Waarom zou je via Yobbers aan de slag moeten?

Je bent toe aan een nieuwe stap in je leven en denkt eraan om een tijdje te gaan werken in het buitenland. Superleuk! Wij van Yobbers helpen je dolgraag bij het vinden van jouw droombaan in het buitenland. Maar hoe kunnen wij jou ondersteunen bij het uitstippelen van jouw buitenlandse avontuur?

Wij bieden meer dan alleen vacatures in het buitenland

Naast het aanbieden van vacatures in het buitenland, zorgen wij ervoor dat de werkgever je helpt bij het vinden van onderdak, het openen van een bankrekening, het inschrijven bij de gemeente waar je werkzaam bent en eventueel het aanvragen van een visum.

Je kunt op ons terugvallen

Loopt het niet allemaal zoals gepland? Ook dan staan wij voor je klaar! De lijntjes binnen Yobbers zijn kort en persoonlijk en wij zijn de “tussenpersoon” voor jou en de werkgever. Daarom kunnen wij jou snel helpen als er iets niet goed gaat terwijl jij in in het buitenland zit.

Wij helpen iedereen persoonlijk

Door onze ervaringen weten wij wat we aanbieden en kunnen wij je voorzien van alle informatie omtrent de vacatures en de werkplek waar je terecht komt. Wij helpen je persoonlijk en begeleiden je door het hele proces heen om jouw droombaan in het buitenland te vinden.

We hebben ervaring

Het team van Yobbers bestaat uit ervaren reizigers die ook in het buitenland hebben rondgereisd, gestudeerd ­of gewerkt. Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren al duizenden avonturiers geplaatst in het buitenland. Hierdoor weten wij precies wat er bij een avontuur in het buitenland komt kijken. Wil je weten hoe deze mensen Yobbers hebben ervaren? Lees hier alle reviews!

Wij geven om de natuur

Wij helpen graag iedereen bij het vinden van een avontuur in het buitenland, maar we geven ook veel om onze planeet. Daarom planten wij 5 bomen voor elke kandidaat die via ons gaat werken in het buitenland. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en kunnen we iets teruggeven aan de wereld! Tot nu toe hebben we al 6250 kunnen planten!