Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers

Werken In Galway

.
Het leven in Galway
Galway ligt in de prachtige baai van Galway, in het westen van Ierland. Hier zul je de schoonheid van de ruige zeeën en groene bossen en velden voor de deur hebben. Deze typisch Ierse stad ligt in het westen van het land en biedt een mix van prachtige natuur, interessante geschiedenis en gezelligheid. Je zult het ervaren als je in Ierland gaat werken! De inwoners van Galway worden gekenmerkt door hun uitgesproken gastvrijheid en hun unieke gevoel voor humor. Daarom is er altijd de mogelijkheid om na het werk in Ierland te landen in een van de vele gezellige bars. Ontdek de karakteristieke pubs, laat je verrassen door de gevarieerde natuur en maak je eerste ervaringen op de wereldmarkt door in het buitenland te werken.

Attracties in Galway
Galway staat bekend om veel dingen. We willen hier een paar introduceren:
  • Eten scene: Galway heeft veel te bieden op culinair gebied. Er zijn veel geweldige cafés, bistro's en exclusieve restaurants. Hier spelen lokale ingrediënten en innovatieve technieken vaak een grote rol en bieden ze unieke ervaringen. Waar je ook naar op zoek bent, er is voor elk wat wils. Rustiek, sfeervol, traditioneel, internationaal of legendarisch, er is veel keuze.
  • Festival scene: Vooral in de zomermaanden is er veel gaande in Galway. Dan wordt bijvoorbeeld het International Arts Festival gevierd. Dit vindt plaats in juli en biedt kunstliefhebbers veel interessante mogelijkheden. Filmliefhebbers krijgen ook hun geld in juli als het Galway Film Festival plaatsvindt, wat er onder meer toe bijdraagt ​​dat Galway een door UNESCO erkende filmstad wordt. Als je in Galway werkt, ben je misschien de smaak van oesters tegengekomen. Dan wil je misschien het International Oyster Festival bezoeken nadat je in Galway hebt gewerkt. Dus er is genoeg te doen!
  • Pub scène: Iedereen die in Ierland werkt, zal blij zijn met een heerlijk frisse Guinness. Galway kan bogen op een levendige pub scene. Gezellige, traditionele houten pubs en moderne bars worden hier afgewisseld.

 Werken in Galway
Kun je je nu voorstellen dat je in dit typische Ierse Galway zou werken? Dat kunnen we ons voorstellen. Als je in Ierland wilt werken, is Galway een goede keuze. Lange zandstranden, een geweldige promenade en middeleeuwse overblijfselen zorgen ervoor dat het dagelijks leven niet saai is!