Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Werken bij Yobbers

Yobbers zoekt Marketeer voor Internationale arbeidsmarkt

Leeuwarden, Nederland

Wat maakt Yobbers bijzonder?

Wij willen hét internationale platform zijn om werkgevers en werkzoekenden over de hele wereld met elkaar te verbinden. Dit doen wij met een ambitieus, internationaal en gezellig team. Onze campagnes bereiken iedere week meer dan een miljoen mensen. Samen helpen we Nederlandse, Duitse en Franse avonturiers met het vinden van hun droombaan in het buitenland. Wil je onderdeel worden van ons team? Check dan wie wij zoeken!

Dit is jouw rol

Lijkt het jou leuk om mensen te inspireren de wereld te ontdekken met jouw online marketing skills? Wij willen de Internationale sprong maken met ons merk en zoeken dé marketeer die Yobbers wereldwijd op de kaart gaat zetten. Samen met het Internationale marketing team zet jij onze waarden om in pakkende teksten, designs en sociale media campagnes. Hierbij bind jij mensen aan onze organisatie en maak jij iedereen een ambassadeur voor Yobbers. Je analyseert resultaten en samen met het team zorg jij voor het maken van de juiste keuzes voor een optimaal resultaat. Het doel? Iedere dag op zoek naar de juiste kandidaten om te groeien en de kwaliteit te verhogen. Het bouwen van een sterk merk via de digitale kanalen is voor jou bekend terrein. Door middel van het toepassen van storytelling in onze content en campagnes weet jij te inspireren en onze merkwaarden te versterken. 

Je hebt lef, en voelt je prettig bij veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij begrijpt dat mensen verschillen en daarmee onze doelgroepen ook. Je wordt blij van een goede Internationale zichtbaarheid van ons bedrijf en hebt een scherp oog voor detail. Je hebt de ambitie om met ons merk onze marktpositie te verbeteren en samen te groeien naar een Internationale toekomst. 

Klinkt dit als jouw rol? Lees dan gauw verder: 


👉 Onze Marketing (6 marketeers (Nederlands/Duits/Frans), 2 part-time, 4 stagiairs) is op zoek naar iemand die energie haalt uit het opzetten van een online merkstrategie en het implementeren hiervan om mensen te inspireren met onze waarden en te binden aan ons merk.   

👉 Het analyseren van resultaten, opzetten van campagnes en uitdenken van social media strategieën zijn voor jou een interessante uitdaging. Met het ontwikkelen van mooie content door middel van storytelling ga jij ons Internationaal op de kaart zetten. 

👉 Daarnaast help je onze recruitment graag met het invullen van de wervingsbehoefte van onze internationale werkgevers als bijvoorbeeld TUI, H&M, en Sixt. Je kan daarbij goed samenwerken en weet de juiste vragen te stellen. 

Kortom je bent op zoek naar een afwisselende brede baan. Je bent pro-actief, zet graag een stapje extra en je ziet kansen. Hierbij werk je telkens een beetje beter, sneller en vooral slimmer. 

Lees hieronder het profiel wat we zoeken:
 • Je wordt enthousiast van onze missie! "Inspiring people to discover the world"

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding

 • Je hebt ervaring in het opzetten, analyseren en optimaliseren van campagnes via Google Ads en Sociale media

 • Je hebt ervaring met het monitoren en analyseren van Google Analytics;

 • Je raakt enthousiast van het creëren van inspirerende content d.m.v. storytelling

 • Je focust op social performance en het uitzetten van een online merkstrategie

 • Je ziet kansen en signaleert interne/externe ontwikkelingen

 • Je hebt organisatie talent en Engels is geen probleem

Waarom je bij ons wilt werken

Om te beginnen ga je werken in een ambitieus, internationaal en gezellig marketing team! Wekelijks inspireren wij meer dan een miljoen mensen met onze campagnes en jij gaat daar aan bijdragen. We werken hierbij samen met grote Internationale werkgevers. Als Yobber in ons marketingteam ga jij van grote toegevoegde waarde zijn in de groei en ontwikkeling van onze organisatie naar een Internationale toekomst. Bekijk hieronder nog meer redenen om je aan te sluiten bij het Yobbers team!
 • Je krijgt veel vrijheid om je werk zelf te organiseren

 • We zijn een ambitieus en progressief bedrijf met een mooie missie

 • Je komt in aanraking met verschillende disciplines binnen het bedrijf

 • We werken op basis van Holacracy (zelforganisatie en veel initiatief nemen)

 • Je werkt in een internationaal team

 • We kijken graag mee met jouw persoonlijke ontwikkeling

 • We zijn een enthousiast en hecht team, je krijgt hierdoor: veel persoonlijk contact, leuke (online) teambuilding activiteiten en maak je elke vrijdag ons befaamde coffee moment mee! (Wat hopelijk gauw weer offline plaatsvindt!)

Klaar om met Yobbers de internationale arbeidsmarkt te veroveren? Word onderdeel van ons ambitieuze internationale team en stuur je cv + motivatie naar people@yobbers.nl