Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Werken In Lloret de Mar

Lloret de Mar is al jaren een populair vakantieparadijs voor jongeren. Dit Spaanse paradijs wordt ook wel dé feestbestemming van Spanje genoemd en daar is niets aan gelogen. Wil je vakantiewerk in Spanje combineren met zon, zee en strand? Dan is Lloret de Mar de place to be!
Trustpilot 4 stars Review van Thijs Bouwmeester

Kort maar krachtig!

Ik heb het solliciteren zeer goed ervaren. Ook vond ik het fijn dat er mij iemand vandaag belde om te vragen hoe het met mij ging en of ik wel wat had gehoord over mijn toekomstige baantje op Mallorca. Dit toont interesse in je werknemers, wat ik echt kan waarderen! Verder kan ik niet zo heel veel kwijt over GrenzeloosWerk, want ik vindt het kort maar krachtig een top organisatie en als ik weer eens opzoek ben naar een baantje in het buitenland breng ik zeker nog een bezoekje aan jullie website. Geniet de aankomende paar dagen van het mooie weer! Thijs ..lees meer

6 april 2020

Must do's in Lloret de Mar

In Lloret de Mar ben je op de juiste plek om te relaxen op het strand en 's avonds de voetjes van de vloer te dansen. Van meezingen met Hollandse hits in Nederlandse feestcafés tot dansen op de nieuwste songs in internationale discotheken met wereldberoemde dj's. Kortom, er is voor iedereen een plek om optimaal te genieten. Ga je werken in Lloret de Mar breng dan zeker eens een bezoek aan Tropics. Dit is de allerbeste club in dit Spaanse vakantieparadijs! 

 

Wil jij even ontsnappen aan de drukte van de stad? Ontdek dan de rustige strandjes waar je heerlijk kan bijkomen na het werken in Lloret de Mar. Bezoek bijvoorbeeld het kleine strand van Santa Christina, dat ongeveer 3 kilometer van het centrum ligt. Het strand ligt verscholen tussen twee rotsen en wordt omringd door een groene omgeving. Ga voor een rustgevende wandeling door één van de natuurparken van Lloret de Mar heen. Niets beters dan wandelen met de Spaanse zon in je nek terwijl je geniet van de prachtige natuur!

Omgeving Lloret de Mar

Belangrijke plekken en monumenten

Naast een 'party place' heeft Lloret de Mar ook een aantal leuke bezienswaardigheden en gebieden waar je de drukte even achter je kunt laten. Net buiten het uitgaansgebied kun je wandelen en klauteren over de rotsen en genieten van de mooie vergezichten. Wil je wat cultuur snuiven? Breng dan eens een bezoek aan masía Can Saragossa. In het archeologisch museum zijn regelmatig leuke exposities te bezichtigen! Daarnaast kan je natuurlijk ook een (meerdaagse) tour naar Barcelona maken. In nog geen twee uur ben je in deze bruisende Spaanse stad!

Wonen en leven in de stad

Met meer dan 400 bars, discotheken, pubs en restaurants vind jij gegarandeerd een plek om te werken in Spanje. Vakantiewerk in Lloret de Mar biedt de mogelijkheid om te werken met gezellige internationale collega’s en ondertussen de gekste en mooiste feestjes mee te pakken. De ideale combinatie tussen werken in het buitenland en een onvergetelijke tijd hebben! Op je vrije dagen kan je lekker uitrusten op het strand na een wilde avond stappen. De sneeuwwitte stranden met de blauwe zee zijn perfect om even lekker te relaxen. Ben je het luieren zat en klaar voor wat actie? Niet ver van Lloret de Mar ligt ‘Waterworld’, in dit waterpretpark heb je talloze glijbanen die je in Nederland niet gaat tegenkomen. Een absolute aanrader als je gaat werken in Lloret de Mar. 

Lloret de Mar

Vakantiewerk

Vakantiewerk in Lloret de Mar is de perfect plek als je zin hebt om lekker te feesten en er ondertussen wat geld aan wilt overhouden. Door het drukke zomerseizoen zijn veel clubs en hotels op zoek naar extra hulp. En wie kan de Nederlandse gasten nou beter helpen dan iemand die ook Nederlands is? Grijp je kans en kijk snel naar de beschikbare vacatures in Lloret de Mar!