Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Dit is je kans! Werken in het buitenland in 2021

Ben jij in het komende jaar toe aan een nieuwe stap in je leven? Goed nieuws! Ook in 2021 bieden wij weer de leukste banen aan in het buitenland! Zowel tijdens als na de corona periode kun je daarom bij ons terecht voor de leukste, meest uitdagende en nieuwste vacatures in het buitenland.

Lijkt een avontuur in het zonnige Portugal jou wel wat? Het hele jaar door vind je bij ons verschillende startmogelijkheden. Woon jij liever een periode in Griekenland, Ierland of Italie? Waar jij ook ter wereld wilt werken, wij helpen jou met het vinden van jouw droombaan! Lees in onze blogs talloze tips over het vinden van een baan tijdens of na de corona periode of meld je alvast gratis aan en bekijk de leukste banen van 2021! Goed om te weten: onze recruiters begeleiden jou persoonlijk door het gehele proces en kijken samen met jou naar een veilige en geschikte startdatum.

7 tips om in 2021 jouw droombaan te vinden

Yes! In 2021 kan je natuurlijk weer vol op avontuur gaan in het buitenland!

Je bent op zoek naar een leuke baan, maar weet niet goed waar je moet beginnen? No worries, wij helpen jou! In deze blog lees je de 7 gouden tips om in 2021 jouw droombaan te vinden!
Wat kun je sowieso doen?
Praat met mensen die al ervaring hebben met werken in het buitenland
Vraag naar hun ervaring met werken in het buitenland en ontdek wat jou aanspreekt!
Bedenk alvast waar en wat voor werk je in het buitenland zou willen doen. Voorpret is het halve werk, maak voor jezelf alvast een lijstje met je favoriete landen om te gaan werken.
Zoals vele anderen had ook Pascalle (27) al lang de droom om ooit in het buitenland te gaan wonen en werken. Nadat haar buitenlandse stage door school was afgekeurd zat ze dezelfde avond nog op de website van Yobbers te zoeken naar de leukste banen in het buitenland. Al gauw vond ze haar droombaan in Porto! Haar doel van dit avontuur? Een ervaring beleven die ze nooit meer zou vergeten en haarzelf beter leren kennen om erachter te komen wat ze echt wil in het leven. Met jou deelt ze haar tips om je avontuur in het buitenland zo relaxed mogelijk te beginnen!