Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Help klanten met boekingen vanuit het prachtige Zwitserland!

 • Functie Medewerker boekingsteam
 • Locatie Lugano, Zwitserland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 27 mei 2019 en 31 december 2021.
 • Minimum leeftijd 20 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 45
 • Bruto maandsalaris €2100 - €2300

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Leg jezelf geen grenzen op! Geniet tijdens het werken in Zwitserland terwijl je daar mensen gaat helpen met hun boekingen. Wie weet kun jij vanuit het mooie Zwitserland mensen helpen om hun boeking zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ervaar de tijd van je leven terwijl je gaat werken in het buitenland in één van de mooiste Europese landen.
 
Je functie
Als medewerker van het boekingsteam in Lugano (Zwitserland) zul je mensen helpen met hun problemen tijdens het boeken. Wat voor taken je zult gaan uitvoeren? Als medewerker van het boekingsteam zul je tijdens het werken in het buitenland klanten telefonisch of per mail helpen met hun problemen. Het is dus van groot belang dat je communicatief sterk bent en klantgericht bent ingesteld! Je zult een training krijgen zodat je op een persoonlijke manier maar toch zo efficiënt mogelijk de klanten te woord kunt staan. Naast de bovenstaande taken kan het voorkomen dat je het marketingteam uit de brand moet helpen of andere benodigde taken zult uitvoeren. Je zult dus verschillende taken uitvoeren tijdens het werken in Zwitserland.
 
Je nieuwe werkgever
Ga aan de slag voor een bedrijf in Lugano (Zwitserland) die graag wil dat iedereen vlekkeloos op reis kan gaan. Het bedrijf behandelt meerdere problemen die klanten ervaren tijdens hun boekingen. Deze boekingsproblemen zijn erg verschillend en worden op een persoonlijke manier verholpen. Het team waar binnen je zult gaan werken, zal je ondersteunen tijdens de eerste periode van het werken in Zwitserland. Het bedrijf ontvangt problemen vanuit talloze landen. Hierdoor zal een potentiële medewerker van het boekingsteam goed Engels en Frans of Duits op C1 niveau moeten spreken, ook zal Italiaans als voordeel worden beschouwd. Het bedrijf wil graag goed bereikbaar zijn voor klanten die problemen ervaren tijdens het boeken, daarom kan het voorkomen dat je gaat werken in Zwitserland op de avonden en in de weekenden. Kortom een flexibele baan waarbij je veel mensen kunt helpen!
 
Werken in Zwitserland
In Zwitserland kun je naast het werken in het buitenland prima genieten van de prachtige natuur die het land heeft te bieden! Geniet daarom volop aan de grens van Italië. Lugano ligt bijvoorbeeld erg dichtbij het hippe Milaan. Geen zin om een stukje te reizen voor een bezoekje aan Milaan, neem een kijkje bij de kathedraal of Santa Maria deglie Angeli een kloosterkerk in Lugano. Lugano is een rijke stad gelegen in het Italiaanssprekend Zwitserland. Sterker nog Lugano is het op twee na belangrijkste financiële centrum van Zwitserland. Je kunt dus allerlei dingen doen tijdens het werken in Lugano.

Interesse om te gaan werken in Zwitserland? Wacht dan niet tot dat het te laat is. Solliciteer snel op deze vacature in het buitenland. Wie weet kun je binnenkort gaan werken in Lugano!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een mogelijkheid om te werken in het buitenland binnen een internationaal team

 • Dynamische werkomgeving

 • Permanent contract (na de initiële proefperiode)

 • Salaris 2500 CHF

Werkzaamheden

 • Telefonisch of per mail beantwoorden van boekingsverzoeken van gasten

 • Je ondersteunt het marketingteam wanneer nodig

 • Verstrekken van nauwkeurige informatie over bijvoorbeeld: beschikbaarheid, accommodatietypes en gebieden

 • Je hebt aandacht voor de klant en helpt deze op een persoonlijke manier

 • Je bent altijd op zoek naar de juiste (reis)oplossingen

Functie-eisen

 • Je bent momenteel bezig met een opleiding in toerisme of hebt deze afgerond

 • Je spreekt en schrijft Engels vloeiend en beheerst Frans en Duits op C1 niveau

 • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden

 • Je bent geintresseerd in de reis-en vakantiebranche

 • Je bent flexibel beschikbaar voor je werk

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 27 mei 2019 en 31 december 2021.

Over bedrijf

Happy Holiday Homes SAGL

Happy Holiday Homes SAGL

Onze reis begon in 2007, toen onze toegewijde eigenaars een property management en vakantieverhuurbedrijf oprichtten aan het Comomeer in Italië. Happy Holiday Homes is een zeer ambitieuze naam, want "happy" is een groot woord en een enorm doel voor ons. Ons team is erop uit om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u een onvergetelijke vakantie kunt hebben. In de loop der jaren zijn we uitgebreid en zijn we de grens overgestoken naar Zwitserland en Frankrijk. U kunt nu onze kantoren vinden aan het Lago Maggiore, het Gardameer, Forte dei Marmi en Ligurië in Italië, Lugano, Locarno en La Tzoumaz in Switzerland en Chamonix aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk. Ons team is erg internationaal en komt van over de hele wereld. Onze visie is om Europa's grootste Property Management & Holiday Rentals Company te zijn. We willen dit bereiken door onze services voortdurend te ontwikkelen en uit te breiden naar nieuwe locaties
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen