Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Werken bij Yobbers

Word technische marketing specialist bij Yobbers!

Leeuwarden, Nederland
Zorg jij ervoor dat zoveel mogelijk mensen geïnspireerd raken om de wereld te ontdekken? Dit kan als je bij ons aan de slag gaat als Technische marketing specialist! Je ziet uitdaging in het in kaart brengen van de customer journey en het verhogen van bezoekers aantallen. Ook het analyseren van data en het optimaliseren van conversie geeft jou positieve energie.  
 
Als Technische marketing specialist kun je een grote rol spelen in het vergroten en verstevigen van de naamsbekendheid van Yobbers in Nederland. Daarnaast liggen er ook grote uitdagingen voor je klaar op onze Duitse variant van Yobbers, Yobbers. Je kan goed samenwerken, weet overzicht te creëren, te behouden en je haalt het onderste uit de kan. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, initiatief durft te nemen en het maximale resultaat bereikt. Daarnaast lijkt een jong en dynamische bedrijf met een informele sfeer je fantastisch om bij te werken. 

Wat ga je doen? 

Je gaat online data analyseren in o.a. Google Analytics & Intercom (chatsysteem). Vanuit deze data draag je structureel verbeterpunten aan en voert ze door. Hierbij werk je indien nodig samen met alle afdelingen van ons bedrijf en zal je regelmatig overleggen met onze developers. Ook zal de analyse en optimalisatie van de website een onderdeel van jouw werkzaamheden zijn. Je hebt onze doelstellingen voor ogen zoals bijvoorbeeld groei in traffic, database, sollicitaties en het ontwikkelen van de online marketingstrategieën. Hiermee zullen mede door jou steeds meer avonturiers in het buitenland gaan werken! 
 

Over Yobbers

 Onze mensen hebben allemaal de passie om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een droombaan in het buitenland. We zijn enthousiast, gemotiveerd en hebben affiniteit met reizen. We werken op basis van Holacracy, waarbij zelfsturing en zelforganisatie erg belangrijk is. Dit betekent dat iedereen autonoom is en zelf verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar taken. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen input en initiatief. Laat jij graag alles vlekkeloos functioneren en zoek jij uitdaging in je werk? Wellicht ben jij dan degene die samen met ons gedreven en enthousiaste team de internationale arbeidsmarkt gaat veroveren.

Functie-eisen

  • Je bent analytisch aangelegd

  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, specifiek op het gebied van SEO, SEA en content

  • Je hebt ervaring met o.a. Google Analytics, A/B testing en CRO

  • Je krijgt energie van het technische aspect van online marketing

  • Je hebt kennis van programmatic advertising/marketing

  • Bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie

  • Je beheerst Nederlands en Engels (Duits is een pré)

Wij bieden

Medewerkers zijn voor ons erg belangrijk en daarom investeren we graag in ze. We houden van een open, flexibele en toegankelijke werksfeer. Je zult bij ons de juiste apparatuur krijgen en een zit/sta bureau om ergonomisch te kunnen werken. De salarismogelijkheden hangen af van jouw opleidingsniveau, ervaring en ambitie. Daarnaast bieden wij iedereen de ruimte om door te leren. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid! Daarom gaan we elke vrijdagmiddag lunchen in de stad en sluiten we de werkweek graag af met een borrel. 
Herken jij jezelf in dit profiel en woon je in het Noorden? Stuur dan je cv met motivatie naar people@yobbers.nl en we zullen snel contact opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.