Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Werken op Ibiza!

  • Functie Medewerkster bediening
  • Locatie Ibiza, Spanje
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 3 september 2016 en 5 oktober 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Uitgaansleven
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Ibiza, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) code geel. Dat betekent dat je veilig kunt gaan werken in Spanje! Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Zou je de maand september op Ibiza willen doorbrengen? Dan is Bla Bla Ibiza jouw kans! Voor de leukste cocktailbar midden in Ibiza-Stad zijn we opzoek naar ZELFSTANDIG MEDEWERKSTERS BEDIENING die het leuk vinden om in een internationaal team te werken. Voor deze functie is het belangrijk dat je al wel enige ervaring hebt opgedaan in de bediening, dat je zelfstandig en netjes kunt werken, communicatief goed met de gasten en representatief bent. Ben jij de persoon die wij zoeken? solliciteer dan snel.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 3 september 2016 en 5 oktober 2016.

Over bedrijf

Bla Bla Ibiza

Bla Bla Ibiza

Ontdek Bla Bla Ibiza! Proef het wereldberoemde nachtleven van Ibiza! Met een prachtig uitzicht over de haven en swingende dj's geniet men van heerlijke cocktails. Vanaf het sfeervolle terras geniet men van de indrukwekkende parades van de diverse grote clubs. Bij Bla Bla vind men allerlei soorten nationaliteiten maar de toon wordt gezet door, dé Nederlanders! De avonden en nachten zijn elke dag weer een beleving bij Bla Bla. U vindt Bla Bla aan de historische haven van Ibiza-stad!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen