Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Horeca toppers gezocht in Val Thorens

 • Functie horecamedewerker
 • Locatie Val Thorens, Frankrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode De gehele periode van 1 december 2020 t/m 1 mei 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Horeca
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Val Thorens, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Klaar voor een droombaan in het mooie Frankrijk? Top! Ga aan de slag als horeca topper bij de leukste en hoogste bar van Val Thorens. Doe waardevolle werkervaring op, geniet van de sneeuw en maak nieuwe vrienden in Frankrijk! We geven je hieronder wat meer informatie over wat je kunt verwachten van deze vacature in het buitenland. 

Jouw nieuwe uitdaging
Komend seizoen kun jij aan de slag gaan voor de leukste bar van Val Thorens! Als horeca topper word jij het nieuwe family member van het team. Wat zij jou kunnen bieden is simpel. De beste tijd van je leven en een onvergetelijke winter! Want gedurende deze zes maanden draai je op volle toeren mee in het bedrijf. Naast je vast fucntie als bijvoorbeeld barman, ben je multi inzetbaar voor alle huishoudelijke werkzaamheden. Je helpt mee met de voorbereidingen voor de tofste feesten en speelt hier ook een grote rol in. Je ziet wereldsterren als Afrojack, Sunnery James en Ryan Marciano die bij ons met regelmaat draaien. En met een beetje mazzel kom je Doutzen ook nog tegen.

Nu klinkt al het bovenstaande misschien een beetje ‘to good to be true’, maar vergis je niet. Het is hard werken. En daar houdt je nieuwe werkgever ook van. Je nieuwe werkgever is op zoek naar een aanpakker, een die-hard, iemand die het verschil wil maken en die er echt voor wil gaan. Jouw werkgever zorgt voor een appartement, een skipas en de sponsors kleden je aan met een complete sneeuw outfit. Klinkt goed toch?

Werken in Val Thorens

De bar waarvoor jij aan de slag gaat ligt boven op de berg en midden op de pistes van Val Thorens. Het is de hoogste bar van Europa (hoe gaaf is dat) en zonder twijfel ook de tofste. De bar is geopend van december tot mei en in die maanden doet het bedrijf waar ze goed in zijn: next level feesten hosten. Het is een echt familiebedrijf dat een passie heeft voor muziek. En voor bergen. Ze houden van hard werken en gezelligheid. Daarnaast spreken ze ook meerdere talen.

Ben jij die echte horeca topper? Dan is dit jouw kans! Enthousiast? Laat dit unieke avontuur dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer op deze vacature in het buitenland! Wellicht ga jij deze winter al naar Val Thorens en word je onderdeel van deze gezellige familie! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • De winter van je leven!

 • Een onvergetelijke ervaring tijdens werken in Val Thorens

 • Je krijgt een skipas en een complete sneeuw outfit

 • Je krijgt een fijne accommodatie

 • Je ziet met regelmaat grote wereldsterren draaien

 • Een ontzettend gezellig team

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je bent een echte horeca topper

 • Je helpt mee met de voorbereiding van de tofste feesten

 • Huishoudelijke werkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een echte doorzetter

 • Je wilt verschil maken en er echt helemaal voor gaan

Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 december 2020 t/m 1 mei 2021.

Over bedrijf

360 Bar Val Thorens

360 Bar Val Thorens

Party at 2368 meter in Europe's highest skiresort, Val Thorens all season long with the world's best DJ's and MC's. A bar on the ski slopes that feels like you find yourself on a beach on a tropical island.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Frans Willem

Geachte heer/mevrouw,
Kan er alleen op deze vacature worden gesolliciteerd voor de volledige periode?

Met vriendelijke groeten,

Frans Willem de Pater

Reactie van werkgever:

Hoi Frans Willem,
Helaas wel.
Groetjes Stephanie

Charlotte

Ik geraak niet verder met mijn sollicitatie, kan het dat het formulier niet werkt?

Tess

Hoi! Ik ben samen met mijn Franse vriend op zoek naar een baan in de Franse alpen. Zijn er meer vacatures beschikbaar op deze locatie?

Mohamed

Hallo

Reactie van werkgever:

Hallo

Gerelateerde artikelen