Werken bij Yobbers

Yobbers zoekt Teamlead Recruitment voor de Internationale arbeidsmarkt!

Leeuwarden, Nederland
Klaar om mensen te inspireren de wereld te ontdekken? Lees dan snel verder!

Wat maakt Yobbers bijzonder?

Wij willen hét internationale platform zijn om werkgevers en werkzoekenden over de hele wereld met elkaar te verbinden. Dit doen wij met een ambitieus, internationaal en gezellig team. Samen helpen we Nederlandse, Duitse en Franse avonturiers met het vinden van hun droombaan in het buitenland. Wil je onderdeel worden van ons team? Check dan wie wij zoeken!

Dit is jouw rol

Lijkt het jou leuk om samen met het team de meest succesvolle internationale Recruitment op te zetten? Krijg jij energie van optimale funnels, het neerzetten van de beste customer journey voor internationale sollicitanten en het bedenken van nieuwe recruitment concepten? Wij zijn op zoek naar dé Teamlead die het Internationale team naar het volgende level gaat helpen. Het doel? Iedere dag samen op zoek naar talenten om te groeien en de kwaliteit te verhogen. Wij willen doorontwikkelen en groeiende processen optimaliseren om klaar te zijn voor een Internationale toekomst. 

Jij hebt drive, kan goed overzicht creëren en begrijpt de waarde van employer branding. We hebben een platte organisatie, daarom hou je ervan om mensen in hun kracht te zetten en te coachen in het bereiken van doelen. Daarnaast zoek jij niet nieuwe talenten voor de internationale arbeidsmarkt, jij vindt ze! 

Klinkt dit als jouw rol? Lees dan gauw verder: 

👉  Onze recruitment (6 recruiters (Nederlands/Duits/Frans), 2 part-timers en 2 stagiairs) is groeiende en daarom zoeken we iemand die het leuk vindt om processen te begeleiden en coachende vaardigheden toe te passen om sturing en richting te geven. 

👉  Het analyseren van resultaten, concepten uitdenken en middelen ontwikkelen om continue onze recruitment te verbeteren lijken jouw dus een mooie uitdaging. Je blijft continu zoeken naar de optimale customer journey voor onze kandidaten en klanten. Daarbij weet je op de toekomst te anticiperen. 

👉  Daarnaast weet je te voldoen aan de wervingsbehoefte voor onze internationale werkgevers als bijvoorbeeld TUI, H&M en Sixt en daarin verwachtingen te managen. Met oog op positieve communicatie tussen alle betrokken partijen binnen en buiten onze organisatie. 

Kortom je bent een natuurlijk leider die kansen ziet en benut, graag een stapje extra zet en je houdt van groei, innovatie en verantwoordelijkheid!

Lees hieronder het profiel wat we zoeken:

 • Je wordt enthousiast van onze missie! "Inspiring people to discover the world"

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als recruiter met aanvullende leidinggevende ervaring

 • Jij vindt het talent voor al onze internationale werkgevers

 • Je werft en begeleidt sollicitanten door het gehele proces van A tot Z

 • Je optimaliseert recruitment processen, bent doelgericht en analyseert resultaten

 • Je ziet kansen en signaleert interne/externe ontwikkelingen

 • Je coacht collega’s in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling

 • Je hebt organisatie talent en Engels is geen probleem

Waarom je de recruiter vacature niet wilt missen!

Om te beginnen word je onderdeel van een gezellig, internationaal en enthousiast recruitment team. Iedere dag staan onze recruiters klaar om mensen te helpen met het vinden van hun droombaan in het buitenland. In jouw rol bij Yobbers krijg je een mooie uitdaging in het professionaliseren van onze Internationale Recruitment op zowel team- als proces gebied.
 • Je krijgt veel vrijheid om je werk zelf te organiseren

 • We zijn een ambitieus en progressief bedrijf met een mooie missie

 • Je komt in aanraking met verschillende disciplines binnen onze organisatie

 • We werken op basis van Holacracy (zelforganisatie en veel initiatief nemen)

 • Je werkt in een internationaal team

 • We zijn een enthousiast en hecht team, je krijgt hierdoor: veel persoonlijk contact, leuke (online) teambuilding activiteiten en maak je elke vrijdag ons befaamde coffee moment mee! (Wat hopelijk gauw weer offline plaatsvindt!)

Klaar om met Yobbers de internationale arbeidsmarkt te veroveren? Word onderdeel van ons ambitieuze internationale team en stuur je cv + motivatie naar people@yobbers.nl