Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Werken In Athlone

.
Athlone is een stadje in het midden van Ierland. De rivier de Shannon stroomt er dwars doorheen. Aan de westeroever vind je een betoverende mengelmoes van straatjes, gekleurde huizen, historische pubs en antieke winkels. Dus ben jij op zoek naar werk in het buitenland? Overweeg eens om te gaan werken in Ierland en verbaas je over dit indrukwekkende land. 

Bezienswaardigheden in Athlone
De Ieren noemen Athlone ook wel het hart van Ierland. Dit middeleeuwse stadje ademt de sfeer van authentiek Ierland. Bewonder tijdens het werken in Ierland bijvoorbeeld het historische Athlone kasteel uit de 12e eeuw. Of breng een bezoek aan de neoklassieke kerk St. Peter & St. Paul waar je een verbazingwekkend uitzicht hebt. 

Daarnaast bieden de pittoreske dorpen rondom Athlone prachtige wandel- en fietsroutes. Zodat je geen moment stil hoeft te zitten. Of geniet tijdens het werken in Athlone van een heerlijk live optreden in het natuurpark Dún na Sí Heritage Park. Ook leent de Shannon rivier zich perfect voor watersport. Geniet van de prachtige natuur van Ierland door te kanoën of te varen op deze langste rivier van Ierland.
 
Werken in Athlone
Als je gaat werken in Athlone krijg je de kans om internationale werkervaring op te doen. Daarnaast zijn de Ieren gezellige mensen dus zul jij je geen moment vervelen. Ga bijvoorbeeld met je collega’s naar de authentieke Murphy’s Law Pub met haar eigen beer garden. Of ontbijt voor het werken in Athlone in de Beans & Leaves Cafe dichtbij de Shannon rivier. 

Daarnaast ligt Athlone maar op een uurtje rijden vanaf Dublin. Waardoor je in jouw vrije tijd naast het werken in Athlone gemakkelijk kan genieten van het prachtige Dublin. Ga in het weekend gezellig uit, of shop er oplos in de hoofdstad van Ierland!
 
Start je internationale carrière in Ierland! Solliciteer op één van onze beschikbare vacatures in Athlone en ontdek de ruige natuur van dit prachtige land.