Alle vacatures

Early Bird! Verover een plek als hotel entertainer in 2020

 • Functie Allround of kids entertainer
 • Locatie Mallorca, Ibiza en Menorca, Spanje
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van 15 maart 2020 t/m 31 oktober 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300
Covid-update - Mallorca, Ibiza en Menorca, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) code geel. Dat betekent dat je veilig kunt gaan werken in Spanje! Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

 Een kantoor bestaande uit een felblauwe Middellandse Zee, een strakblauwe lucht en witte stranden. Dat is wat jij krijgt wanneer jij voor een half jaar (april – oktober) als entertainer ons animatieteam in Spanje komt versterken.

Als Hotel entertainer binnen ons animatieteam bezorg jij, samen met een team van mede enthousiastelingen de gasten een onvergetelijke vakantie. Jij zorgt ervoor dat er elke dag een animatieprogramma wordt gedraaid waar jong en oud blij van wordt. Hierbij kan je denken aan spectaculaire dansshow, een volleybal toernooi of een gezellige knutselmiddag voor de kleinste vakantiegasten. One thing for sure, jouw animatieprogramma is de bom!
Naast dat jij je bezig houdt met het programma ben je ook een luisterend oor voor de gasten. Je bent je ervan bewust dat niet elke gast hetzelfde is en dezelfde verwachting heeft. Voor jou is dit geen probleem. Jij weet als geen ander hoe je hiermee om moet gaan.
Met jouw talent bedenk je heel gemakkelijke een nieuwe toffe activiteiten.
Kortom, jij weet hoe je de vakantiegasten kunt entertainen en past je moeiteloos aan. Want zeg nou zelf, van blije mensen worden we allemaal gelukkig.

Jouw gasten hebben de tijd van hun leven. Maar jij ook, want:

 • Met de zon op je gezicht doe jij wat je leuk vindt, waar je goed in bent en dat straal je uit.
 • Jij vertoeft tot en met eind oktober in Spaanse vakantiesferen. Hard werken combineer jij met zon, zee en strand.
 • Door de omgang met internationale gasten en collega’s til jij je vreemde talen naar een hoger niveau.

Stagemogelijkheden
Ben jij op zoek naar een avontuurlijke stage? Lucky you! Want er zijn stageplekken bij ons beschikbaar voor seizoen 2020. Geïnteresseerd? Wees er dan snel bij! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Inclusief betaalde transfers en terug vlucht

 • Een salaris tussen de €800 en €1000 netto inclusief accommodatie en consumpties in of bij het hotel (drie maaltijden en frisdrank).

 • Je krijgt een training om je goed voor te bereiden op de functie. Op wekelijkse basis komt er een supervisor langs die je persoonlijk coacht en begeleidt

 • Elke week heb je anderhalve dag vrij en je spaar je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald

 • Inclusief zorgverzekering (Seguridad Social)

Werkzaamheden

 • Je zorgt ervoor dat de gasten én jijzelf een onvergetelijk leuke tijd beleven.

 • Tijdens je vrije dagen verken je het eiland, proef je de heerlijke Spaanse specialiteiten of ga je stappen in een van de vele leuke kroegjes.

Functie-eisen

 • Je kunt goed Engels. Een tweede vreemde taal is een pré.

 • Je bent vanaf maart/april/mei 2020 beschikbaar tot eind oktober 2020

 • Je bent 18 jaar of ouder.

 • Je hebt een leuke, spontane persoonlijkheid en jij vindt het geweldig om leuke activiteiten te doen

Beschikbaarheid

De gehele periode van 15 maart 2020 t/m 31 oktober 2020.

Over bedrijf

Cosmo

Cosmo

We are Cosmo. Al ruim 20 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. Wij bieden opleidingen, trainingen, stages, werkervaringsplekken en bemiddelen (bij)banen. In Nederland en Spanje. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd. En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Roos

Good day! Ik heb gesolliciteerd op deze vacature maar tot noch toe niets gehoord. Is er nog een plekje? :)

Mick

Hi!

Een tijd geleden (in juli) heb ik gesolliciteerd, maar ik heb tot nu toe niks gehoord. Hebben jullie nog plek voor een enthousiasteling?

Groetjes,
Mick

Reactie van werkgever:

Hoi Mick,

We zijn nog niet begonnen met het selectie proces voor 2020. Zodra we beginnngen nemen we contact met je op voor een interview.

Groetjes,

Ineke

Anne Sophie

Hola! Ik heb al even geleden gesolliciteerd. Wanneer weet ik iets meer?

Reactie van werkgever:

Hoi Anne Sophie,

Wij nemen in november / december contact me je op wanneer we weer met onze nieuwe selectie procedure beginnen.

Groetjes,
Ineke

Julia

Hoii, omdat ik misschien een vervolgopleiding wil gaan doen ben ik maar vanaf 1 maart tot 1 augustus beschikbaar is dat een mogelijkheid?

Reactie van werkgever:

Hoi Julia!

Wij geven voorkeur aan een langere beschikbaarheid tot bijvoorbeeld eind oktober, maar we kunnen altijd kijken of er iets mogelijk is.

Groetjes,

Ineke

Indy

Hallo!
Ik heb al een tijdje geleden gesolliciteerd, maar nog niks gehoord. Ik vraag me af of er nog vacatures open staan? Ik hoor het graag!
Met vriendelijke groet,
Indy

Reactie van werkgever:

Hoi Indy!

Er zijn zeker mogelijkheden voor het volgend seizoen. Wij beginnnen met onze nieuwe selectie periode in november /december. Wij nemen dan weer contact met je op.

Groetjes,

Ineke

Gerelateerde artikelen