Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Word Business Development Manager in Kopenhagen!

 • Functie Business Development Manager
 • Locatie Kopenhagen, Denemarken
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen april 2021 en maart 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3400 - €3900

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ben jij gemotiveerd, energiek en nieuwsgierig én klaar om je carrière voort te zetten in het buitenland? Zet jouw sales ervaring in en word Business Development Manager in Kopenhagen. Lees snel verder voor meer informatie over deze uitdagende baan in het buitenland!

Over jouw nieuwe baan als Business Development Manager in Kopenhagen
Jij bent te omschrijven als een echte sales hunter! Als Business Development Manager in Kopenhagen draag jij de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van nieuwe business binnen verschillende sectoren. Door jouw verkoopervaring en uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij precies hoe je zowel grote als middelgrote bedrijven binnenhaalt. Jij weet en begrijpt hoe je de behoeften van de klant kan ontdekken, zodat je hen de beste en meest waardevolle oplossing kan aanbieden. Als Business Development Manager beheer jij de gehele verkoopcyclus: van het genereren van leads tot aan het sluiten van de beste deal. 

Jij gaat werken als Business Development Manager in Kopenhagen bij een vooruitstrevend reviewplatform. Jij bent gedreven om dit bedrijf samen met je collega’s naar een hoger level te tillen. Je zult werkzaam zijn binnen het nieuwe en internationale business-team, die verantwoordelijkheid draagt voor de Benelux. Jij hebt een sterke drive en passie om samen met je team de maandelijkse verkoopdoelstellingen te behalen. Om samen de positie van het bedrijf te laten groeien in de markt, krijg jij tijdens je werk doorlopende sales trainingen aangeboden. Jij blijft jezelf dus ontwikkelen binnen de organisatie! Presteer jij buitengewoon goed? Binnen het bedrijf zijn veel doorgroeimogelijkheden naar senior rollen en teamleider functies.

Werken in Kopenhagen
Wanneer jij gaat werken als Business Development Manager in Denemarken, werk jij vanuit het centrum van de hoofdstad Kopenhagen. Het bedrijf waar jij gaat werken staat bekend om de fijne werksfeer. Het team is ontzettend divers en de bedrijfsomgeving wordt levendig gehouden door de vele sociale activiteiten die georganiseerd worden! Is het weekend alweer aangebroken? Dan kan jij samen met je collega’s de prachtige binnenstad verkennen. Kopenhagen is namelijk hip and happening! Bewonder het kleurrijke Nyhavn, bezoek de vele kastelen, relax een dagje op het strand, of proef de Deense keuken in een gezellig restaurantje. Ook de omgeving rondom Kopenhagen is prachtig om te ontdekken. Trek er dus vooral op uit wanneer jij gaat werken in Kopenhagen! 🇩🇰

Wist je dat Denen de gelukkigste mensen op de wereld blijken te zijn? Ervaar het geluk en solliciteer op de uitdagende vacature als Business Development Manager in Kopenhagen! Vergeet niet om je Engelse CV toe te voegen aan je sollicitatie.

Covid-19 informatie Denemarken 
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Denemarken! 🇩🇰 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Denemarken vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 24 uur) en ga na aankomst 10 dagen in quarantaine. Na een negatieve testuitslag op de vierde dag mag je alweer uit quarantaine. Ga je met het vliegtuig naar Denemarken? Doe dan op het vliegveld een sneltest! Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Denemarken in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Jij krijgt een erg goed salaris met een onbeperkt commissiemodel

 • Jij krijgt je vlucht vergoed

 • Jij wordt voorzien van een genereus voordelenpakket!

 • Jij krijgt doorlopende training en ondersteuning aangeboden om alles uit je carrière te halen

 • Jij wordt onderdeel van een belangrijk, internationale groeitraject

 • Jij komt terecht in een diverse en gezellige werkomgeving

 • Jij gaat werken vanuit een geweldige locatie in het centrum van Kopenhagen

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij gaat de volledige verkoopcyclus beheren: het genereren van leads, het demonstreren van het product, de prijsstelling, en uiteindelijk de onderhandeling en afsluiting van de deal

 • Jij bent een echte sales hunter die eigen leads ontdekt en stimuleert met behulp van online en offline bronnen

 • Jij bent betrokken bij het nemen van belangrijke besluiten om de missie, het platform en de softwareoplossing te verkopen, door deel te nemen aan potentiële vergaderingen

 • Jij voert een groot aantal dagelijks, uitgaande verkoopgesprekken met de belangrijkste betrokkenen in alle branches

 • Jij volgt en lost problemen van klanten op en beheert de verwachtingen zowel intern als extern

 • Jij zorgt dat je de maandelijkse verkoopdoelen bereikt en zelfs consequent overtreft

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt bewezen B2B outbound (tele)sales ervaring.

 • Je bent bekwaam in het kwalificeren van leads, het bereiken van de juiste contactpersonen, het prioriteren van de verkooppijplijn en het sluiten van de deal om uw maandelijkse en driemaandelijkse doelstellingen te behalen

 • Je bent ambitieus, zelfgedreven en resultaatgericht

 • Je hebt inzicht in de besluitvormingsstructuur bij middelgrote tot grote bedrijven

 • Je hebt het vermogen om te bewegen in een prestatiegerichte omgeving

 • Het is een pré als je kennis hebt van e-commerce, online marketing en social media

 • Je spreekt Nederlands als moedertaal en daarnaast vloeiend Engels

 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen april 2021 en maart 2023.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?

Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven.

 • Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig.

 • Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op.

 • Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan!

 • Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Ik heb specifieke vragen over de vaste baan vacature, aan wie kan ik die stellen?

Heb je vragen over een vaste baan vacature? Stel ze dan gerust via onze website chat. Wij beantwoorden graag al je vragen voor je. Heb je al gesolliciteerd op een leuke vaste baan vacature? Dan zal ons team van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen. Aan een van onze collega’s van recruitment kun je ook al je vragen op afvuren.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen