Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Werken In Antalya

.
Antalya, Turkije
Niet voor niets is Antalya één van de toeristentrekpleisters van Turkije. Een grandioze stad aan de Middellandse Zee. Grote kans dat werken in Antalya je zal bevallen!  Met uitgestrekte stranden aan de kust tot het Taurus gebergte, werken in Antalya heeft het allemaal.

Bezienswaardigheden in Antalya
Met talloze bezienswaardigheden kun je altijd wel iets doen wanneer je gaat werken in Turkije. Cultuurliefhebbers die gaan werken in Antalya zullen onder andere een fantastische tijd beleven in Kaleiçi, het oude centrum van Antalya. Waar je ook loopt in Kaleici, het karakter van de stad proef je overal. Ook de poort van Hadrianus en Hıdırlık Tower zijn voorbeelden die schitterende plaatjes opleveren. Waterpretliefhebbers die gaan werken in het buitenland kunnen terecht bij het Köprülü Kanyon, een park waar je op helderblauw water kunt raften omringd door prachtige natuur. Met mooi weer, en dat is het vaak in Turkije, kun je terecht op een van de fantastische stranden in Antalya. Konyaalti, Lara en Adrasan Beach zijn bestemmingen waar je bij kan bruinen tijdens je periode werken in Antalya. Wil jij alle bezienswaardigheden ontdekken in Antalya? Kijk dan eens naar onze vacatures in het buitenland!

Wonen in Antalya  
Je krijgt wat extra voordelen wanneer je gaat wonen en werken in Turkije. Uiteraard is het aangename weer een fijne bijkomstigheid. Ook wanneer je afrekent met boodschappen doen zal je positief verrast zijn, de prijzen liggen aanzienlijk lager vergeleken met Nederland. Ook buiten de supermarkt kun je meer kopen voor minder geld dan dat je gewend bent! Wanneer je iets actiefs wilt gaan doen tijdens je periode wonen en werken in het buitenland, kun je bijvoorbeeld gaan paintballen, golfen of watersporten. In de winter is het ook mogelijk om te gaan snowboarden of skiën. Werken in Antalya geeft je het beste van alle seizoenen! Maak onvergetelijke herinneringen en creëer waardevolle werkervaring door te gaan werken in het buitenland!

Werken in Antalya
Naast zon, zee en strand kent Antalya ook een bruisend leven na het werk. Dans in de haven, bezoek een van de talloze uitgaansmogelijkheden of geniet van een hapje en drankje in één van de vele restaurantjes. De gezelligheid is eindeloos wanneer je gaat werken in Antalya. Wil jij interessante werkervaring in Antalya toevoegen op je cv? Kijk dan eens naar al onze vacatures in Turkije!  

 

Amsterdam
Antalya
Boodschappen
Aardappelen 1kg € 1,69 € 0,55
12 eieren € 2,47 € 1,48
1 Krop sla € 1,02 € 0,47
Huisvesting
Gemiddelde huurprijzen centrum (1-kamer appartement) € 1.551,25 € 165,12
Gemiddelde huurprijzen buiten centrum (1-kamer appartement) € 1.173,65 € 116,18
Recreatie
Huur tennisbaan € 23,34 € 9,99
Fitness abonnement € 36,31 € 19,58
Bioscoopticket € 12,00 € 2,77