Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Werken In Timisoara

.
Lijkt werken in het buitenland jou ook een ontzettend leuke uitdaging? Werken in Roemenië is de ideale stap om je internationale carrière te beginnen. Timisoara is een stad in het westen van Roemenië en ligt aan de rivier de Bega vlakbij de grens van Servië. Het wordt ook wel ‘Klein Wenen’ genoemd vanwege de indrukwekkende architectuur.
 
Bezienswaardigheden Timisoara
Timisoara heeft drie mooie, grote pleinen met enkele prachtige historische gebouwen. Welke absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens het werken in Timisoara. Je vind er de pleinen: Piata Victoriei (met aan het einde de schitterende orthodoxe kerk en aan het begin het oude theater/het operahuis), Piata Libertatii (met voldoende zitbankjes om lekker te genieten van het kijken naar de mensen en gebouwen) en Piata Unirii in het noorden van het bejaarde stadshart (met onder andere de schitterende Servische kerk). De Piata Unirii is het absolute pronkstuk van de stad. Daar in het zonnetje op één van de vele terrasjes zitten tijdens het werken in Timisoara is een hemels genoegen. Daarnaast heeft Timisoara een indrukwekkende orthodoxe kathedraal. Vanbinnen lijkt dit net een Oosters paleis met heel veel sierkunst. Genoeg om te bewonderen tijdens het werken in Timisoara.
 
Werken in Roemenië
Timisoara is een stad met veel sfeer, mensen leven er veelal buiten en het wemelt er van gezellige, moderne en steengoede koffietentjes en bakkers. Bovendien gaat alles er buitengewoon gemoedelijk aan toe. Als je besluit te werken in Timisoara zal de stad je hart veroveren en je nieuwsgierig maken naar andere Roemeense steden en dorpen. Roemenië is erg goedkoop waardoor je rijkelijk kan genieten van het land. Ontdek het prachtige Boekarest, de Zwarte Zee of ga goedkoop op skivakantie. Kortom als je gaat werken in Roemenië ga je je niet vervelen.  
 
Ben jij op zoek naar een grensverleggend avontuur? Solliciteer op één van onze beschikbare vacatures in Timisoara en ontdek de gastvrijheid van de Roemenen!