Werken bij Yobbers

Versterk ons team als Back/Front-end developer!

Leeuwarden, Nederland
Werken bij een bedrijf dat impact maakt? Dat kan bij Yobbers! Door jouw talent kan iedereen een droombaan in het buitenland vinden. Ons bedrijf groeit snel en daarom zoeken we enthousiaste collega's die ons jonge team komen versterken! Als back-end developer ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van ons job platform met onze eigen gebouwde software gebaseerd op Ruby on Rails.

Wie zijn wij?
Eerst even voorstellen! Wij zijn Yobbers,  wij zijn jong, enthousiast en gemotiveerd. Samen zetten we ons in om zoveel mensen te inspireren het buitenland te ontdekken. Dit doen we door de internationale arbeidsmarkt te bedienen. Iedere dag werken we met met veel plezier en ambitie om dit te bereiken. We hebben meer dan 100.000 volgers op sociale media en werken samen met grote namen zoals AirBnb, Zalando en SIXT. We zijn nummer 1 op google en bereiken iedere week meer dan 1 miljoen avonturiers. We zijn dan ook constant bezig met het uitwerken van innovatieve ideeën. Onze cultuur is open, informeel, hands on maar vooral ook gezellig. We werken op basis van Holacracy waarbij zelfsturing en zelforganisatie erg belangrijk is. Dit betekent dat iedereen autonoom is en zelf verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar taken. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen input en initiatief. Ga jij met ons de internationale arbeidsmarkt veroveren? 

Wat ga je doen?
Genoeg over ons! Je bent natuurlijk benieuwd wat jij gaat doen bij Yobbers. Er liggen voldoende uitdagingen voor je klaar. Aangezien we een beginnend bedrijf zijn er continu veranderingen en ontwikkelingen waardoor het werk erg dynamisch is. Heb je een goed idee? Breng het dan zeker in! En voor je het weet kun je aan de slag met je eigen bedachte project. Je werkt aan verschillende projecten waarbij je vaak samenwerkt met verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Door jouw wordt de web-applicatie zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Je krijgt te ruimte om aan innovatieve en vooruitstrevende features te werken en je zoekt continu oplossingen voor complexe taken.  Bij Yobbers kun je onder andere werken met de volgende technieken: HTML (HAML), SASS, Webpack, Ruby on Rails, Git en ES6+ Javascript.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO denk- of werkniveau

  • Je werkt probleemoplossend en zelfstandig

  • Je hebt ervaring met softwareontwikkeling

  • Je kunt goed functioneren in een multidisciplinair team

  • Je zoekt uitdaging in je werk en toont initiatief

  • Ervaring met Ruby on Rails is een pré

Wij bieden

Medewerkers zijn voor ons erg belangrijk en daarom investeren we graag in ze. Je zult bij ons allereerst de juiste apparatuur krijgen, zit/sta bureau om ergonomisch te kunnen werken en natuurlijk de benodigde programma’s/software om je werkzaamheden te verrichten. We werken daarnaast met flexibele werktijden waardoor je je eigen uren kan indelen. De salarismogelijkheden hangen af van jouw opleidingsniveau, ervaring en ambitie. Daarnaast bieden wij iedereen de ruimte om door te leren. 
Zo, dat was het zakelijke gedeelte! Het is ook belangrijk dat je bij ons op je plek zit. Je mag lekker jezelf zijn. Dus heb je humor, ken je random feitjes of kun je op een eenwieler rijden? Dan is de vrijdagmiddagborrel het perfecte moment om je andere talenten te laten zien! Sport je liever? Iedereen krijgt bij ons een sport abonnement en de mogelijkheid om te sporten tijdens werktijd!

Herken jij jezelf in dit profiel en woon je in het Noorden? Stuur dan je cv naar people@yobbers.nl en we zullen spoedig contact opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ons kantoor in Leeuwarden lig op ca. 2 minuten afstand van het station!