Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers

Werken bij Yobbers

Yobbers zoekt Teamlead Recruitment voor de Internationale arbeidsmarkt!

València, Spanje
Wat maakt Yobbers bijzonder?
Yobbers groeit uit tot hét internationale platform om werkgevers en werkzoekenden over de hele wereld met elkaar te verbinden. Dit doen wij met een gedreven, internationaal en gezellig team. Samen helpen we Nederlandse, Duitse, Franse en Italiaanse avonturiers met het vinden van hun baan in het buitenland. Ben jij klaar om met jouw skills het Recruitment team naar een hoger level te tillen? Lees snel verder! 

Dit is jouw rol

Lijkt het jou leuk om samen met het team de meest succesvolle internationale recruitment op te zetten? Krijg jij energie van optimale funnels, het neerzetten van de beste customer journey voor internationale sollicitanten en het bedenken van nieuwe recruitment concepten? Wij zijn op zoek naar dé Teamlead die het Internationale Recruitment team naar het volgende level gaat helpen. Het doel? Iedere dag samen op zoek naar talenten om te groeien en de kwaliteit te verhogen. Wij willen doorontwikkelen en groeiende processen optimaliseren om klaar te zijn voor een internationale toekomst.

Jij bent gemotiveerd, communicatief sterk, werkt doelgericht en kan goed overzicht creëren. Binnen Yobbers werken we niet met het traditionele hiërarchische organisatiestructuur, maar met Holacracy. Dit geeft jou de ruimte voor eigen invulling van je verantwoordelijkheden. Doordat je goed kan inspelen op de vraag binnen de markt en deze vlekkeloos kan combineren met de krachten binnen het team, weet je het Recruitment team binnen Yobbers naar een hoger level te tillen. Je haalt energie uit mensen in hun kracht zetten en coacht ze dan ook graag in het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Door jouw talent voor organiseren past het bij je om resultaten van het team te monitoren en daarop in te spelen om het maximale resultaat te behalen. Structuur aanbrengen, strategieën optimaliseren en prioriteiten stellen zijn skills die goed bij je passen. Daarnaast houd jij je ook bezig met het constant vinden van de perfecte match tussen kandidaten en werkgevers in het buitenland. Onze missie is ‘inspiring people to discover the world’, waar jij groots aan gaat bijdragen in jouw rol. 

Klinkt dit als jouw rol? Lees dan gauw verder: 

👉  Onze recruitment (12 recruiters: Nederlands/Duits/Frans/Italiaans) is groeiende en daarom zoeken we iemand die het leuk vindt om processen te begeleiden en coachende vaardigheden toe te passen om sturing en richting te geven. 

👉  Het analyseren van resultaten, concepten uitdenken en middelen ontwikkelen om continu onze recruitment te verbeteren lijken jou dus een mooie uitdaging. Je blijft constant zoeken naar de optimale customer journey voor onze kandidaten en klanten. Daarbij weet je, binnen de dynamische omgeving waar Yobbers zich bevindt, op de toekomst te anticiperen.

👉  Daarnaast weet je te voldoen aan de wervingsbehoefte voor onze internationale werkgevers zoals TUI, Coolblue en Indeed en daarin verwachtingen te managen. Met oog op positieve communicatie tussen alle betrokken partijen binnen en buiten onze organisatie. 

Kortom, je bent een natuurlijk leider die kansen ziet en benut, graag een stapje extra zet. Je krijgt energie van groei, innovatie en verantwoordelijkheid! Iedere dag staan onze recruiters klaar om mensen te helpen met het vinden van een baan in het buitenland. In jouw rol bij Yobbers krijg je een mooie uitdaging in het professionaliseren van onze Internationale Recruitment op zowel team- als proces gebied.

Werken in Valencia

Wanneer jij aan de slag gaat als Teamlead Recruitment binnen Yobbers, zal je gaan werken op ons kantoor in Valencia! Want wat is een betere manier om mensen te inspireren om te werken in het buitenland, dan zelf te gaan werken in het buitenland? 🌎 Ons kantoor in Valencia ligt op slechts 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Het is slechts een paar minuten lopen naar Jardín del Turia, het prachtige park waar je niet alleen je lunchpauze kunt doorbrengen, maar ook kunt fietsen, sporten of gewoon ontspannen. Lees alles over ons kantoor in Valencia in onze blog!

Lees hieronder het profiel wat we zoeken:

 • Je wordt enthousiast van onze missie: "Inspiring people to discover the world"

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als recruiter met aanvullende leidinggevende ervaring

 • Jij vindt het talent voor al onze internationale werkgevers

 • Je werft en begeleidt sollicitanten door het gehele proces van A tot Z

 • Je optimaliseert recruitment processen, bent doelgericht en analyseert resultaten

 • Je ziet kansen en signaleert interne/externe ontwikkelingen

 • Je coacht collega’s in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling

 • Je hebt organisatie talent en Engels is geen probleem

Waarom je de recruiter vacature niet wilt missen!

Om te beginnen word je onderdeel van een gezellig, internationaal en enthousiast recruitment team. Iedere dag staan onze recruiters klaar om mensen te helpen met het vinden van hun droombaan in het buitenland. In jouw rol bij Yobbers krijg je een mooie uitdaging in het professionaliseren van onze Internationale Recruitment op zowel team- als proces gebied.
 • Je krijgt veel vrijheid om je werk zelf te organiseren

 • We zijn een ambitieus en progressief bedrijf met een mooie missie

 • Je komt in aanraking met verschillende disciplines binnen onze organisatie

 • We werken op basis van Holacracy (niet zoals de traditionele hiërarchische organisatiestructuur, maar op basis van zelforganisatie en veel eigen initiatief)

 • Je werkt in een internationaal team

 • We zijn een enthousiast en hecht team, je krijgt hierdoor: veel persoonlijk contact, leuke teambuilding activiteiten en maak je elke vrijdag ons befaamde beer moment mee!

 • Je Spaanse NIE-nummer wordt vergoed door ons

Klaar om met Yobbers de internationale arbeidsmarkt te veroveren? Word onderdeel van ons ambitieuze internationale team en stuur je cv + motivatie naar people@yobbers.nl