendelijke groet,
Margriet,

Isabel

Hallo,

Deze vacature lijkt me echt op mijn lijf geschreven. Ik ben een enorme fan van wandelen (echt een van mijn meest favoriete activiteiten in de wereld) en ik ben een grote avonturier die al meerdere plekken in de wereld afgereisd heeft. Ik zou ontzettend graag bij jullie willen werken, maar jammer genoeg ben ik nog maar 21! Is er echt geen mogelijkheid dat deze eis aangepast kan worden, als ik aan kan tonen dat ik wel aan alle andere eisen voldoe? Ik geloof dat ik een goede toevoeging kan zijn aan jullie team en ik hoop dat mij een kans gegund wordt!

Groetjes,

Isabel

Reactie van werkgever:

Beste Isabel,

Bedankt voor je enthousiaste reactie op deze vacature.
Als wandelbegeleider in ons hotel ga je op pad met gasten die via één reisorganisatie hebben geboekt. Deze organisatie vraagt van ons dat de begeleider van de groep minimaal 24 jaar is. Hier kunnen wij niet van afwijken.
Je zou b.v. wel kunnen solliciteren op onze vacature voor medewerker horeca/algemene dienst. Omdat het hier vrij kleinschalig is, krijg je de gehele gang van zaken in ons hotel-pension mee en kunt je misschien ook eens een dagje mee met de wandelgroep en begeleider om te zien hoe dat is.
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geinformeerd en wanneer je interesse is gewekt voor onze vacature medewerker horeca/algemene dienst, zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Margriet

Sophie

Hallo!
Ik had een vraagje over de minimumleeftijd. Ik ben nu 23, dus ik vroeg me af of de minimumleeftijd van 24 een harde eis is?

Groeten,
Sophie

Gerelateerde artikelen