Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Wij zoeken nieuwe collega's! – Zomerwerk bij Orange Camelot op Kos.

  • Functie Gezellige mensen voor achter de bar, in de bediening en voor PR.
  • Locatie Kos-city, Griekenland
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 01 jun 2014 en 01 sep 2014.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Uitgaansleven
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Wij zijn niet voor niets de gezelligste tent van Griekenland. De mensen die met ons werken op Kos bepalen voor een belangrijk deel de sfeer. Daarom zorgen we goed voor elkaar en regelen we veel zaken voor je. Zo slaap je kosteloos in een gezellig huis met collega’s en regelen we een werkvergunning. Ook niet onbelangrijk, je werkt voor een Nederlandse baas. Tijdens de zomer werken we met een heel vast team, je wordt namelijk onderdeel van een soort vriendenfamiliewerkteam. De ervaring is er eentje die je hele leven bij je blijft, als ook waarschijnlijk sommige van de vrienden die je maakt. Daarom hebben we veel Nederlanders die vele jaren zomerwerk bij ons doen. Of terug komen op vakantie. Alles draait bij ons om sfeer en beleving. Dat is werken bij Orange Camelot. Wie zoeken wij: Belangrijk is gewoon dat je houdt van het nachtleven. Je bent minimaal 6 weken beschikbaar. Voor achter de bar is ervaring noodzakelijk, voor bediening en PR mooi meegenomen. Je bent op het moment minimaal 20 jaar. Bovenal ben je gezellig en je mag best een beetje "prettig gestoord" zijn. Je komt ook duidelijk om te werken én om te feesten. Ondanks dat we met shifts werken, kunnen het best lange nachten zijn. Je moet dus ook tegen een stootje kunnen. Achter de bar: In de zomer hebben we ervaren barmannen- en vrouwen nodig die de mensen snel van een drankje voorzien. Minstens even belangrijk is dat je samen met je collega’s achter de bar en de DJ er een leuk feestje van maakt. Bediening: We hebben een redelijk groot terras om de kroeg heen. Er werken bij ons dus redelijk wat mensen in de bediening om mensen van een drankje te voorzien. Dit is vaak ook in combinatie met PR. PR-Proppers: Met PR wordt meestal oneerbiedig “proppen” bedoeld. In de zomer hebben we altijd een aantal mensen die we specifiek aannemen om mensen aan te spreken, maar dit gebeurd bij ons altijd op een hele gezellige vrijblijvende manier. Geen getrek en dat soort dingen dus. Maar gewoon op een leuke manier mensen aanspreken en vermaken, samen met je collega’s. PR is vaak ook in combinatie met bediening. Ben je dus opzoek naar dé zomerbaan en spreekt dit alles je aan? Kijk voor meer informatie op onze site orangecamelot.com. Daar kan je direct een beetje de sfeer proeven. Succes met solliciteren en wellicht ga je komende zomer met ons mee naar het mooie Kos!!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 1 juni 2014 en 1 september 2014.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Akash

Hallo,

Zijn jullie nog opzoek naar een barman met jarenlang ervaring in de horeca..? Ik ben beschikbaar in de maand Juli t/m Augustus.

Mvg,

Akash Patel

Mats

Goedenavond,

Zijn jullie nog op zoek naar bartenders? Ik ben de gehele zomer beschikbaar van 1 juni t/m 1 september. Zou me super leuk lijken!

Reactie van werkgever:

Hallo Mats.

We zijn met het team bijna klaar, maar wellicht kunnen we nog een (ervaren) barman gebruiken. Solliciteer heel snel zou ik zeggen!! Je kan voor meer info op de site kijken. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Groeten Mirjam.

iona

hallo,

ik wilde graag even informeren of het mogelijk is om maar voor 1,5 te komen werken ( midden juli tot eind augustus)
en om samen met een vriendin te soliciteren.

mvg.
Iona

Reactie van werkgever:

Hallo Iona. Pas zojuist zien we dat jullie een vraag aan ons hebben gesteld. Deze hebben we dus helemaal gemist.. Ondertussen zijn we qua meiden rond voor komend seizoen. Wellicht de zomer van 2016!

Gerelateerde artikelen